H hitech444 New member 27 January 2009 34 18 October 2021 #1 Ξέρετε κάποια εφαρμογή που να κάνει associate το μονό ή διπλό πάτημα του button με κάποιο app; Mου έχουν πεί για το Klick και το Ukeys αλλά δεν τα βρήκα στο επίσημο google play... Ενα απλό android έχω με v10, δεν είναι Samsung, Huawei ή Χiaomi....
Ξέρετε κάποια εφαρμογή που να κάνει associate το μονό ή διπλό πάτημα του button με κάποιο app; Mου έχουν πεί για το Klick και το Ukeys αλλά δεν τα βρήκα στο επίσημο google play... Ενα απλό android έχω με v10, δεν είναι Samsung, Huawei ή Χiaomi....
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Support Admin 17 June 2006 25,376 Αθήνα 31 October 2021 #2 Χρησιμοποιώ αυτό με samsung , το έχω αγοράσει κιόλας γιατί κάνει 100% σωστή δουλειά. Για δοκίμασε το free αν σου κάνει: Bixbi Button Remapper - bxActi - Apps on Google Play Easily remap the Bixby button! Double and Long press supported! play.google.com
Χρησιμοποιώ αυτό με samsung , το έχω αγοράσει κιόλας γιατί κάνει 100% σωστή δουλειά. Για δοκίμασε το free αν σου κάνει: Bixbi Button Remapper - bxActi - Apps on Google Play Easily remap the Bixby button! Double and Long press supported! play.google.com