EGREAT EG-M31C HD NETWORKED MEDIA TANK

Status
Not open for further replies.

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Παιδια να ρωτησω κατι, αποφασησα να αλλαξω το wd hd media player μου επειδη μου την εχει δωσει πολυ που καθε φορα που θελω να δω κατι πρεπει να ανοιγω και μετα να σβηνω τον εξωτερικο μου δισκο, και δε θελω με τιποτα οι δισκοι μου να ειναι αναμενοι ολη μερα για μηνες..Γιαυτο κοιταω κανα φθηνο player που να παιρνει δισκο μεσα και απλα να χει και usb..
Ειδα οτι στο eshop εχει προσφορα το EGREAT EG-M31C HD NETWORKED MEDIA TANK..απο 179 το δινει 119 και λεω να το παρω..απο τοι βλεπω μειονεκτημα ειναι οτι το hdmi ειναι 1,1 που σημαινει οτι δε περναει τον ηχο απο το hdmi σωστα?..αν ειναι μονο αυτο, πραγματικα δε με πειραζει καθολου..Με νοιαζει σωστη αναπαραγωγη των MKV αρχειων που το wd τα παιζει μια χαρα και επισεις φυσικα συμβατοτητα με srt και αλλα ειδη ελληνικων υποτιτλων...Γεια πειτε αξιζει τον κοπο? το χει κανενας?..βασικα ψιλοβιαζομαι μη ληξει η προσφορα του eshop..Μεχρι αυριο δευτερα θα παραγκειλω η οχι..

γιατι φιλε μου?τι διαφορες εχει εκτος του hdmi 1,3 και του esata?.. esata πραγματικα δε χρειαζομαι.. συν του οτι το B εχει 189e ενω το c το παιρνω 119..

Last edited:
φιλε μου δε με βοηθας,,..σε τι ειναι καλυτερα ρωταω?..και υποψιν οτι μιλαω για player με ενσωματομενο δισκο..η τελοσπαντων αν δε παιρνει εσωτερικο θελω ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να σβηνει τον εξωτερικο δισκο αν πατησω το Power off πραγμα που το wd μου δε κανει..

το xtreamer εχει 2.5 εσωτερικο.
Το μ31c δεν θα παιξει τις δυσκολες ματροσκες και δεν εχει και το πλεονεκτημα του m31b που περναει τα hd format.
Δεν ξερω αν το 31c κανει dts downmixing.

Το PopcornHour Α-110 με 139 δυνατότητα για εσωτερικό σκληρό, HDMI 1.3 και DTS-MA και Dolby True HD!

Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31C HD NETWORKED MEDIA TANK

το xtreamer εχει 2.5 εσωτερικο.
Το μ31c δεν θα παιξει τις δυσκολες ματροσκες και δεν εχει και το πλεονεκτημα του m31b που περναει τα hd format.
Δεν ξερω αν το 31c κανει dts downmixing.
Το M31C με τα καινούρια firmware κάνει κι αυτό downmix το DTS.Απλά λόγω του HDMI 1.1 δεν περνάει τον HD ήχο.Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει αυτό, είναι μια καλή λύση σε αυτή την τιμή (την οποία θα έπρεπε να έχει από πολύ καιρό).
Έχει κι ένα πλεονέκτημα (ως Egreat ) έναντι του Popcornhour, το ότι έχει πραγματικό Poweroff από το τηλεκοντρόλ και όχι μόνο standby, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνεχή λειτουργία του εσωτερικού δίσκου.

και το Α110 έχει πραγματικό power off. Αν κάποιος έμπαινε στο κόπο να διαβάσει το manual θα έβλεπε ότι γίνεται με τον συνδυασμό πλήκτρων power+delete από το control.

Status
Not open for further replies.