- 26 July 2010
- 131
Καλημερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας για την συνδεση του Samsung HT-C6930W Home Cinema με την Samsung UE C8000 έχοντας και τον καινουργιο αποκοδικοποιητη HD της NOVA!!!
Θα συνδέσεις την έξοδο HDMI του Home Cinema με μία είσοδο HDMI της τηλεόρασης, κατά προτίμηση με αυτήν που υποστηρίζει ARC (Audio Return Channel) χρησιμοποιώντας καλώδιο HDMI High Speed.
Τώρα αν θέλεις να έχεις στο HC και ήχο απ' τα κανάλια της Nova, θα συνδέσεις την HDMI out του αποκωδικοποιητή Pace στην μία απ' τις δύο εισόδους HDMI που διαθέτει το C6930.
Τώρα αν θέλεις να έχεις στο HC και ήχο απ' τα κανάλια της Nova, θα συνδέσεις την HDMI out του αποκωδικοποιητή Pace στην μία απ' τις δύο εισόδους HDMI που διαθέτει το C6930.
Αν αυτό δεν σε ενδιαφέρει, σύνδεσε απ' ευθείας τον Pace σε μία δεύτερη είσοδο HDMI της τηλεόρασης.
Φιλε Κωστα εκανα την συνδεση HDMI pace σε HDMI Home theater εχω εικονα δεν εχω ήχο εβαλα και RCA απο τον PACE στο HOME και τπτ αν AUX τοτε εχω ήχο απο τον PACE αλλα εικονα δεν εχω της NOVA μπλεξιμο!!!:BDBDG54::BDBDG54:Αν αυτό δεν σε ενδιαφέρει, σύνδεσε απ' ευθείας τον Pace σε μία δεύτερη είσοδο HDMI της τηλεόρασης.
Οκ φιλε μου το προβλημα λυθηκε ειτανε το mute πατιμενο απο το κοντρολ του NOVA!!!
Και να που μετα 2 χρονια ερχομαι και παλι εδω να ζητησω τα φωτα σας.....ζητημα το συγκεκριμενο μου 3d blueray player εχει παιξει 10 ταινειες (εβλεπα απο Ps3) εχθες λοιπον αγορασα 2 3d και μια απλη bluray και στις 3 ταινεις οταν εφτανε η ταινεια στη μια ωρα και κατι κολαγε τελειως.....και στις αρχες στα μενου εκανε κατι κολληματακια!!! Υπεθεσα θελει το τελευταιο update firm το κατεβασε το περασα και τπτ παλι τα ιδια!!! Ελενξα τα DVD ειναι πεντακαθαρα ουτε γρατζουνιες ουτε δακτυλιες τπτ....Μηπως κανεις καμια ιδεα?
Έχει ένα θέμα με τα δισκάκια, εμένα μου πηδάει στα επανεγράψημα όταν περνάει στο 2ο layer, κάπου εκεί στη μία ώρα και ένα τέταρτο. Δοκίμασε με ανοιχτό το tray, να το έχεις βγάλει δηλαδή σαν να θες να βάλεις δίσκο και φύσηξε δυνατά, ίσως να έχει πιάσει σκόνη επειδή δεν το πολυλειτουργείς. Σε μένα συνήθως πιάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.