Δημοκηδής Μέλος Σωματείου 23 June 2006 10,574 21 October 2014 #1 πολύ μεγάλος ... αφάνταστα βαρύς, πλην γνήσιος ...καλό του ταξίδι ! ευτυχώς πάει στο γ' ... δεν αξίζει στους δεκάδες παπάρες του α' να είναι κοντά τους ... γεια σου ρε Σπυράκλα ...
πολύ μεγάλος ... αφάνταστα βαρύς, πλην γνήσιος ...καλό του ταξίδι ! ευτυχώς πάει στο γ' ... δεν αξίζει στους δεκάδες παπάρες του α' να είναι κοντά τους ... γεια σου ρε Σπυράκλα ...
Κακαλιός Στέργιος Supreme Member 17 June 2006 8,999 Λητή Θεσσαλονίκης 21 October 2014 #2 Καλό του ταξίδι, RIP!
Νάσος Αγραφιώτης AVClub Addicted Member 29 May 2007 1,571 Northwest 21 October 2014 #3 "Πού να σε βρω, γλυκιά μου κρυφή παρηγοριά μου;" To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Έ ντε λα μαγκέν... Καλό ταξίδι!
"Πού να σε βρω, γλυκιά μου κρυφή παρηγοριά μου;" To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Έ ντε λα μαγκέν... Καλό ταξίδι!
superfly Moderator Staff member 21 November 2008 16,716 πετρουπολη 21 October 2014 #4 Αν δεν στερέψουν τα κρασιά κι αν δεν τα κατοστήσω, δεν με ζυγώνεις άχαρε, πίσω μπαμπέση, πίσω... Eλληνικο...Death Metal ηταν ο μακαριτης... Καλο του ταξιδι. Σπυρε (Δημοκηδη) θα'νε διπλα στο αλλο "θαμωνα" του Γ' το Ζαμπετα...
Αν δεν στερέψουν τα κρασιά κι αν δεν τα κατοστήσω, δεν με ζυγώνεις άχαρε, πίσω μπαμπέση, πίσω... Eλληνικο...Death Metal ηταν ο μακαριτης... Καλο του ταξιδι. Σπυρε (Δημοκηδη) θα'νε διπλα στο αλλο "θαμωνα" του Γ' το Ζαμπετα...
leo1964 AVClub Fanatic 12 May 2010 10,381 Νησί των Φαιάκων 21 October 2014 #5 Καλό του ταξίδι,τουλάχιστον έφυγε πλήρης ημερών https://www.youtube.com/watch?v=E08wa_GT-eQ