- 18 June 2006
- 904
Αν και το μοτέρ είναι εγκατεστημένο μια 2ετία δεν είχα καταφέρει να το φέρω ακριβώς στο Νότο (που σε εμένα εφάπτεται στις 23,5) Παρά το λάθος της εγκατάστασης είχα λήψη από τους 2 ακραίους ΕΧPRESS ΑΜ 22 53Ε και HISPASAT 30W. Επειδή όμως όλο αυτόν τον καιρό με έτρωγε να βάλω το μοτέρ στην σωστή θέση επιχείρησα και τελικά το ΣΚ κατάφερα και έφερα το μοτέρ όταν είναι στο 0 να έχει λήψη (μέγιστη) από τον Astra 23,5. Μάλιστα έχωντας βάλει και το σωστό γεωγραφικό μήκος-πλάτος στον δέκτη το USAL δουλεύει τέλεια και πιάνει όλους τους δορυφόρους του τόξου πλην 2 περιπτώσεων, του ΕΧPRESS ΑΜ 22 53Ε και HISPASAT 30W. Όσο και αν προσπάθησα να πετύχω λήψη κουνώντας το LNB τίποτα. Σήμερα ασχολήθηκα με το κάτοπτρο (διαμέτρου 1μ) και τελικά διπίστωσα πώς αν κατέβει 2 μοίρες έχω λήψη από HISPASAT (11972V) αλλά ο Astra 23,5 (Νότος) που πρίν είχα λήψη 90-94% έχει πέσει στο 60%. Κανονικά με όσα έχω διαβάσει, από την στιγμή που πετύχω τον Νότο (υψηλότερο σημείο) όλοι οι άλλοι δορυφόροι είναι σε χαμηλότερη θέση. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί για να έχω λήψη από HISPASAT πρέπει να αλλάξω την κλήση του πιάτου ?
Για πείτε καμία γνώμη γιατί έχω αγανακτήσει με το θέμα.
Για πείτε καμία γνώμη γιατί έχω αγανακτήσει με το θέμα.