Echobox on Indiegogo

Οι διαδικασίες περιγράφονται εδώ.
Και μια μικρή περίληψη για να δώσω το έναυσμα για μελέτη.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Μπορείς να μας πεις περισσότερα Παναγιώτη?

Θελει ολόκληρο νήμα απο μόνο του καθώς εχει να κανει με την φυσιολογία της ακοης, τις οδούς μετάδοσης στον άνθρωπο και τον απώτερο σκοπο που εχει ο καθε σχεδιαστής IEM. Παντως το V (U οπως το ειπες) δεν ειναι πραγματικό, μολις γινει το compensation η καμπύλη αποκρισης ειναι σχεδόν τέλεια.

"... I know the spec sheets of things often say silly numbers, these claim they extend to 35kHz.* I can well believe that.* I realise my ears can’t go that far, last time they were tested I could hear up to the 23kHz cut off they said their equip was calibrated for... "

23Κ;;;...Άι σιριουσλι νταουμπτ δατ..

Άσχετο με το αν ξυρίζουν τα ακουστικά...

Ο μικρος υποστηρίζει οτι επειδή το ακουστικό ανεβαίνει στους 35Κηζ ειναι λογικο και αναμενόμενο να ξυρίζει. Δεν εχει καταλάβει και πολλα.. Κατα τ αλλα του αρέσει αρκετά εως πολύ.

Το οτι ακούει στους 23 το αφήνω ασχολίαστο (αυτος, ο Batman και τα 101 σκυλάκια Δαλματίας πάνε τοσο ψηλα)

Είμαι σε αναζήτηση in ear και τα Echobox Finder X1 μου τράβηξαν το ενδιαφερον.Αλλες πeριπτώσεις που κοιτάζω και αρκετά φθηνότερες, είναι τα final audio heaven ii και τα rha ma750. Καμια γνώμη? Τα θέλω για το σπίτι σε συνδυασμό με ένα dacακι αλλά και για έξω με το κινητό. Το budget είναι λίγο ευέλικτο μιας και σκοπέυω να τα κρατήσω χρόνια.Ευχαριστώ