Εφτιαξα και εγω ενα!!!!!!!!!!!!!

bros400pgm

AVClub Enthusiast
Aποφασισα και εγω να στησω το υπαρχον htpcακι με σκοπο την αναπαραγωγη high definition ταινιων. Δεν σας κρυβω οτι ειμαι φανατικος consumerας, οποτε καθε τι που με ενοχλουσε στην πορεια, μου εσπαγε αφανταστα τα νευρα και φωναζα που εχω μπλεξει

Δεν ειναι τιποτε ιδιαιτερο, και ο λογος που το βαζω εδω, ειναι για να δουν ορισμενα παιδια οτι και με προηγουμενης τεχνολογιας pc, η δουλεια γινεται απροβληματιστα.
Τα components που απαρτιζουν το συστημα ειναι

motherboard: gigabyte p35 ds4 (ειχα ενα asrock αλλα καταφερε και καηκε κατα την διαδικασια του στησιματος!!!!)
Επεξεργαστης: pentium 4 dual core στα 3,4 GHz
Μνημη: 1Gb ουτε καν σε dual channel
Τροφοδοτικο: chieftek 450W
Kαρτα γραφικων:Gecube ATI 2600XT και Palit ATI 2600pro (η δευτερη εχει hdmi, vga και dvi!!!!!)
Καρτα ηχου: Soundblaster Live! external
Δισκοι:3 western digital 420gb συνολο και ενας εξωτερικος με usb2 250gb
Kουτι:silverstone Lc20

Aπο επιπεδο software, εχει dual boot λειτουργικο (xp για video playback-vista για ολα τα υπολοιπα), powerdvd κλπ.

Παιζει αψογα high definiton ταινιες, και φυσικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος εστω και αν αντιμετωπιζω μερικα προβληματακια, κυριως με την απεικονιση.
Οσοι λοιπον εισαστε στο φτιαχνω δεν φτιαχνω λογω παλαιοτητας του υπολογιστη σας, τωρα δεν χωρανε αλλες αναβολες!!!!!!!!!

μπραβο !!!!! ετσι !!! πολυ καλη δουλεια ...

μα, αρεσουν οι μαστροχαλαστες !! μπραβο που τα καταφερες ....
αυτο με τα 2 λειτουργικα δεν το καταλαβα ........

πως μπορεις να εχεις και ΧΡ και βιστα ταυτοχρονα ;;;

τι προβληματα εχεις στην απεικονηση ;;;;

Last edited:
Δυστυχως δεν μπορω να κανω την gecube να λειτουργησει σωστα. Μου εμφανιζει λευκες τρεμοπαιζουσες οριζοντιες γραμμες που , λες και δεν παταει καλα το βυσμα το dvi!!!!!!!! Και μου κρασαρει και το power dvd οταν βαζω να παιξει hd-dvd ριπαρισμενη ταινια.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17725

Δοκιμαζω τα παντα με drivers και δεν βγαζω ακρη.