Εγώ πάντως θίγομαι ως καταναλωτής...

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Όποιος καταφέρει να πάρει τα παρακάτω ηχεία ας πάρει και για μένα
μια ντουζινούλα...

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...s/Speakers/Logitech-X-530-5-1-970114-1914.htm

Εδώ και το screenshot μιας και σύντομα θα το βγάλουν,αφού κάνουν
τη δουλειά τους.
plaisioCapture.jpg

Αυτό που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι για το εν λόγω
κατάστημα γιατί κρατούσε μια "αντρίκια" στάση και
δυστυχώς "πούστεψε" και αυτό.
Ήταν το τελευταίο που μου είχε απομείνει στην Ελλάδα,
μην ξανακούσω ότι πρέπει να στηρίζουμε την ντόπια αγορά.

Αυτό που χρειάζεται στήριξη πάνω απ'όλα είναι πρωτίστως
η αξιοπρέπεια μας και μετά η τσέπη μας.

Είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Καλλιθέας και Μαγούλας και φυσικά το stock είναι μηδενικό αφού τέτοιες εκπτώσεις κάνουν μόνο για τα καταστήματα που έχουν 1 κομμάτι διαθέσιμο!Και φυσικά η προσφορά ισχύει για 1 το πολύ 2 ώρες! :SFGSFGSF:

Τις τελευταίες μέρες το Πλαίσιο κάνει τέτοιες "τρελές" προσφορές αλλά κανείς δεν της προλαβαίνει... :violent-smiley-030:

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ SITE????

Γιατί ρε γαμώτο να μην είχα ένα εισαγγελέα μπάρμπα...
Θα τον είχα πρήξει...

Στο site δεν είναι σωστό να βάζουν εκπτώσεις που αφορούν κάποιο/α από τα καταστήματα τους. Το site απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα, κι όχι σε συγκεκριμένη περιοχή που εξυπηρετείται από ένα μαγαζί. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να επισημαίνονται τέτοιες λεπτομέρειες (όταν ισχύουν).

Απάντηση: Εγώ πάντως θίγομαι ως καταναλωτής... και από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

Να συμπληρώσω πως παρόμοια τακτική αλλά εκτός ορίων ακολουθεί το online κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τις τελευταίες μέρες.
Έχω βρει 4-5 προϊόντα που είναι τα φθηνότερα στο Skroutz (ψηφιακές κορνίζες, ένα κινητό, ένα μίνι ηχοσύστημα) αλλά ενώ είμαι καταχωρημένος πελάτης από προηγούμενες αγορές (άλλο ένα ζήτημα είναι η καταγραφή προσωπικών δεδομένων, καθώς για αγορά με δόσεις έπρεπε υποχρεωτικά να συμπληρωθεί το πεδίο "είστε ιδιοκτήτης σπιτιού και από πότε;") το σύστημα δεν... αναγνωρίζει τα στοιχεία μου (συγκεκριμένα τον αριθμό ταυτότητας !!!) και παραμένουν κλειδωμένα προς διόρθωση τα πεδία με στοιχεία τα οποία δεν ...αναγνωρίζονται.
Η αντιμετώπιση από την εξυπηρέτηση πελατών είναι "θα κόλησε ο server, δοκιμάστε άυριο το πρωί, σε λίγο έτσι κι αλλιώς κλείνουμε"...

Νομίζω πως έχουν βρει ένα ωραίο και ανέξοδο τρόπο έμμεσης διαφήμισης αλλά και ακύρωσης της έρευνας αγοράς, με στόχο και θύματα τους καταναλωτές που ψάχνονται και δεν αγοράζουν "γουρούνι στο σακί"...

Το πλαίσιο μετά απο δική μου εμπειρία μπορω να πω ότι εχει γίνει κατάστημα που ούτε θέλω να ακούω για αυτό..

καλα το Πλαισιο το εχω τσεκαρει πολλες φορες να κανει την ιδια δουλειά σε πολλα και διαφορετικα ειδη
:rifle:
θελει μια καταγγελια να στρωσει

Last edited by a moderator:
Τα ηχειάκια πάντως υπάρχουν ακόμα...
Φαίνεται περιμένουν οι καταναλωτές μπας και
κατέβουν λίγο ακόμα.
Καραγκιόζηδες...(Και αυτοί και εμείς που θα το ξεχάσουμε σύντομα και θα τους ξαναπροτιμήσουμε)

Οι τιμές "προσφοράς" που έχει το Πλαίσιο σε προϊόντα που δεν μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει μέσω ίντερνετ,
είναι από προϊόντα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ/ΒΙΤΡΙΝΑΣ και αν δεν είναι 1 τεμάχιο, ζήτημα να είναι 2-3.
"Φυσικά" δεν το αναγράφει πουθενά το Μεταχειρισμένο και "φυσικά" δεν γίνεται παραγγελία όπως αναγράφεται!!!

Το Πλαίσιο έχει κάνει μεγάλο μπάχαλο τις τωρινές "εκπτώσεις".
Κατάστημα Καλλιθέας, τηλεόραση βιτρίνας (που "εννοείται" δεν το γράφει πουθενά) προσφορά, και σε μεγάλη ετικέτα έγραφε από 749 τιμή πώλησης 749!!! :flipout::flipout::flipout:

Καλά τώρα στις εκπτώσεις κάνουν ότι θέλουν όλες οι αλυσίδες.

Παράδειγμα

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0478125&catid=010200

Πριν 2 μήνες είχε 429 και το ρίξανε στα 369 (το αγόρασε φίλος μου)

Τώρα από 499 προσφορά στα 399.

Το είδε ο φίλος μου διαφήμιση στην TV και γελούσε.

Re: Απάντηση: Εγώ πάντως θίγομαι ως καταναλωτής...

 Νίκος;1287600 said:
Καλά τώρα στις εκπτώσεις κάνουν ότι θέλουν όλες οι αλυσίδες.

Παράδειγμα

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0478125&catid=010200

Πριν 2 μήνες είχε 429 και το ρίξανε στα 369 (το αγόρασε φίλος μου)

Τώρα από 499 προσφορά στα 399.

Το είδε ο φίλος μου διαφήμιση στην TV και γελούσε.

http://www.skroutz.gr/s/250383/HP-Compaq-610-VQ610EA.html

Εχει γελιο να βλεπεις πως διαμορφωνεται η τιμη λιγο πριν τις εκπτωσεις και ακριβως μετα....πατηστε το ιστορικο τιμων για να δειτε...(πανω δεξια)

Εγω περιμενα ΜΙΑ ΩΡΑ στο καταστημα για να μου πουν πως δεν υπαρχει ενα κινητο που το ειχαν σε προσφορα τα multirama ενω πριν μου λεγαν οτι θα το παραγγειλουν πως γινεται αυτο;

Παρτε τους τηλεφωνο να ακουσετε τι λενε.. ουτε ενα κομματι προσφορας δεν υπαρχει! ΜΟΥΦΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!