'Εχω προθεσμία μεχρι τις 8..ΣΗΜΕΡΑ!! Για 47''-55''

draco

New member
5 June 2010
12
Λοιπόν, καταρχάς καλησπέρα και από εμένα!
Σας διαβάζω από τον...Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έχω αποφασίσει!!
Σήμερα είναι η μέρα!!
Μην σας κουράζω άλλο.

Ψάχνω: 47" ιντσες για να συνδεθεί με PC και για Ταινίες.
Budget: 1000-1300

Έχω καταλήξει στις:

1)LG 47 LH9000 -> 1029
2)LG 47 LE5500 -> 1159
3)Samsung 46 C650 -> 1070
4)Samsung 46 C6500 -> 1271

Eναλλακτικά κοιτάω (και πείτε μου παρακαλώ εάν αξίζουν)

5)LG 478500 infinia ->????
6)LG 55 LE5300 ->1259
(τις δυο τελευταίες 5)δεν την έχουν φέρει ακόμα και 6) είναι σε προσφορά αλλά πολύ μεγάλη!!)

Δώστε μου την πολύτιμη βοήθεια σας!!!Έχω χαθεί και έχω πανικοβληθεί!!!:smash:

Θα ακουστω λιγο...πουριτανος αλλα plasma?Ναι ναι εχω ακουσει δεν υπαρχει προβλημα και ..και...και... αλλα αποτι ξερω θελει στρωσιμο κτλπ κτλπ.Εχω θελω κατι του στυλ plug and play...Eχω βαρεθει να ψαχνω τι φταιει καθε φορα που μου χαλαει ενα ηλεκτρονικο...Δεν ξερω...

Αν μπορείς να περιμένεις στην θέση σου θα διάλεγα την 55άρα της LG....

Ειναι διαθεσιμη αμεσα!Μαλιστα την ειδα το πρωι(πριν λιγες ωρες δηλαδη) οπου επαιζε το 2012 σε hd ηταν πολυ καλη !!Λιγο μονο το μαυρο με χαλασε αλλα οκ...Ανεκτο!Επισης ειναι 55...Και αν φανταστεις οτι τη θελω για δωματιο...αρχισα απο 40 πηγα σε 47 και τωρα σε 55? Που θα φτασω..Θα χωραει να τη βαλω?(απο τη πορτα λεω...:2thumb22sup:

Ειναι διαθεσιμη αμεσα!Μαλιστα την ειδα το πρωι(πριν λιγες ωρες δηλαδη) οπου επαιζε το 2012 σε hd ηταν πολυ καλη !!Λιγο μονο το μαυρο με χαλασε αλλα οκ...Ανεκτο!Επισης ειναι 55...Και αν φανταστεις οτι τη θελω για δωματιο...αρχισα απο 40 πηγα σε 47 και τωρα σε 55? Που θα φτασω..Θα χωραει να τη βαλω?(απο τη πορτα λεω...:2thumb22sup:

Υποθέτωντας ότι την είδες στημένη σε μαγαζί, είναι φυσικό να σε απογοήτευσε το μαύρο της εφόσον τις τηλεοράσεις τις παίζουν με τέρμα φωτεινότητες και contrast για να φαντάζουν ελκυστικές.

Επίσης το συνηθέστερο παράπονο όσων παίρνουν μια Χ τηλεόραση ενώ μπορούσαν να πάρουν μια Χ+1 ίντσα είναι γιατί δεν πήραν την μεγαλύτερη...

Αν μπορούσες να δεις και κάποιο από τα υπόλοιπα μοντέλα θα ήταν καλό έτσι ώστε να χεις δυο τρεις απιλογές να συγκρίνεις.

Αν και στην θέση σου θα έπαιρνα μια plasma όπως σε συμβούλεψε ο tigergreg

Αν και στην θέση σου θα έπαιρνα μια plasma όπως σε συμβούλεψε ο tigergreg
Κοιτα, αυτη τη στιγμη εχω 1500 πανω μου.μεχρι τις 8 θα παρω τηλεοραση.-

Αμα μου πεις γιατι να παρω πλασμα και εαν ειναι καλυτερη γιαυτο που θελω
(πολυωρη χρηση pc + ταινιες) θα παω να την παρω.ΤΩΡΑ!!(Αυτη που προτεινε ο φιλος tigergreg παντα ε!)

ΛΙΓΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ ΣΤΑ 630 ΕΥΡΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0470133&catid=060100

Φιλε παρε αυτη την τηλεοραση και δεν θα χασεις...Η τιμη ειναι πραγματικα σκανδαλο (με την καλη εννοια). Δεν την εχω δει αλλα εστω και λιγο καλυτερη ή ακομη και ιδια να ειναι με την προηγουμενη της U10 θα ειναι φοβερη.Ειδικα για αυτα τα λεφτα οπου με 600 Ε απο LCD μπορεις να βρεις μονο 40"...

Ξεχνα τους φοβους σου για την plasma οπως εχει ξαναειπωθει οι φοβοι αυτοι εκφραζονται μονο απο οσους δεν ειχαν ποτε plasma, αντιθετα οι κατοχοι εχουν απομυθοποιησει πλεον το θεμα της υπερβολικης προσοχης...

EDIT τωρα ειδα οτι αναφερεις πολυωρη χρηση με pc...σε αυτη την περιπτωση ισως καλυτερα να ξαναεπιστρεψουμε στην συζητηση για LCD

Κοιτα, αυτη τη στιγμη εχω 1500 πανω μου.μεχρι τις 8 θα παρω τηλεοραση.-

Αμα μου πεις γιατι να παρω πλασμα και εαν ειναι καλυτερη γιαυτο που θελω
(πολυωρη χρηση pc + ταινιες) θα παω να την παρω.ΤΩΡΑ!!(Αυτη που προτεινε ο φιλος tigergreg παντα ε!)

Για την χρήση που την θές οι LCD ( αν και με αρκετές πιθανές ατέλειες) είναι μονόδρομος δυστηχώς.

Το μόνο που μπορώ να σου πώ ( και το χει πει οΓιάννης Χατζηγεωργίου πρίν)

Εμπιστευθείτε τα μάτια σας, την κρίση σας, το γούστο σας, την κατάρτισή σας που θα έχει προέλθει από έρευνα αγοράς σε φόρα σαν το δικό μας, ενημερωθείτε όσο μπορείτε, για να ευχαριστηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο την επιλογή σας...

ωραια...με προλαβες οταν φορουσα τα παπουτσια lol!!!!:earmuffs:

Ουφ, δυσκολη αποφαση τελικα ε;Λοιπον...οποτε...εχουμε και λεμε...LCD ¨η Plasma?

Aπο τις LCD ποιες προτεινετε(απο τις...προτεινομενες;;!) καλη εικονα να εχει, γρηγορη να ειναι(για τα παιχνιδια μεσω Pc ) και οτι καλουδι ευπροσδεκτο( ειμαι λιγο gadget freak)

A! ξεχασα να σας πω τις εντυπωσεις μου απο αυτες που ειδα!
Λοιπον:

-55LE5300 πολυ καλη αλλα λιγο μεγαλη

-LH9000 δεν με εντυπωσιασε η εικονα οπως περιμενα(ισως λογω φωτισμου) αλλα σαφεστατα καλυτερη απο SL9000 και εχει και τα γκατζετακια της

- C6500 Πολυ καλη αλλα η ακριβοτερη απολες τις αλλες 46'

-C650 Παραδοξως μου αρεσε πιο πολυ το χρωμα της και το μαυρο της(σε σχεση με την C6500) αλλα δεν εχει τα χαρακτηριστικα των αλλων.(gadget speaking..)
- 47LE5500 Moυ φανηκε λιγο πιο θολη απο τις samsung και οκ γνωστον με πιο ηπια χρωματα αλλα πολυ καλη.

Αυτες οι 3 τελευταιες ηταν παρομοιες...τις κοιταξα για τουλαχιστον 1.30 ωρα και δεν μπορεσα να αποφασισω...

A! ξεχασα να σας πω τις εντυπωσεις μου απο αυτες που ειδα!
Λοιπον:

-55LE5300 πολυ καλη αλλα λιγο μεγαλη

-LH9000 δεν με εντυπωσιασε η εικονα οπως περιμενα(ισως λογω φωτισμου) αλλα σαφεστατα καλυτερη απο SL9000 και εχει και τα γκατζετακια της

- C6500 Πολυ καλη αλλα η ακριβοτερη απολες τις αλλες 46'

-C650 Παραδοξως μου αρεσε πιο πολυ το χρωμα της και το μαυρο της(σε σχεση με την C6500) αλλα δεν εχει τα χαρακτηριστικα των αλλων.(gadget speaking..)
- 47LE5500 Moυ φανηκε λιγο πιο θολη απο τις samsung και οκ γνωστον με πιο ηπια χρωματα αλλα πολυ καλη.

Αυτες οι 3 τελευταιες ηταν παρομοιες...τις κοιταξα για τουλαχιστον 1.30 ωρα και δεν μπορεσα να αποφασισω...

Καταλαβαίνω ότι είσαι μεταξύ των LH9000 και 55LE5300. Αν μένεις μόνος και δεν έχεις πρόβλημα παντόφλας (σύζηγος) ή γκρίνιας (μητέρα λόγω μεγέθους, του στύλ που το πάς το θηρίο;; ή θα μου καταστρέψεις το σαλόνι!! ή παιδάκι μου δεν πάς καλά) πήγαινε για την 55άρα.

Αν ισχύει έστω και ένας παράγοντας από τους δύο πήγαινε για την LH και θα χεις και την ψυχική σου ηρεμία!!

χαχαχα καλα τα λες...Βλεπω εισαι γνωστης!!!!Μενω με γυναικα αλλα την εχω πεισει απο 32' να παμε σε 47'...στις 55 θα κολλησουμε;;;;!!Το θεμα ειναι οτι το δωματιο ειναι μικρο(οπου βρισκεται το pc και οπου ΠΡΕΠΕΙ :) να συνδεθει) και θα εχω αποσταση θεασης 2-2,5 μετρα...Αν δεν το βρισκεις προβλημα, τι να κανω; θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα παω να την παρω ;) (σε saxo χωραει;;!!!!!!)