- 19 June 2006
- 800
Γειά σας φίλοι! Τι λέτε; Ο τίτλος του thread δε μοιάζει με τίτλο σήριαλ; Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αμέσως μετά το Euro 2008 "εκτέλεσα" τον δέκτη μου καταστρέφοντας τη flash memory (στην προσπάθειά μου - ο άσχετος! - να εγκαταστήσω λογισμικό για την ενεργοποίηση της θύρας USB). Τέλος πάντων, το μηχανάκι πήγε ταξιδάκι στη Γερμανία και μόλις χθες (ναι, σωστά διαβάσατε: μόλις χθες) τον παρέλαβα, τον συνέδεσα και έβλεπα μια χαρά, ώσπου ξαφνικά, μετά από 4 ώρες συνεχούς θέασης (και ενώ έκανα ζάπινγκ), να ´σου και στο display του μού γράφει HELLO, σταματάει να δίνει εικόνα, προσπαθεί να ξαναμπουτάρει, αλλά εις μάτην! Για να είμαι συγκεκριμένος: στο display του μετά το HELLO γράφει ΒΟΟΤ ΟΝ ΟΚ, μετά γράφει τον αριθμό του τελευταίου καναλιού όταν έκανα ζάπινγκ, στη συνέχεια ξανά HELLO και ξανά από την αρχή. Στην οθόνη της τηλεόρασης σχετικά με τη θύρα HDMI γράφει "δεν υπάρχει σήμα" και άλλες φορές "δεν υποστηρίζεται". Σημειωτέον ότι όλες οι θύρες HDMI της τηλεόρασης λειτουργούν κανονικότατα με άλλες συσκευές. Επίσης, πρόβλημα με την κεραία δεν υπάρχει (έβαλα τον παλιό Topfield και λειτουργεί μια χαρά!). Τέλος, όταν ο Edision προσπαθεί να ξαναμπουτάρει, βγαίνει μερικές φορές στην οθόνη της τηλεόρασης η μπάρα με τις πληροφορίες του τελευταίου καναλιού πριν τη ζημιά, αλλά πέρα απ' αυτό ουδέν.
Δεν ξέρω τι φταίει και ξανα-αρρώστησε ξαφνικά ο δέκτης, αλλά γιατί έχω μια αίσθηση ότι "τα έπαιξε" πάλι η μνημούλα; Εσείς τι λέτε, φίλοι μου;
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ακριβής, για να βοηθήσω εσάς στη "διάγνωσή" σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δεν ξέρω τι φταίει και ξανα-αρρώστησε ξαφνικά ο δέκτης, αλλά γιατί έχω μια αίσθηση ότι "τα έπαιξε" πάλι η μνημούλα; Εσείς τι λέτε, φίλοι μου;
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ακριβής, για να βοηθήσω εσάς στη "διάγνωσή" σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!