Είδωλο σε Panasonic TH42PX7

Downhill

New member
16 October 2007
96
παρακολούθησα ένα HD διάρκειας μίας ώρας και μόλις τελείωσε διαπίστωσα οτι τα γράμματα είχαν αφήσει είδωλο όπως και τα άκρα της εικόνας...

έτρεξα το προγραμματάκι του φόρουμ και εξαφανίστηκε. Πρέπει δηλαδή κάθε φορά που βλέπω κάποιο βίντεο σε 16:9 να τρέχω μετά το πρόγραμμα?

προς το παρόν η tv είναι ακόμα στο "στρώσιμο" ...

αυτή θεωρείται τυπική συμπεριφορά μίας Plasma και άν ναι εξαλείφεται κάποια στιγμή ή πρέπει να είμαι συνέχεια με το burn in dvd ανα χείρας?

Τυπική συμπεριφορά PLASMA...και σε ένα κανάλι να γύρναγες ...το ίδιο θα ήταν...!!!!

...ή και καθόλου να μην έβαζες το DVD πάλι θα έφευγε μετά από 30 δευτερόλεπτα....

...το DVD προτείνεται να παίζει (συνήθως το βράδυ όταν κοιμάσαι)...για να συμπληρωθούν οι πρώτες 200 ώρες...με ομαλό - ομοιόμορφο κάψιμο του φωσφόρου...μετά δεν χρειάζεται...

Υ.Γ.: Υπάρχει και η άποψη που λέει ότι, δεν χρειάζεται καθόλου στρώσιμο...θα στρώσει παίζοντας...ότι θέλει ο καθένας κάνει...Δημοκρατία έχουμε...

Δεν ξέρω αν είναι τυπική συμπεριφορά πλάσμα ή τυπική συμπεριφορά Πάννυ ΡΧ7.
Το λέω αυτό γιατί η ΡΧ80 δεν εμφανίζει ανάλογη τυπική συμπεριφορά.
Χθες επί 3 ώρες σέρφαρα στο διαδίκτυο και η μπάρα του safari δεν άφησε ούτε ίχνος. Ούτε βέβαια το dock του Mac μου ούτε η taskbar.

Βρε Αχιλλέα και στη δικιά μου ΡΧ80 (πάνω από 1400 ώρες)...το image retention,είναι σχεδόν ανύπαρκτο και εκτός του ότι δεν το ψάχνω πια, το έχω γράψει και στα παλιά μου τα παπούτσια..αλλά δεν είναι όλα τα μοντέλα ίδια...σε αυτό το τομέα η Panasonic και τα νέα panel plasma 11ης γενιάς, έχουν ξεπεράσει αρκετές παιδικές ασθένειες...προς απογοήτευση πολλών...-bye-

Υ.Γ.: ..βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι με τα παραπάνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είδωλο σε Panasonic TH42PX7

Ποσες ωρες εχει γραψει η δικια σου?

Χμμ
Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά πρέπει να κοντεύει τις 1000.
Θα το κοιτάξω το βράδυ και θα σου πω...

Re: Απάντηση: Είδωλο σε Panasonic TH42PX7

...σε αυτό το τομέα η Panasonic και τα νέα panel plasma 11ης γενιάς, έχουν ξεπεράσει αρκετές παιδικές ασθένειες...προς απογοήτευση πολλών...

Μετα απο 10 γενιες το λογικο ειναι να μην υπαρχουν παιδικες ασθενειες.

Χμμ
Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά πρέπει να κοντεύει τις 1000.
Θα το κοιτάξω το βράδυ και θα σου πω...

Παιζουν ρολο οι ωρες γιατι η δικια σου εχει στρωσει πλεον.-bye-

Re: Απάντηση: Είδωλο σε Panasonic TH42PX7

Παιζουν ρολο οι ωρες γιατι η δικια σου εχει στρωσει πλεον.-bye-

Σαφέστατα. Άλλο να έχει παίξει 80 ώρες και άλλο 1000.

Πάντως το DVD στρωσίματος που έφτιαξα είναι πολύ δυνατό! :BDGBDGB53:
Χαίρομαι που αποδείχτηκε χρήσιμο σε πολλούς πλασματάκηδες. :grandpa:

Kαταρχην αλλο μια οποιαδηποτε plasma και αλλο Kuro , ειναι σαν αν συγκρινουμε F16 με ιπταμενο δισκο επειδη και τα δυο πετανε...-bye-

Κατα δευτερον μια σχετικη προσοχη δεν βλαπτει ουτε στις Kuro και ας μην βλεπεις image retention.-bye-

Συμφωνω αλλα μηπως λεω μηπως οι 9ης γενιας οθονες δεν την εχουν πια αυτη την ευαισθησια ανεξαρτητα απο το αν ειναι Kuro ή οχι; Μου φαινεται υπερβολικο να αγοραζεις κατι καινουριο να βαζεις να δεις μια ταινια(τι πιο απλο) και να εχεις τετοια θεματα! Δηλαδη αν ο παππουλης :grandpa: παει και αγορασει μια πλασμα θα πρεπει να την στρωνει για να δει ειδησεις νορμαλ;;Εγω ειπα αν δω το παραμικρο την εχω παει πισω σφεντονα και δεν δεχομαι και κουβεντα! Τηλεοραση πειραμε για να δουμε και οχι για την γυαλα!Ουτε την κοπαναμε, ουτε εξω την εχουμε, ουτε την ακουμπαμε στο φιναλε! Σαν μωρα τις κανουμε!

Oπως ελεγαν οι αρχαιοι "Παν μετρον αριστον" , ουτε τα γραφουμε ολα στα ...αρχαια μας και παιζουμε ολη μερα με το XBOX ουτε βαζουμε DVD και την στρωνουμε ολη μερα.

Υπαρχει και μεσος δρομος...-bye-