- 30 September 2008
- 26
Ήθελα ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να γίνει εγγραφη τηλεοπτικού προγραμματος απο τηλεοραση 4k που στη θύρα usb δεν δεχεται σκληρό δίσκο για εγγραφη παραμονο για αναπαραγωγή ταινιών η τραγουδιών.
Ακριβώς, βλακωδώς ισχυρές και ακριβές τηλεοράσεις που παίζουν άνετα 4K Dolby Vision/Atmos και έχουν την δυνατότητα να γράφουν, δεν την έχουν βάλει, πχ η δικιά μουΑν δεν δεχεται σκληρο δισκο,προφανως και δεν υποστηριζει εγγραφη.Καποιες μαρκες π.χ. samsung ,στα καινουρια μοντελα εχουν καταργησει (βλακωδως κατα την γνωμη μου)την δυνατοτητα εγγραφης.Περσι που ηθελα να παρω καινουρια τηλεοραση ενω ετοιμαζομουν να παρω samsung,ευτυχως το παρατηρησα στα τεχνικα χαρακτηριστικα και τελικα πηρα sony.Τι μαρκα και τι μοντελο ειναι η τηλεοραση?
Αν δεν δεχεται σκληρο δισκο,προφανως και δεν υποστηριζει εγγραφη.Καποιες μαρκες π.χ. samsung ,στα καινουρια μοντελα εχουν καταργησει (βλακωδως κατα την γνωμη μου)την δυνατοτητα εγγραφης.Περσι που ηθελα να παρω καινουρια τηλεοραση ενω ετοιμαζομουν να παρω samsung,ευτυχως το παρατηρησα στα τεχνικα χαρακτηριστικα και τελικα πηρα sony.Τι μαρκα και τι μοντελο ειναι η τηλεοραση?
Μπορεί να τα γράφει λάθος.Μπα δεν είναι νομικό θέμα, πχ μοντέλο 2025 με PVR
Πιθανά έχει καταργηθεί το PVR από τις TV, γιατί με τους παρόχους ψηφιακού σήματος μπορείς να δεις/ξαναδείς αυτό που επιθυμείς (για περιορισμένο χρονικό διάστημα έστω). Ή για να μην γίνεται εγγραφή από τα συνδρομητικά.
Εξάλλου την εγγραφή σε TV, μόνο στην ίδια μπορούσες να την δεις.
Ίσως εγγραφή με εξωτερικό δέκτη να έπαιζε παντού.
Οι περισσότεροι "no name" δέκτες γράφουν σε αρχείο .ts κομματιασμένο σε κομμάτια του 1GB, που ειναι ο,τι καλύτερο μπορείς να ελπίζεις (ιδανικά θα ήταν αρχείο mp4 κομματιασμένο σε 4GB στο FAT32 και καθόλου κομματιασμένο σε NTFS, αλλά αυτό δεν το έχω δει πουθενά).Ίσως εγγραφή με εξωτερικό δέκτη να έπαιζε παντού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.