Εγκατάσταση Samsung HT-C6930W Home Cinema

DONKIXOTHS

Established Member
26 July 2010
131
Καλημερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας για την συνδεση του Samsung HT-C6930W Home Cinema με την Samsung UE C8000 έχοντας και τον καινουργιο αποκοδικοποιητη HD της NOVA!!!

Re: ΕΚΓΑΤΑΣΤΑΣΗ Samsung HT-C6930W Home Cinema

Θα συνδέσεις την έξοδο HDMI του Home Cinema με μία είσοδο HDMI της τηλεόρασης, κατά προτίμηση με αυτήν που υποστηρίζει ARC (Audio Return Channel) χρησιμοποιώντας καλώδιο HDMI High Speed.

Τώρα αν θέλεις να έχεις στο HC και ήχο απ' τα κανάλια της Nova, θα συνδέσεις την HDMI out του αποκωδικοποιητή Pace στην μία απ' τις δύο εισόδους HDMI που διαθέτει το C6930.

Θα συνδέσεις την έξοδο HDMI του Home Cinema με μία είσοδο HDMI της τηλεόρασης, κατά προτίμηση με αυτήν που υποστηρίζει ARC (Audio Return Channel) χρησιμοποιώντας καλώδιο HDMI High Speed.

Τώρα αν θέλεις να έχεις στο HC και ήχο απ' τα κανάλια της Nova, θα συνδέσεις την HDMI out του αποκωδικοποιητή Pace στην μία απ' τις δύο εισόδους HDMI που διαθέτει το C6930.

Ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση θα δοκιμασω την συνδεσμολογια!!!:SFGSFGSF:

Αν αυτό δεν σε ενδιαφέρει, σύνδεσε απ' ευθείας τον Pace σε μία δεύτερη είσοδο HDMI της τηλεόρασης.

Αν αυτό δεν σε ενδιαφέρει, σύνδεσε απ' ευθείας τον Pace σε μία δεύτερη είσοδο HDMI της τηλεόρασης.

Με ενδιαφερει και αυτο γιατι λογικα αν πετυχει το γλυκο (η συνδεση εννοω) απο τα HD της NOVA θα ακουω και 7καναλο σωστα?

Φιλε Κωστα εκανα την συνδεση HDMI pace σε HDMI Home theater εχω εικονα δεν εχω ήχο εβαλα και RCA απο τον PACE στο HOME και τπτ αν AUX τοτε εχω ήχο απο τον PACE αλλα εικονα δεν εχω της NOVA μπλεξιμο!!!:BDBDG54::BDBDG54:

Ψάξε λίγο το menu του Pace, μήπως υπάρχει ρύθμιση για έξοδο ήχου στην ψηφιακή έξοδο (optical out) αντί της HDMI. Αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση απενεργοποίησε την digital και ενεργοποίησε την HDMI.

Οκ φιλε μου το προβλημα λυθηκε ειτανε το mute πατιμενο απο το κοντρολ του NOVA!!!

Και να που μετα 2 χρονια ερχομαι και παλι εδω να ζητησω τα φωτα σας.....ζητημα το συγκεκριμενο μου 3d blueray player εχει παιξει 10 ταινειες (εβλεπα απο Ps3) εχθες λοιπον αγορασα 2 3d και μια απλη bluray και στις 3 ταινεις οταν εφτανε η ταινεια στη μια ωρα και κατι κολαγε τελειως.....και στις αρχες στα μενου εκανε κατι κολληματακια!!! Υπεθεσα θελει το τελευταιο update firm το κατεβασε το περασα και τπτ παλι τα ιδια!!! Ελενξα τα DVD ειναι πεντακαθαρα ουτε γρατζουνιες ουτε δακτυλιες τπτ....Μηπως κανεις καμια ιδεα?

Re: HT-C6930W ΚΟΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Blueray DVD

Είχες καιρό να ανάψεις τη μονάδα; Μήπως την έχεις στο πάτωμα; Παίζει το "ματάκι" να έχει πιάσει υγρασία.

Και να που μετα 2 χρονια ερχομαι και παλι εδω να ζητησω τα φωτα σας.....ζητημα το συγκεκριμενο μου 3d blueray player εχει παιξει 10 ταινειες (εβλεπα απο Ps3) εχθες λοιπον αγορασα 2 3d και μια απλη bluray και στις 3 ταινεις οταν εφτανε η ταινεια στη μια ωρα και κατι κολαγε τελειως.....και στις αρχες στα μενου εκανε κατι κολληματακια!!! Υπεθεσα θελει το τελευταιο update firm το κατεβασε το περασα και τπτ παλι τα ιδια!!! Ελενξα τα DVD ειναι πεντακαθαρα ουτε γρατζουνιες ουτε δακτυλιες τπτ....Μηπως κανεις καμια ιδεα?

Έχει ένα θέμα με τα δισκάκια, εμένα μου πηδάει στα επανεγράψημα όταν περνάει στο 2ο layer, κάπου εκεί στη μία ώρα και ένα τέταρτο. Δοκίμασε με ανοιχτό το tray, να το έχεις βγάλει δηλαδή σαν να θες να βάλεις δίσκο και φύσηξε δυνατά, ίσως να έχει πιάσει σκόνη επειδή δεν το πολυλειτουργείς. Σε μένα συνήθως πιάνει.

Έχει ένα θέμα με τα δισκάκια, εμένα μου πηδάει στα επανεγράψημα όταν περνάει στο 2ο layer, κάπου εκεί στη μία ώρα και ένα τέταρτο. Δοκίμασε με ανοιχτό το tray, να το έχεις βγάλει δηλαδή σαν να θες να βάλεις δίσκο και φύσηξε δυνατά, ίσως να έχει πιάσει σκόνη επειδή δεν το πολυλειτουργείς. Σε μένα συνήθως πιάνει.

Σε ευχαρισώ φίλε μου για την απάντηση!! Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλα τ π τ.......σκέφτομαι να πάρω ένα καθαριστικό DVD για την κεφαλή!

Φίλε μου την μονάδα την λειτουργώ σαν πηγή για την TV αλλά σαν DVD player είχα καιρό να παίξω ταινιές.....και όχι δεν την έχω στο πάτωμα την έχω σε έπιπλο TV!! Τώρα για το θέμα της υγρασίας που λες δεν νομίζω αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο μήπως ένα καθαριστικό DVD να έκανε δουλειά?

Last edited:

Αν δεν έχει χαλάσει για κάποιο λόγο τότε ένα τέτοιο DVD ίσως βοηθήσει, δεν έχω εμπειρία από αυτά. Με αγορασμένα blu-ray και να μην τα παίζει άνετα το πας στο service, αν έχεις τη διάθεση και τον χρόνο. Σου προτείνω το service στο Κρυονέρι, το είχα πάει για το hdmi και το έφτιαξαν, ενώ το άλλο στο Μαρούσι το πήρα πίσω και καλά επισκευασμένο, χωρίς να είναι...

Μετα απο επικοινωνια μαζι τους αυτο μου ειπαν να δοκιμασω!!! Ευχομαι να μην εχει παραδωσει το lazer του bluray γιατι δεν ξερω τι ''κουστουμι´´ θα μου βγαλουνε να πληρωσω μιας και εγγυσηση πλεον δεν υφισταται!! Και ναι στο Κρυονερι θα το παω μιας και ειναι και κοντα στο σπιτι μου!!