Ειμαι σε μεγαλο διλημμα

techie

AVClub Enthusiast
18 June 2006
1,131
Ειμαι σε μεγαλο διλημμα να παρω PS3 η να χτισω HTPCακι?

δεν ξερουμε τι θα γινει και με τα Hi def φορμα γιατι με το PS3 εχεις μονο BR ενω με το HTPC οτι θες

βεβαια το κοστος ενος HTPC οπως το υπολογιζω χονδρικα θα ειναι 2πλασιο και απο αυτο του PS3

μηπως ειναι νωρις ακομα για τετοιες αγορες απο την στιγμη που δεν υπαρχει και πολυ υλικο?

τι να κανω?

Ειμαι σε μεγαλο διλημμα να παρω PS3 η να χτισω HTPCακι?

δεν ξερουμε τι θα γινει και με τα Hi def φορμα γιατι με το PS3 εχεις μονο BR ενω με το HTPC οτι θες

βεβαια το κοστος ενος HTPC οπως το υπολογιζω χονδρικα θα ειναι 2πλασιο και απο αυτο του PS3

μηπως ειναι νωρις ακομα για τετοιες αγορες απο την στιγμη που δεν υπαρχει και πολυ υλικο?

τι να κανω?

Μέχρι πριν λιγο καιρό ήμουν στο ίδιο τρυπάκι...
Καποιο πρωί πήρα την απόφαση να αγοράχω το PS3 και το έκανα..
Ενα μηνα μετά δεν με έχει πείσει...

Το ΗTPC απαιτεί χρόνο και ανασχόληση αλλά την ευελιξια , δύναμη και επεκτασιμότητα που μπορεί να σου δώσει δεν θα την λαβεις από κανενα άλλο μηχάνημα...

(το δικό μου PS3 σύντομα θα είναι στις αγγελιες...) -bye-

Εγω αν και εκτος απο τετοιο τριπ θα προτεινα οπως και οι παραπανω λιγο υπομονη γιατι τιποτα ακομα δεν εχει σταθεροποιηθει τοσο σε hardware οσο και σε software με αποτελεσμα πιθανες αναβαθμισεις ( οχι οτι θα τις γλυτωσεις ) που μπορεις να τις αποφυγεις .
Τα PC τα σιχαθηκα γιαυτο το λογο , μεσα σε 2 χρονια εχεις σαβουρα 1000ευρωπληρωμενη , απ την αλλη ομως εχεις πλουραλισμο και πολλες επιλογες που καμμια παιχνιδομηχανη δεν μπορει να σου δωσει .......αν και το προσπαθουν απ οτι βλεπω με τις συνδεσεις , κατεβασμα παιχνιδιων , ταινιων αργοτερα κ.λ.π.
Σοου μπι πεισιεντ γιετ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ειμαι σε μεγαλο διλημμα

Βασικά ένα καλό HTPC είναι σχετικά future proof, οπότε δε χάνεις τίποτα να φτιάξεις ένα.

Αρκεί να μη το κάνεις μόνο για το HD υλικό.

+1 ! -bye-

Φτιάξε ένα καλό HTPC το οποίο θα χρησιμοποιείς και σαν κανονικό PC , και αν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια,ή θέλεις να έχεις και μια αυτόνομη HD συσκευή αναπαραγωγής, παιρνεις αργοτερα και μια κονσολα, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, την ευελιξεία ενός υπολογιστή ΔΕΝ θα σου τη δώσει κανενα άλλο μηχάνημα... :HTEHETH63:

Τα PC τα σιχαθηκα γιαυτο το λογο , μεσα σε 2 χρονια εχεις σαβουρα 1000ευρωπληρωμενη ,
Εξαρτάται για πια χρήση το θέλεις!

Αν το φτιάχνεις ΜΟΝΟ για παιχνιδια, τότε σε ένα χρόνο θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ παλιό, (και πάλι όμως ΔΕΝ θα χρειαστει να ξαναχαλασεις 1000 ευρώ, αλλά ΜΟΝΟ να αναβαθμισεις καποια μεμονωμενα εξαρτηματα)!

Αν το θες για HTPC όπως λες, τότε πιστεύω ότι μια σύνθεση των 700-850 ευρώ, θα σε καλύψει ΑΠΟΛΥΤΑ για τον επομενα 2 με 2,5 χρόνια, αρκεί να επιλεξεις με προσοχή τα εξαρτηματα που θα του βαλεις μεσα.. ! -bye-

Δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια σχεδον καθολου,οχι ομως οτι αραια και που δεν παιζω και κανενα

απλα σκεφτομαι το PS3 λογω ευκολιας χρησης,κοστους και την δυνατοτητα αν θες κατι παραπανω να του βαλεις Linuxaki

απο την αλλη μερια το HTPC κανει τα παντα απαιτει ομως κοπο στο στησιμο και τα μπλιαχ windows μεσα στο σαλονι σου,κοστιζει περιπου τα διπλα απο το PS3

υπολογιστες εχω 2

μαλλον το καλυτερο ειναι να περιμενω μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο

αλλα τεινω προς PS3