edision osmini ...Καίει...!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,172
ΑΘΗΝΑ
ειχα να τον δουλεψω αρκετο καιρο.σημερα τον ανοιξα και του εκανα και ενα update στο λογισμικο.
ανεκαθεν εβλεπα υψηλη θερμοκρασια στις πληροφοριες συσκευης,αλλα σημερα βαρεσε peak.110c εδειχνε και ο δεκτης κολλαει συνεχεια.
προφανως η θερμοκρασια του ειναι πραγματικη,αφου δεν μπορεις να το παρεις στα χερια σου.τσουρουφλιζεσαι..!
πακετο και επιστροφη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

να πω και την αμαρτια μου,οτι ειναι ακουμπησμενος πανω απο τον pace 865,αλλα τοσο πολυ..?

Re: edision osmini ...ΚΑΙΕΙ...!

Εχω τον ιδιο δεκτη αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα. Δεν εχω δει ομως τι θερμοκρασια φτανει αλλα δουλειει αρκετες ωρες την ημερα αψογα. Ισως ενας ελεγχος δεν θα εβλαπτε. Βαλτε τον σε αλλο σημειο μηπως βελτιωθει η κατασταση.

Εχω τον ιδιο δεκτη αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα. Δεν εχω δει ομως τι θερμοκρασια φτανει αλλα δουλειει αρκετες ωρες την ημερα αψογα. Ισως ενας ελεγχος δεν θα εβλαπτε. Βαλτε τον σε αλλο σημειο μηπως βελτιωθει η κατασταση.

Τον τοποθετησα στον πανω ραφι και τον παρακολουθω.
Τωρα παιζει γυρω στους 95c.
Ριξε μια ματια αν θελεις στις πληροφοριες που σου δειχνει θερμοκρασια και πες μου.

Μετα απο μια ωρα λειτουργιας περιπου μου δειχνει 84 βαθμους. Μηπως εχει πιασει σκονες? Κανε του ενα φυσιματακι με αερα.

Μετα απο μια ωρα λειτουργιας περιπου μου δειχνει 84 βαθμους. Μηπως εχει πιασει σκονες? Κανε του ενα φυσιματακι με αερα.

Εξ αρχης ηταν ψηλα η θερμοκρασια.θυμαμαι μου ειχε κανει εντυπωση και καπου το εχω αναφερει.κοντα στους 95-98 βαθμους.
Με τι image εισαι?
Εχω φοραω το openatv.

Re: Απάντηση: edision osmini ...ΚΑΙΕΙ...!

Και σε μένα έχει φτάσει τους 99 βαθμους!!!!

αυτην την στιγμη ειναι κανα 3ωρο ανοιχτος και χωρις να πειραξω τιποτε δειχνει 103 βαθμους.
εσυ Αποστολη με τι Image?

δεν μπορεις να τον ακουμπισεις.ανετα ψηνω αυγα..

Το image ειναι satdreamgr openpli gst1 v4. Μετα απο 2:30 ωρες λειτουργιας η θερμοκρασια ειναι στους 87 βαθμους. Να σημειωσω οτι δεν εχω ψηξη στο χωρο οπου βρισκεται ο δεκτης.

Το image ειναι satdreamgr openpli gst1 v4. Μετα απο 2:30 ωρες λειτουργιας η θερμοκρασια ειναι στους 87 βαθμους. Να σημειωσω οτι δεν εχω ψηξη στο χωρο οπου βρισκεται ο δεκτης.

Του εβαλα το openpli για δοκιμη,αλλα η θερμοκρασια παραμενει στα ιδια επιπεδα.αρα δεν ειναι θεμα image και μαλλον παει για service.

Δεν ξέρω τον εν λόγο δέκτη αλλά μια παρατήρηση είναι να δεις μήπως έχει κάποιο ανεμιστήρα μέσα για ψύξη και ίσως δεν δουλεύει.

Δεν ξέρω τον εν λόγο δέκτη αλλά μια παρατήρηση είναι να δεις μήπως έχει κάποιο ανεμιστήρα μέσα για ψύξη και ίσως δεν δουλεύει.

απο τις γριλιες δεν φαινεται καποιος ανεμιστηρας.
δεν ξερω εαν τα αλλα παιδια ακουνε καποιο ανεμιστηρακι.
σε εμενα δεν ακουγεται κατι.

Δεν εχει ανεμιστηρα, δεν φαινεται ουτε ακουγεται κατι και αν δεν ειναι σκονισμενος τοτε κατι αλλο φταιει.

Δεν εχει ανεμιστηρα, δεν φαινεται ουτε ακουγεται κατι και αν δεν ειναι σκονισμενος τοτε κατι αλλο φταιει.

εχω στειλει ιμειλ στην Ελληνικη εντισιον.πιστευω να απαντησουν και να μου πουν τι να κανω..

Απάντηση: edision osmini ...ΚΑΙΕΙ...!

Στον osmini έχω satdreamgr....δεν φταιη το images. είναι θέμα κατασκευής...θα πρέπει να αναφερθεί στην αντιπροσωπεία. Πάντος ο gigablue πού εχω πάνω από 55 βαθμούς δεν έχει πάει ποτέ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα άνοιξα τον δέκτη θερμοκρασία 91 βαθμούς μεσα 2 λεπτά πήγε στους 94 βαθμούς

Re: Απάντηση: edision osmini ...ΚΑΙΕΙ...!

Στον osmini έχω satdreamgr....δεν φταιη το images. είναι θέμα κατασκευής...θα πρέπει να αναφερθεί στην αντιπροσωπεία. Πάντος ο gigablue πού εχω πάνω από 55 βαθμούς δεν έχει πάει ποτέ

Τώρα άνοιξα τον δέκτη θερμοκρασία 91 βαθμούς μεσα 2 λεπτά πήγε στους 94 βαθμούς

αφησε τον ανοιχτο και πες μου το Peak σου.
ευχαριστω

μολις ελαβα απαντηση¨

Καλημέρα σας

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την EDISION HELLAS.

Δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.
Παρακαλούμε επιστρέψτε το προϊόν στο κατάστημα από όπου το προμηθευτήκατε για να σταλεί προς έλεγχο.

εφυγε..:cool4:

Αν εχει προβλημα θα γινει αντικατασταση με αλλο αφου ειναι σε εγγυηση

λογικα ναι.μιλησα με το καταστημα και θα τον παω αυριο.
παντως οντως πρεπει να εχει θεμα,αφου απο την αρχη που τον ειχα η θερμοκρασια του ηταν ψηλα και ο δεκτης στην κυριολεξια δεν πιανεται.
συν οτι κομπιαζε σε πολλες περιπτωσεις σε οτι Image και να τον δοκιμασα.

Απάντηση: edision osmini ...ΚΑΙΕΙ...!

Πάντως ο δικός μου χειμώνα, φθινόπωρο, άνοιξει, ήταν πάντα κρύος..όταν έχει έξω 35,36 βαθμούς ε λογικό είναι.