Ειδα ενα R8

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Προχτες οπως γυρναγα απο Σουνιο κοιταω διπλα μου και βλεπω ενα AUDI R8.
Μου φυγε η μαγκια. Παιδια μιλαμε για το ομορφοτερο αμαξι που εχω δει στη ζωη μου. Για μενα μπορει να συγκριθει μονο με FERRARI.
Εχετε πετυχει κανενα στο δρομο?Πως σας φανηκε?Μονο εμενα μου φανηκε τοσο ομορφο?
Οι φωτογραφιες πιστευω οτι το αδικουν παρα πολυ.

Attachments

• Audi R8 02.jpg
    Audi R8 02.jpg
    105.9 KB · Views: 92
Ενα κυκλοφορει απο οσο ξερω και το εχει ο Τσαουσης...

3 κυκλοφορούν, μαύρο ασημί και κόκκινο..........

η φωτό είναι Πασχαλιάτικη, μόλις που πρόλαβα και το τράβηξα....

attachment.php

Attachments

• P4270034.jpg
    P4270034.jpg
    110.7 KB · Views: 313
Συμφωνώ. Από τις φωτογραφίες δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Το είδες σε ασημί έτσι; Αν αράξεις Κυριακάτικα στο στενό με τα καφέ στην Γλυφάδα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα το δεις.

Ναι το έχω δει κι εγώ. Οντως πάρα πολύ ωραίο. Και έχουν πάρει και τα φώτα με τα led και τα έχουν βάλει και στα εμπορικά μοντέλα τώρα.

Προσωπικά όμως πιστεύω όταν φτάνεις τα 160+ χιλιάρικα αρχίζεις και σκέφτεσαι κι άλλες μάρκες, πολύ πιό εξειδικευμένες, φυσικά και Ferrari μέσα. Αυτός που δίνει τα 160 δίνει και τα 200.

Οχι ότι είναι άσχημη η Audi. Αλλά όπως και να το κάνουμε όσο και ωραίο να είναι, είναι ένα Audi. Σ' αυτά τα χρήματα αρχίζεις και σκέφτεσαι πιό exotic - all time classic - μοντέλα. Τουλάχιστον εγώ.

Τάσο, σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα μία Porsche ή ακόμα καλύτερα την κυρία που ακολουθεί, ο μεγάλος μου έρωτας !!!!!!!

lamborghini-countach-anniversario.jpg

πάντως το live αν μη τι άλλο είναι πολύ ψαρωτικό. Νομίζω οι αρχικές ιδέες σχεδίασης βασίστηκαν στο i-robot

Υ.Γ. Το θυμάστε που είχε έρθει το πρωτότυπο τότε στην διεθνή έκθεση αυτοκινητων στο ελληνικό; (νομίζω Οκτ.-Νοεμ 2005 )

πάρτε τα καινούργια μοντέλα και πετάξτε τα στα παλιοσίδερα, τέτοια μηχανολογικά θαύματα μία φορά φτιάχνονται και θέλουν χέρια για να τα πάνε ......

αυτά τα χαρακτηριστικά εν το 1988 δεν τα έβγαζε κανείς.....
Lamborghini Countach Anniversario (1988-1990)

Engine: 12 cylinders 60º V
Displacement: 5167 ccm
Horsepower: 455 @ 7000 rpm
Maximum speed: 295 km/h
Acceleration 0-100 km/h: 5,0 s
Weight: 1490 kg
LxWxH (cm): 414 x 200 x 107
Design: Bertone and Horacio Pagani

τες πα, σόρυ για τα off topic kharmacoma το audi πάντως είναι όμορφο.....

κάπου είχα και τη φώτο από μία slr αν τη βρω θα την ανεβάσω

Καλή η Λάμπο, αλλά, Ferrari δε θα γίνει ποτέ.

τα καλά βγαίνουν σε λίγα κομμάτια και όχι πάρτε κόσμε μάρκετινγκ και ηλεκτρονικά μπας και κρατηθούν στο δρόμο !!!!!!:flipout::flipout:-bye-

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ BENTLEY CONTINENTAL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΣΤΟ DUBAI (250+) ΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ. (ΦΕΡΑΡΙ 430 ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΗ).

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ VW-AUDI. (LAMBO-BENTLEY-BUGATI). H PORSCHE ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Εγω ξερω οτι στην ευθεια ΟΛΟΙ ειναι γρήγοροι.
Αμα βάλουμε και στροφες στο παιχνίδι τοτε μονο ΕΝΑ στριβει σοβαρά...