EDC για το Σπιτι και στο Γραφειο

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,622
Βριλήσσια
Υπαρχουν μικρα αντικειμενα και συσκευες που χρησιμοποιουμε καθημερινα στο σπιτι η στο γραφειο και κανουν τη ζωη μας ευκολοτερη η/και πιο ευχαριστη.

Θα περιλαμβανα διαφορα ηλεκτρονικα gadgets, μικρες ηλεκτρικες συσκευες οπως ο bladeless ανεμιστηρας που ειδα σε αλλο νημα, κουπες που ζεσταινουν με usb, μινι μετεωρολογικοι σταθμοι, hi tech ζυγαριες, tablets, αρτοπαρασκευαστες :), φακοι, σομπες Rokel, μουσικα οργανα και αλλα πολλα ΕveryDayUse αντικειμενα καθημερινης η εποχιακης χρησης.

Κανω την αρχη με ενα χρησιμο e-book που λεγεται και e-ink διοτι δεν εχει οπισθιο φωτισμο αλλα διαβαζεται οπως διαβαζουμε ενα βιβλιο, κατω απο φυσικο/τεχνητο φωτισμο. Οι μπαταριες του διαρκουν για μηνες.
Το εχω αγορασει απο την Ελλαδα πριν αρκετα χρονια, οταν πρωτοβγηκε. Διαβαζει τις περισσοτερες μορφες αρχειων και εχει 3 επιπεδα ζουμ. Εξαιρετικα βολικο για παντου, απο το κρεββατι και τον καναπε μεχρι τα ταξιδια.

10143507646_88596f8507_c.jpg

σιγά-σιγά η κατηγορία φακοι λεντ θα εξαφανιστεί αφού γράφουμε για μαχαίρια, σφυρίχτρες και ταμπλετ εδω. κρίμα :(

Τεο, αν ηταν διπλα αυτη η κατηγορια EDC, και δεν ηταν εδω μαζι με τους φακους, νομιζεις οτι θα γραφαμε περισσοτερο για τους φακους? Εγω δεν νομιζω.

Οποιος ενδιαφερεται για φακους δεν νομιζω να πτοειται απο αλλα νηματα.

Προσωπικα γραφω και θα γραφω για φακους. Και γραφω πολυ, ισως περισσοτερο απο τον καθενα. Που ειναι οι αλλοι, που εισαι εσυ? :))

εγω ελπιζω να δουμε συντομα την μεταφορα αυτον των θεματων σε ειδικη κατηγορια. (αυτο καταλαβα απο τις προθεσεις των διαχειριστων)
Και εμενα αυτος ο υβριδισμος δεν μου πολυκαθεται καλα.

:offtopic:Λίγο υπομονή...η δυναμική της κατηγορίας τόσο όσο αφορά τους φακούς, όσο και τα edc και γενικότερα gadget είναι τέτοια που προφανώς είναι υπό συζήτηση ο τρόπος βελτίωσής τους διαχειριστικά. Σε καμία περίπτωση η αλλαγή του τίτλου δεν έγινε για να υποβαθμίσει τους φακούς καθεαυτούς, όμως η συζήτηση για τα edc έγινε εδώ, όπως και εδώ μεγάλωσε. Η κατηγορία των φακών έχει τέτοια κίνηση και δυναμική που προφανώς στέκεται και μόνη της. :offtopic:

γιαιτ δεν ξεκινατε μια ακτηγορια edc κατω απο τα gadget? και η διεθνης αγορα και fora ετσι ειναι διαρθρωμενη