Είμαι κακοπροαίρετος ?

Και παρουσίασε κιόλας προβλήματα και έβγαλαν αμέσως firmware να τα διορθώσουν? Ούτε εγώ είμαι κακοπροαίρετος, αλλά πως θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή έτσι?

Δεν καταλαβατε καλα μαλλον.... :damnyou: εχει κυκλοφορησει και νεα firmware για την 9731 πριν βγει καν το μοντελο στην αγορα :Banane0: αυτο πως σας φαινεται;

Δε ξεκολάμε από την ενασχόληση με παλιές αγάπες βλέπω...:devil-smiley-029:
Πάντως φίλε είμαι χαρούμενος που πλέον αυτά τα βλέπεις από μακριά και όχι από ....εχμ...πρώτο χέρι! Μάλλον βρήκες την υγειά σου!!:Banane0:
Για την 9631 που γλυκοοκιτάζω μήπως έχεις ακούσει τίποτα?

Eιναι στο επισημο sitε της Philips και μαλιστα και το ελληνικο:fahne90: , πηγαινοντας στης προδιαγραφες και επιλεγοντας υποστηριξη προιοντος και μετα λογισμικο και προγραμματα οδηγησης σου αποκαλυπτεται ολο το μεγαλειο :award:

Απάντηση: Re: Είμαι κακοπροαίρετος ?

Evanl said:
Δε ξεκολάμε από την ενασχόληση με παλιές αγάπες βλέπω...:devil-smiley-029:
Πάντως φίλε είμαι χαρούμενος που πλέον αυτά τα βλέπεις από μακριά και όχι από ....εχμ...πρώτο χέρι! Μάλλον βρήκες την υγειά σου!!:Banane0:
Για την 9631 που γλυκοοκιτάζω μήπως έχεις ακούσει τίποτα?

Και για αυτην εχει σιγα μην τους ξεφευγε :Banane0: το βρισκεις με τον ιδιο τροπο που περιεγραψα πιο πανω

Ρε παιδιά, μέχρι χθες δίναμε συγχαρητήρια στην ΑΜΟΙ που έβγαλε γρήγορα firmware upgrade...
Στη philips γιατί να φερόμαστε αλλιώς???:damnyou:

Απάντηση: Re: Είμαι κακοπροαίρετος ?

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Σβήστε το thread πριν το μυριστουν οι Σονάκηδες (Rivers) :Banane0: :Banane0:

Aκομη δεν εφυγε με αδεια αυτος;:devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Re: Είμαι κακοπροαίρετος ?

stavros kamoulakos said:
Aκομη δεν εφυγε με αδεια αυτος;:devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

Οχι μονο εφυγα αλλα γυρισα κιολας. Ειχα παει Κερκυρα 6 ημερες (δεν μπορουσα να λειψω παραπανω λογω υποχρεωσεων) αλλα ετσι και αλλιως σε νησι μενω (Ζακυνθο) και τα μπανακια μου τα κανω.-bye-

Υποψην επισης οτι σπιτι εχω (εκτος των αλλων) μια CRT 32 και ενα ηχοσυστημα Philips χωρις κανενα απολυτως προβλημα.:violent-smiley-030:

Rivers said:
Οχι μονο εφυγα αλλα γυρισα κιολας. Ειχα παει Κερκυρα 6 ημερες (δεν μπορουσα να λειψω παραπανω λογω υποχρεωσεων) αλλα ετσι και αλλιως σε νησι μενω (Ζακυνθο) και τα μπανακια μου τα κανω.-bye-

Υποψην επισης οτι σπιτι εχω (εκτος των αλλων) μια CRT 32 και ενα ηχοσυστημα Philips χωρις κανενα απολυτως προβλημα.:violent-smiley-030:

Αμα αρχίσουν να θελουν firmware upgrade και οι CRT ή τα ηχοσυστήματα καήκαμε :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Αμα αρχίσουν να θελουν firmware upgrade και οι CRT ή τα ηχοσυστήματα καήκαμε :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Οι CRT δεν θελουν firmware upgrade αλλα απο την αλλη μπορει πολυ ανετα να θελουν hardware replacement λογω βλαβης. Για ρωτηστε και οσους πηραν Sony CRT τα τελευταια 2-3 χρονια και βγηκαν ελατωματικες. :flipout:

Rivers said:
Οι CRT δεν θελουν firmware upgrade αλλα απο την αλλη μπορει πολυ ανετα να θελουν hardware replacement λογω βλαβης. Για ρωτηστε και οσους πηραν Sony CRT τα τελευταια 2-3 χρονια και βγηκαν ελατωματικες. :flipout:

Εισαι σιγουρος ? ξερω προσωπικά καμποσους που πήραν Sony (CRT) τα τελευταια 2-3 χρονια και ειναι μια χαρά ...

Μην βγάζουμε γενικα συμπεράσματα απο μεμονωμένες περιπτώσεις..