Εγκατάσταση USB Dvd Player σε DM800&8000

5738p.jpg

Κατεβάζουμε το plugin DVD Burn και εν συνεχεία σας έχω βάλει εικόνες με την σειρά τι πρέπει να κάνετε για να παίξει καλή θέαση

6a408b9425aa5f86fddec4a927b086444g.jpg

cbac522e9ef97f3ebd99ea4b21fbf9d84g.jpg

a33a366e98c8f7cff596426da5e4d1594g.jpg

7f57e0fdf6979c6de305ee22fa4a15254g.jpg

44a8f3f05c1397a069b292a8da4df42d4g.jpg

b9fcb252244ea86bff7eff06a5ada6d24g.jpg

9c2902e7b23efe38793b93f8153bd26a4g.jpg

-bye--bye-

Εγω θα ήθελα απλά να ρωτήσω...ποιό ειναι αυτό το Merlin Magic Image και ποθεν ανευρίσκεται;

Skin είναι και συμπτωματικά το τσέκαρα αυτές τις μέρες. Δεν ενθουσιάζει κυρίως για την έλλειψη πληροφοριών στην infobar.

ΟΚ αλλά δεν έχω βαλει ακόμη το τζεμίνι 4.1 για λόγους που έχουμε αναλύσει αλλού...

Απάντηση: Re: Εγκατάσταση USB Dvd Player σε DM800&8000

λεω εγω τωρα αν δεν εχουμε barry allen καθολου μεσα στον δεκτη λετε να παιξουν ολα καννονικα?
Τι ακριβώς εννοείς;
Εάν εννοείς να δουλεύουμε μόνο με image από τη flash, τότε δε βρίσκω το λόγο να μη δουλεύει...

αυτο θελω να πω dimfil κουραστικα βγαλε βαλε
Δεν έχεις κι άδικο...
Εγώ πάντως, μετά και την τελευταία "τρέλα" δοκιμών που με έπιασε, αποφάσισα να ηρεμήσω για λίγο διάστημα.
Multiboot βέβαια, αλλά το Gemini 4.10 δείχνει πολύ σταθερό και "φρέσκο" οπότε δουλεύω αυτό. Θα αρχίσω να ταλαιπωρούμαι πάλι όταν οι υπόλοιπες ομάδες βγάλουν κάτι νεώτερο...
Τώρα, όσον αφορά το τι θα δουλεύει και τι όχι, νομίζω ότι θα δουλεύουν τα πάντα. Από τη στιγμή που μπαίνει στη flash, δεν εξαρτάται από κάποιο cvs και αφού ήδη περιέχει νέους drivers κλπ δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα κάπου. Η λίστα των kernel modules μιλάει από μόνη της...
Πάντως ακόμα και έτσι, το usb stick είναι χρήσιμο για να βάλεις εκεί το swap καθώς και picons κλπ. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεται η flash και με αυτά...

Φιλε trelos pontios το USB Dvd Player ποσο το πηρες ? το βρηκες σε μαγαζια που πουλανε υπολογιστες
Φίλε μου, το usb dvd που χρησιμοποίησε ο trelos pontios είναι ένα κοινό εξωτερικό dvd recorder που μπορείς να το βρεις σε οποιοδήποτε computerομάγαζο. Συμπτωματικά και εγώ ένα LG έχω, λίγο παλαιότερο φαντάζομαι από αυτό του φίλου μας αφού το έχω δυο χρόνια, αλλά δουλεύει κανονικά.
Αν σου βρίσκεται κανένα dvd player από παλαιότερη αναβάθμιση ενός PC, μπορείς απλά να αγοράσεις ένα εξωτερικό κουτί usb και να το τοποθετήσεις, μειώνοντας το κόστος αφού τώρα πια κυκλοφορούν μόνο recorders τα οποία δεν είναι και ιδιαίτερα χρήσιμα στο dreambox και ας κυκλοφορεί σχετικό plugin...

Last edited:
Καλή ιδέα αυτή με το παροπλισμένο DVD.
Μπορείς να παραθέσεις κάποιο λινκ για εξωτερικό κουτί usb?
Χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802143
Το λινκ αυτό είναι απλά μια πρόχειρη αναζήτηση για να σου δείξω για τι προϊόν μιλάμε. Η τελική επιλογή ως προς το κόστος κλπ ασφαλώς ανήκει στον καθένα.
Η ουσία βρίσκεται στο ότι πρέπει να προσέξεις τι κουτί θα πάρεις ανάλογα με το πρωτόκολλο του dvd που έχεις: ATAPI ή SATA. Αν το έχεις πολύ καιρό στην άκρη τότε μάλλον είναι ATAPI. Αν το απέκτησες πρόσφατα τότε ίσως είναι SATA. Τη διαφορά μπορεί να τη διακρίνει κανείς εύκολα: στο ATAPI το καλώδιο δεδομένων είναι φαρδυά καλωδιοταινία ενώ στο SATA είναι μικρότερο πεπλατυσμένο καλώδιο.
Το λινκ που δίνω ανήκει σε προϊόν που σε βγάζει από τους μπελάδες: δέχεται και τα δύο!