εγγραφη σε usb stick με dm800

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδια γινεται αντι να βαλω σκληρο και ολα ταλα να βαλω ενα flashaki πισω και να γραφω μια εκπομπουλα εστω για λιγο γιατι δεν θελω δισκο

Καταρχην σε τη formaro το φλασακι και πως βαζω μεσα τον φακελο \movie γιατι συμβολα δεν με αφηνη να βαλω!!!!!!!!!!!

thanks!!!!!:Banane0::Banane0::Banane0:

Απάντηση: Re: εγγραφη σε usb stick με dm800

Καταρχην σε τη formaro το φλασακι και πως βαζω μεσα τον φακελο \movie γιατι συμβολα δεν με αφηνη να βαλω!!!!!!!!!!!

thanks!!!!!:Banane0::Banane0::Banane0:
Δεν θα βάλεις σύμβολο. Μέσα στο στικ θα δημιουργήσεις σκέτο φάκελο movie. Το σύμβολο υποδηλώνει τη διαδρομή π.χ. usb/movie

Απάντηση: Re: εγγραφη σε usb stick με dm800

Αλεξανδρε εαν εχεις και δευτερο στικ για το ΒΑ ο δεκτης δεν δουλευει
Δεν το γνωρίζω αυτό george. Αυτό που διάβασα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει εγγραφή μέσα στο στικ που είναι εγκατεστημένο το BA.

ο φιλος george664 ειχε δικιο το φλασακι δεν αναβοσβηνη και ο δεκτης λεει παλι τα ειδια για no hdd

χωρις BA δεν θελει να κανεις mount η κατι??το βρισκει απο μονο του??και σε τι φορματ πρεπει να ειναι το στικακι?

Re: Απάντηση: εγγραφη σε usb stick με dm800

Ο 800 κάνει auto mount. Λογικά δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αν χρειαστεί κάνεις φορματ μέσα απο το μενου του δέκτη.

δεν παιζει ετσι...μεσα απο το μενου του δεκτη πως κανεις φορματ?δεν μπορω να το βρω με τπτ!nabilo εχω..

Στο gemini υπάρχει απο το μπλε μενου επιλογή devices απο την οποία πας στο στικ και το φορμάρεις, λογικά θα έχει κατι αντιστοιχο και στο Nabilo (δεν το πολυχρησιμοποιώ αλλά καπου εβγαζε την χωρητικότητα των συνδεδεδεμένων δίσκου και στικ...μηπως ειναι εκει;)

Στο gemini υπάρχει απο το μπλε μενου επιλογή devices απο την οποία πας στο στικ και το φορμάρεις, λογικά θα έχει κατι αντιστοιχο και στο Nabilo (δεν το πολυχρησιμοποιώ αλλά καπου εβγαζε την χωρητικότητα των συνδεδεδεμένων δίσκου και στικ...μηπως ειναι εκει;)

το εχω βρει αυτο αλλα δν ειναι εκει..θα ξαναψαξω,,

κύριοι ο Eki13 μάλλον έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα έχω το gemini 3.60 χωρίς Β.Α. βάζω το στικάκι sandisk 8gb το κάνω εγώ mount δεν κάνει αυτόματα δοκίμασα το format όπως λέει ο voreios αλλά δεν το βλέπει για να κάνω εγγραφή βέβαια να πω ότι δεν έκανα φάκελο /movies αλλά δεν βλέπει το στικάκι ούτε όταν πάω να κάνω backup μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει Βγάζετε άκρη εσείς :