Κατεβάζουμε το plugin DVD Burn και εν συνεχεία σας έχω βάλει εικόνες με την σειρά τι πρέπει να κάνετε για να παίξει καλή θέαση

Skin είναι και θα το βρεις ςκςι που λεει ο leoΕγω θα ήθελα απλά να ρωτήσω...ποιό ειναι αυτό το Merlin Magic Image και ποθεν ανευρίσκεται;
Τι ακριβώς εννοείς;λεω εγω τωρα αν δεν εχουμε barry allen καθολου μεσα στον δεκτη λετε να παιξουν ολα καννονικα?
Δεν έχεις κι άδικο...αυτο θελω να πω dimfil κουραστικα βγαλε βαλε
Φιλε trelos pontios το USB Dvd Player ποσο το πηρες ? το βρηκες σε μαγαζια που πουλανε υπολογιστεςκατευθείαν από το τηλεκοντρόλ
Φίλε μου, το usb dvd που χρησιμοποίησε ο trelos pontios είναι ένα κοινό εξωτερικό dvd recorder που μπορείς να το βρεις σε οποιοδήποτε computerομάγαζο. Συμπτωματικά και εγώ ένα LG έχω, λίγο παλαιότερο φαντάζομαι από αυτό του φίλου μας αφού το έχω δυο χρόνια, αλλά δουλεύει κανονικά.Φιλε trelos pontios το USB Dvd Player ποσο το πηρες ? το βρηκες σε μαγαζια που πουλανε υπολογιστες
Καλή ιδέα αυτή με το παροπλισμένο DVD.
Μπορείς να παραθέσεις κάποιο λινκ για εξωτερικό κουτί usb?
Χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802143Καλή ιδέα αυτή με το παροπλισμένο DVD.
Μπορείς να παραθέσεις κάποιο λινκ για εξωτερικό κουτί usb?
Πάλι με πρόλαβες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.