Είμαι στην αναζήτηση νέας τηλεόρασης

Διαμαντής

Senior Member
20 January 2021
355
Αθήνα-Ανδρίτσαινα
Καλημέρα παιδιά.
Είμαι στην αναζήτηση νέας τηλεόρασης και θέλω λίγο την βοήθειά σας. Θέλω smart tv (για να βλέπω από youtube) 55" έως 60" και πιο πολύ έχω κλήση προς LG..
Μπάτζετ το πολύ 1000 και παρακάτω εάν είναι εφικτό. Έτσι κι αλλιώς με δόσεις απο Κωτσόβολο θα την πάρω....

Με 1000 ευρώ μπορείς να βρεις 65"... Για περίπου τρία μέτρα απόσταση, είναι καλό μέγεθος. Επίσης, σε LCD επιλέγεις VA panel για ταινίες/σειρές και IPS για μεγαλύτερες γωνίες θέασης. Με 100 Hz ρυθμό ανανέωσης, αν παρακολουθείς αθλητικά ή θα τη συνοδεύσεις με κάποιαν από τις καινούργιες κονσόλες.

Μόνο για ταινίες ,ντοκιμαντερ ,για σόσιαλ media ,δεν έχω πολλές απαιτήσεις ούτε γνώσεις τεχνικές. Θέλω μια τηλεόραση με μεγάλη οθονη που να με ικανοποιεί στην θέαση, σίγουρα 100hz. Και εχω τάση στα Ιαπωνεζικα και Κορεάτικα μηχανήματα..LG, PANASONIC ή έστω JVC.. Λοιπόν;

Re: Απάντηση: Είμαι στην αναζήτηση νέας τηλεόρασης

Μόνο για ταινίες ,ντοκιμαντερ ,για σόσιαλ media ,δεν έχω πολλές απαιτήσεις ούτε γνώσεις τεχνικές. Θέλω μια τηλεόραση με μεγάλη οθονη που να με ικανοποιεί στην θέαση, σίγουρα 100hz. Και εχω τάση στα Ιαπωνεζικα και Κορεάτικα μηχανήματα..LG, PANASONIC ή έστω JVC.. Λοιπόν;

Av βλέπεις ταινίες και ντοκιμαντέρ και όχι αθλητικά τότε δεν χρειάζεσαι τα 100Hz τα οποία βοηθούν μόνο στα αθλητικά γεγονότα που έχουν γρήγορη κίνηση. Σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει η τηλεόραση της Panasonic σειρά HX800 που έχει πολύ καλές κριτικές, κινηματογραφική με άριστη πιστότητα χρωμάτων στις 58 και 65 ίντσες.

www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoras...orasi-panasonic-58-4k-uhd-smart-tv-dvb-t2-(1)
www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoras...orasi-panasonic-65-4k-uhd-smart-tv-dvb-t2-(1)

Τελικά επειδή θα παρει νέα τηλεόραση ο μεγάλος μου γιος, θα μου πουλήσει την παλιά του 55αρα 400 . Η τηλεόραση είναι αυτή:

https://www.lg.com/gr/tileoraseis/lg-55UB830V

https://www.lg.com/uk/tvs/lg-55UB830V

Είναι τηλεόραση 5ετιας, αλλά ελάχιστα χρησιμοποιημένη και την είχε πάρει ακριβά τότε..