Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω από όλα. Καταρχήν συγχαρητήρια για το site σας. Κατα δεύτερο θα πρέπει να απολογηθώ διότι αν και διαβάσα όλο το φορουμ, αν και υπάρχουν αρκετά θέματα παρόμοια με το δικό μου αναγκάζομαι να θέσω εκ νέου κάποια ερωτήματα. Έτσι λοιπόν σε ανακαινισμένη κατοικία έχουμε την τοποθέτηση 4 τηλεοπτικών δεκτών στα 4 δωμάτια (3ΔΩΜ και ΣΑΛ). Πως θα μπορέσω να έχω ταυτόχρονη επίγεια λήψη και για τους 4 δέκτες, καθώς και ταυτόχρονη δορυφορική λήψη από έναν ή 2 διαφορετικούς δορυφόρους; Είναι σωστή η παρακάτω εγκατάσταση; 4 πρίζες TV-FM-SAT στα 4 δωμάτια από όπου ξεκινάει ένα καλώδιο (τι είδους καλώδιο;;;;
το οποίο καταλήγει σε ένα πολυδιακόπτη 9 εισόδων και 4 εξόδων. Η μία είσοδος είναι για την επίγεια λήψη από την κλασσική κεραία και οι άλλες 2x4 από τα 2 quad LNBs του δορ. πιάτου. Τι είδους καλώδιο χρειάζεται; Ο δορυφόρικός δέκτης σε ποιο σημείο προσαρμόζεται; Δεν μου αρέσει η ιδέα 4 διαφορετικών δεκτών αλλά ενός κεντρικού. Η τηλεόραση σε ποια υποδοχή της τριπλής πρίζας συνδέεται; ΤV; SAT; H υποδοχή FM που χρειάζεται; Ευχαριστώ