Καλησπέρα σε όλους τους φίλους κ συντονιστές του φανταστικού αυτού Forum.Θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι που πρόκειται να κάνω την επόμενη εβδομάδα,στο σαλόνι του σπιτιού μου όπου κ βρίσκεται η τηλεόραση.Η τηλεόραση λοιπόν βρίσκεται τοποθετήμενη στον τοίχο με βάση,ο οποίος τοίχος θα επενδυθεί με πέτρα.Η τηλεόραση απο την πίσω της πλευρά,έχω συνδέσει τα 2 scart κ το καλώδιο Hdmi όπου καταλύγουν στις αντίστοιχες πηγες αλλά η απόσταση απο την τηλεόραση μέχρι τα μηχανήματα ειναι περίπου 60 cm κ κρέμονται κάτω απο την τηλεόραση.Σκέφτομαι όλα τα καλώδια αυτά να τα βάλω κάπου εσωτερικά μέσα απο τον τοίχο με κάποια σωλήνα,η κάποιο κανάλι κ μετά απο πάνω να επενδύσω τον τοίχο με πέτρα αλλά σκέφτομαι αν χαλάσει κάποιο scart η κάποιο άλλο καλωδιο πως θα το αντικαταστίσω?????Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω αυτά τα καλώδια μέσα απο τον τοίχο κ να τα αντικαθιστώ αν χαλάνε με κάποιο τρόπο?????Ρωτάω όλους εσας τους ειδικούς την γνώμη σας δεν ξέρω κάποιο τρόπο!!!!!!!Ευχαριστώ να είστε όλοι σας καλά