egreat eg-m34a υπαρχει update?

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,343
ενας φιλος εχει ενα egreat eg-m34a
μου το εδωσε να του κανω ενα firmware update αλλα η μητρικη σελιδα ειναι off εδω και κανενα 4μηνο!!
στην ολλανδικη σελιδα της egreat δεν υπαρχει firmware για το συγκεκρημενο...
μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρς κανενα update?
παρεπηπτοντως ,,αππαραδετκοι αυτοι στην egreat. καμια υποστηριξη αφημενα στην τυχη τους οι κατοχοι.....αντε να ξαναπαρει η να πρωτεινω εγω σε κανενα να παρει τετοιο μηχανακι...

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
Δεν υπάρχει νέα αναβάθμιση από την egreat.
Για αυτό το λόγο το τελευταίο διάστημα πολλοί (ανάμεσα τους και εγώ) βάλαμε στο Μ34Α αυτές που βγαίνουν για το Popcorn A-110 .
Αναφέρονται στο σχετικό νήμα για το Μ34Α .

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,343
απαραδεκτοι ειναι...μπορεισ να μου δωσεις νημα απο οτ οποιο κατεβαζεις ?

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
Θέλει λίγο προσοχή άν κάνεις την αλλαγή.
Υπήρχαν κάποιοι που είχαν κάποια προβληματάκια,πρέπει να το πάρεις και αυτό υπόψη σου.

Tsimio

New member
17 February 2011
16
Καλησπερα και απο μενα...

Πρωτο post περισσοτερο λογω αναγκης!

Μετα απο εναμιση χρονο περιπου κολλησε... Βασικες λειτουργιες, ταινιες, download με transmission, ολα πηγαινανε υπεροχα!

Ξαφνικα πριν κανα 2 εβδομαδες διαπιστωσα πως δεν επαιζε τπτ... οκ λεω... egreat ειναι αυτο, τα κανει αυτα... Ας αναβαθμισω...

Αφου παρατηρησα πως εχει εγκαταλειφθει το m34a, καπου διαβασα για τα pop corn firmware και λογω απειριας δικης μου πρωτα και υστερα ελλειπων οδηγιων μισοπερασα την αρχικη εκδοση. Αποτελεσμα τα ιδια προβληματα.

Μετα ακολουθησα τον οδηγο που υπαρχει πιο πανω, μπηκε και το νεο firmware αλλα τα ΝΜΤ αρνουνται...

Ξεκινησε παιζει ταινιες παλι αλλα τα κολληματα παραμενουν... Μετα απο λιγο παγωνει, ξεπαγωνει, αποσυντονιζει, κολλαει, μαυριζει... Τα χαλια του τα μαυρα!!!

Αξιζει να το συνεφερω η να παω σε κατι αλλο;

Με ενδιαφερει οτι κατεβαζει να το παιζει. Ολες οι αλλες υπηρεσιες δεν εχουν τοση σημασια!

Ευχαριστω και σορρυ αν ποσταρα λαθος...

onlineN

Supreme Member
12 April 2009
5,317
ΑΘΗΝΑ
Καλησπερα και απο μενα...

Πρωτο post περισσοτερο λογω αναγκης!

Μετα απο εναμιση χρονο περιπου κολλησε... Βασικες λειτουργιες, ταινιες, download με transmission, ολα πηγαινανε υπεροχα!

Ξαφνικα πριν κανα 2 εβδομαδες διαπιστωσα πως δεν επαιζε τπτ... οκ λεω... egreat ειναι αυτο, τα κανει αυτα... Ας αναβαθμισω...

Αφου παρατηρησα πως εχει εγκαταλειφθει το m34a, καπου διαβασα για τα pop corn firmware και λογω απειριας δικης μου πρωτα και υστερα ελλειπων οδηγιων μισοπερασα την αρχικη εκδοση. Αποτελεσμα τα ιδια προβληματα.

Μετα ακολουθησα τον οδηγο που υπαρχει πιο πανω, μπηκε και το νεο firmware αλλα τα ΝΜΤ αρνουνται...

Ξεκινησε παιζει ταινιες παλι αλλα τα κολληματα παραμενουν... Μετα απο λιγο παγωνει, ξεπαγωνει, αποσυντονιζει, κολλαει, μαυριζει... Τα χαλια του τα μαυρα!!!

Αξιζει να το συνεφερω η να παω σε κατι αλλο;

Με ενδιαφερει οτι κατεβαζει να το παιζει. Ολες οι αλλες υπηρεσιες δεν εχουν τοση σημασια!

Ευχαριστω και σορρυ αν ποσταρα λαθος...

Γεια σου φίλε μου !

Τα cross firmwares είναι "at your own risk" όπως λένε πάντα.
Πέρνα το recovery firmware ....και ίσως διορθώσει τα προηγούμενα προβλήματα που είχες κι όλας.
Δεν νομίζω να έχεις άλλη λύση....:D

Y.Γ. Σε περίπτωση που ο "άρρωστος" δεν συνέλθει .....μάλλον πας για άλλο ....

Tsimio

New member
17 February 2011
16
Γεια σου φίλε μου !

Τα cross firmwares είναι "at your own risk" όπως λένε πάντα.
Πέρνα το recovery firmware ....και ίσως διορθώσει τα προηγούμενα προβλήματα που είχες κι όλας.
Δεν νομίζω να έχεις άλλη λύση....:D

Y.Γ. Σε περίπτωση που ο "άρρωστος" δεν συνέλθει .....μάλλον πας για άλλο ....

Λοιπον!!!

Ακολουθησα αυτο το νημα: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1466498&postcount=1489

Αυτη τη στιγμη εχω Εκδοση Λογισμικου: 01-17-101217-15-POP-403-000
Εκδοση Kernel: 15-POP
Εκδοση ΝΜΤ: 00-17-091216-15-POP-403.

Ολα ειναι οκ παλι... ετρεξα μια ολοκληρη divx ταινια, πηγα μπρος πηγα πισω.... λιγο στα ΜΚV εκανε λιγα κολληματα αλλα νομιζω θα το συμμαζεψω κι αυτο.

Δεν ξερω φιλε τι θα γινει απο εδω και περα και ποσο θα αντεξει αλλα ειναι τραγικο να μενουν (εστω και τα κινεζικα) μηχανακια χωρις υποστηριξη και να αναγκαζομαστε να τρεχουμε για νεα. Δεν κλαιγομαι για τα 119 που το πηρα, θεωρω οτι τα εβγαλε τα λεφτα του... αλλα δεν γουσταρω αυτη τη κοροϊδια. Δλδ να μενουμε χωρις software τη στιγμη που το hardware δουλευει!!! Ημαρτον!

Τεσπα.... Ελπιζω να βοηθηθουν και αλλοι με παρομοιο προβλημα.

Ερωτηση.... τα Nmt tools που ειναι παλαιοτερα πειραζει;

Το recovery firmware σε μενα τουλαχιστον δεν ετρεξε ποτε. Το εβαλα στο USB το εκανα εκκινηση αλλα παντα κατεληγε να μπαινει κανονικα στο συστημα. Τι να πει κανεις... Αλχημειες!

Last edited:

tdm900

New member
12 September 2006
45
Μια ερώτηση ρε παιδιά... Έβαλα και εγώ το firmware από popcorn http://visualpro.fi/doc/198/sigma8635FW-201007.rar και στη συνέχεια πήγα στο
http://www.popcornhour.com/download/A110/firmware-A110.html και πέρασα το πιο πρόσφατο (5 Απριλίου 2011).
Αφού λοιπόν το έβαλα είδα (ναι, αργότερα:a0210:) ότι έπρεπε να περάσω πρώτα
το 01-17-101217-15-POP-403 και στη συνέχεια το πιο νέο. Για την ώρα το μηχάνημα δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα?

group131

AVClub Enthusiast
20 June 2006
1,026
Ηράκλειο
Όπως υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε και στη δραχμή...

Αφού σου δουλεύει, μην αγχώνεσαι και μην αγγίζεις τίποτα. Όλα καλά!

udt71

AVClub Addicted Member
13 October 2006
1,798
Deep Sea
Τον τελευταίο καιρό το egreat eg-m34a δεν μου έπαιζε της καινούργιες ταινίες που κατέβαζα (έβλεπα μόνο υπότιτλους χωρίς εικόνα) πέρασα σήμερα το firmware από το Popcorn A-110 και παίζει κανονικά όλες της ταινίες.

group131

AVClub Enthusiast
20 June 2006
1,026
Ηράκλειο
Re: Απάντηση: egreat eg-m34a υπαρχει update?

Τον τελευταίο καιρό το egreat eg-m34a δεν μου έπαιζε της καινούργιες ταινίες που κατέβαζα (έβλεπα μόνο υπότιτλους χωρίς εικόνα) πέρασα σήμερα το firmware από το Popcorn A-110 και παίζει κανονικά όλες της ταινίες.

Το γνωστό θέμα με το mkvmerge (>4.0)...

sakis100

New member
29 September 2011
10
Εχω κι εγω το συγκεκριμενο media player και το εχω συνδεσει στο δικτυο του σπιτιου με καλωδιο Ethernet και τραβαει τα βιντεο από το pc μεσω της εφαρμογης myihome server που δινει η ιδια η egreat στο cd που συνοδευει το μηχανακι. Ο υπολογιστης εχει τα windows 7 ultimate. Το μηχανακι το εχω πανω κατω εναμισι χρονο και μεχρι τωρα όλα καλα. Τις τελευταιες μερες όμως ενώ το ανοιγω κανει εκκινηση κανονικα στα φυσιολογικα του το πρωτο πραγμα που μου εμφανιζε ηταν οι συσκευες που εβλεπε ότι ηταν συνδεδεμενες στο δικτυο και το myihome server το οποιο και επελεγα να μπω τωρα με το που ανοιγει μου γραφει egreat network media tank 1080p ενώ μεχρι τωρα δεν ξεκιναγε ετσι και αμεσως μετα περναει αυτοματα εκει που βλεπει τις συσκευες αλλα με την διαφορα ότι δεν τις βλεπει παταω εγω νατις ψαξει μπορει και να τις βρει με την πρωτη μπορει και με την εκτη προσπσθεια . Αφου τελος παντον τα βρισκει παταω το myihome να μπει δειχνει ότι προσπαθει να μπει το λαμπακι του δικτυου αναβοσβηνει αλλα μενει στην προσπαθεια.Το κλεινω το ξανανοιγω άλλες φορες ξεκιναει κανονικα άλλες παλι όπως θελει αυτό αλλα καταφερνει και συνδεεται ότι θελει κανει. Τι το γυρισα στις εργοστασιακες ρυθμισεις τι τον διακοπτη on off που εχει πισω εκλεισα κουμπι reset δεν βρηκα και ουτε αναφερει ότι εχει. Ετσι όπως το βλεπω εγω μαλλον καποιο αρχειο εχει χασει από το λογισμικο και κανει αυτά τα παλαβα. Εχω φαει τα λυσακα μου να βρω το ιδιο firmware στο internet αφου για αναβαθμιση ουτε λογος αλλα ουτε αυτό μπορω να βρω. Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα αν καποιος ξερει κατι η τουλαχιστον εχει το ιδιο firmware ας βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.

npap

New member
20 November 2007
25
Απάντηση: Re: egreat eg-m34a υπαρχει update?

καλημερα παιδια
μηπως μπωρει να μου πει καποιος πως περναω το καινουργιο firmware του popcorn στο egreat μου

γιατι ειμαι λιγο ασχετος

α και κατι ακομα ξερει καποιοσ να μου πει αν μπορω να παιξω 3d ταινιες σε αυτό;