Εγκατάσταση hd αποκωδικοποιητή

agrino

Senior Member
13 November 2008
454
Καλημέρα. Χρειάζομαι για μια ακόμη φορα την πολύτιμη βοήθεια σας. Στο σπιτί θέλω να βάλω ένα nova pvr. H εγκατασταση που έχει γίνει είναι να τοποθετηθεί εξωτερικά το κουτί του στο μπαλκόνι έτσι ώστε να παίρνουν κεντρικα σήμα όλες οι τηλεόρασεις του σπιτιού.
Το ερώτημα μου είναι αν βάλω βάλω hd αποδικοποιητή δεν θα πρεπει να συνδέετε με την τηλeόραση με hdmi και όχι μέσω κεντρικής κεραίας???

Τι χρειάζεται να κάνω? ευχαριστω

Ναι γιατί έρχεται το pvr hd :) H απορία μου είναι ετσι κι αλλίως γενικά για hd αποκωδικοποιητή

Last edited:
Απάντηση: Re: Εγκατάσταση hd αποκωδικοποιητή

Ναι γιατί έρχεται το pvr hd :)

Ε τότε χαλάρωσε καλοκαιριάτικα, θα περιμένεις για το τέλος της χρονιάς (πληροφορία από τρέχον περιοδικό Δ.Ν ) -bye-
Εξήγησε μας τι θες να κάνεις για να καταλάβουμε !

Last edited:
Η απορία μου είναι αν επειδή ο αποκωδικοποιητής θα είναι εξωτερικά και θα συνδέεται με τις τηλεορασεις μέσω κεντρικής κεραίας αν θα παίρνω hd σήμα ή πρεπει να τον βάλω στο σαλόνι αλλά μετά δεν ξέρω αν θα μπορώ να περάσω το σήμα του στις άλλες τηλεοράσεις χωρίς να τραβήξω νεα καλώδια...

Ευχαριστω

Me rf σύνδεση ξέχνα το hd.
Σκέψου επίσης πως όλες οι τηλεοράσσεις θα δείχνουν το ίδιο κανάλι πάντα έτσι.
Τις εντολές χειριστηρίου πως θα τις περνάς έξω;
Αν δεν θες επιπλέον καλώδια σπίτι δύσκολα!

Την καλυτερη δυνατη εικονα μεσω καλωδιου rf μπορεις να την δεις μονο μεσω
modulator

Οντως σταματησαν να πουλανε Pvr γιατι ερχεται Pvr HD? Ημουν ετοιμος να τον παραγγειλω για τον αδερφο μου αλλα μεσω του Site της νοβα δεν μπορεις καθως βγαζει σφαλμα στην σελιδα. Ξερουμε ποτε περιπου θα λανσαριστει στην αγορα?

O nova box hd pvr, όπως θα λέγεται, θα είναι διαθέσιμος από Οκτώβριο στην τιμή των 249 . Για δεύτερη ή τρίτη τηλεόραση, δεν ξέρουν ακόμη πως θα γίνεται (!), αλλά σίγουρα όχι με rf καλώδιο.