Εχουμε αποψη σχετικα με την Hisense H55U8B ?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

villasg

Established Member
18 January 2011
293
Καλησπερα , μου εχει καρφωθει η Hisense H55U8B εχουμε καποιο μελος που να την εχει να μας πει εντυπώσεις αξιζει η αγορα της ή ειναι πιο καλη δοκιμασμενη λυση η LG 55SM8600 ??
δεν βρηκα καποιο νημα για την Hisense H55U8B

Χρηση netflix , 1080 περιεχομενο απο στικακι και λιγη tv
Δωματιο φωτεινο γενικα τη μερα , θεση καθετα στην τηλεωραση στα 3 μετρα

Διάβασε αυτό το post για την Hisense:

https://avclub.gr/forum/showthread....p-2019?p=1058375149&viewfull=1#post1058375149

Τώρα μεταξύ αυτής και της LG: Γρηγορότερο smart έχει η LG όπως και καλύτερο media player που υποστηρίζει όλα τα είδη των αρχείων και με ήχο DTS που η Hisense δεν υποστηρίζει. Επίσης έχει από τα χαμηλότερα input lag για παιχνιδοκονσόλες 14 ms ενώ η Hisense 33ms. Φωτεινότητα έχουν κι οι δύο το ίδιο 400 nιts που τις καθιστά μέτριες στην απεικόνιση HDR ταινιών. H Hisense έχει βαθύτερα μαύρα λόγω VA panel ενώ η LG με το IPS panel καλύτερες γωνίες.

Re: LG 55SM8600 vs Samsung QE55Q60R

Είμαι ψημένος αρκετά για την LG 55SM8600 .
Αλλά από τα δεδομένα που δίνει η LG δεν μπορείς να βγάλεις σκέτο το μήκος της βάσης για να δεις εάν χωράει σε συγκεκριμένο έπιπλο .
Έτσι μπορείς να υπολογίσεις το ύψος (7cm) φάρδος της βάσης (20cm) .
Αυτό όμως που ενδιαφέρει άμεσα είναι το πλάτος της βάσης που δεν μπορεί να υπολογιστεί .

Εαν μπορεί κάποιος κάτοχος να μετρήσει το πλάτος της βάσης θα ήμουν ευγνώμονας γιατί εδώ στην επαρχία δεν έχουμε εκθέσεις να μπορείς να την δεις στημένη στην βάση .

Δλδ αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μέτρηση στην παρακάτω εικόνα :
CjsUJ4j.png

Ευχαριστώ πολύ .

ΥΓ: Μετρώντας την φωτογραφία με χάρακα βρίσκω οτι είναι 76cm αλλά είναι μπακαλίστικο αυτό

Καλησπερα , μου εχει καρφωθει η Hisense H55U8B εχουμε καποιο μελος που να την εχει να μας πει εντυπώσεις αξιζει η αγορα της ή ειναι πιο καλη δοκιμασμενη λυση η LG 55SM8600 ??
δεν βρηκα καποιο νημα για την Hisense H55U8B

Χρηση netflix , 1080 περιεχομενο απο στικακι και λιγη tv
Δωματιο φωτεινο γενικα τη μερα , θεση καθετα στην τηλεωραση στα 3 μετρα

Στα της εικόνας:

Για χρήση ταινιών,σειρών σε χώρο με χαμηλό φωτισμό ξεκάθαρα επιλέγεις τηλεόραση με VA panel όπως είναι η H55U8B.
Επίσης επειδή η θέση θέασης είναι στην ευθεία ,κάθετα από την τηλεόραση πάλι επιλέγεις τηλεόραση με VA panel.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις κριτικές και reviews-test ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις να δεις όταν τη βάλεις στο χώρο σου:

LG SM8500PLA / SM8600PLA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

[hdtvtest.co.uk]...Hisense 55U8B review

https://www.youtube.com/watch?v=lmA9jAEw3es