Καλησπέρα σε όλους, μόλις μετακόμισα σε ενα μεγαλο σχετικά διαμέρισμα για να αναπνεύσει το σύστημα μου, με μεγαλα ηχεια δαπεδου και ενισχυτικά και σιντι Cary...μεσαιας-υψηλης κατηγοριας....
Πριν μετακομιστεί οτιδήποτε άλλο στο μεγάλο σαλόνι και στο σπίτι γενικώς (από βδομάδα θα αρχίσουν οι μεταφορές) , εστησα φυσικά το ηχοσύστημα στο μέρος που θεωρώ κατάλληλο (για αρχή...θα γινουν και άλλες δοκιμες...)
Ο χώρος αυτή τη στιγμή είναι 4 άδειοι τοίχοι με την μια πλευρά μεγάλο τζάμι άδειο, χωρίς κουρτίνα...ξαναλέω 4 τοίχοι!!! αδειοι!!
Είναι δυνατόν να ακούω αυτό το πράγμα..??? νομίζω ότι δεν ακούω το ηχοσύστημά μου αλλά τραγούδια από υπολογιστή και ηχεία των 5ευρώ!!!!
Μπορεί η κενότητα των 4 τοίχων να εξολοθρεύει το σύστημά μου που είναι ήδη, κατ' εμέ, πολύ υψηλά σε ποιότητα ήχου????
έχω παθει σοκ γιατι καθόμουν όρθιος σε ένα μεγάλο χώρο με 4 τοίχους και ενα τζάμι και δεν πίστευα ότι ακούω το σύστημά μου...!!!
Πείτε μου πως όλα θα επανέλθουν μόλις γεμίσει με καναπέδες, κουρτίνες, βάζα,πίνακες κτλ....!!!! Γιατί κοντεύω να πάθω καμιά συγκοπή!!!
Ακουγες το σύστημά σου, αυτό είναι βέβαιο.Το αποτέλεσμα της ηχητικής αναπαραγωγής δεν γνώριζες.Και είναι φυσικό αφού αυτό είναι συνάρτηση τόσων άλλων εξωγενών παραγόντων και παραμέτρων.
Οπλίσου με υπομονή, επιμονή και κουράγιο γιατί ετοιμάζεσαι για ένα νέο μακρύ ταξίδι αναζήτησης του καλύτερου δυνατού ηχητικού αποτελέσματος στο νέο σου χώρο.
Εγώ σου εύχομαι να είναι το ταξίδι αυτό ευχάριστο και το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο.