Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν μπόρεσα να δω μέχρι το τέλος κάποιο Video...

....Exω γίνει κουρέλια....είμαι ένα ράκος..και θέλω να σπάσω τον υπολογιστή μου ΤΩΡΑ...
Το παρακάτω ζωάκι έκανε το λάθος να γεννηθεί με ωραία γουνίτσα και κάποιοι σιχαμένοι τύποι, του φέρθηκαν ανάλογα.Εαν τους είχα μπροστά μου θα ζούσα ΜΟΝΟ εαν δεν ζούσαν αυτοί......
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO EAN ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ.
Τώρα θα μου πείτε γιατί το βάζω εδω.....για να αφυπνηστούμε λίγο παραπάνω και να καταλάβουμε πιό πολλοί και ακόμα περισσότερο ότι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν είμαστε όλοι μας....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :frown:

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_med

Ρε Γιάννη μας πέθανες ρε φίλε ............ τι να πω ρε @ουστ@ μου

οι χειρότερες κατάρες να πέσουν πάνω τους και πεθάνουν
αργά και βασανιστικά

Το χειρότερο ζώο είναι ο άνθρωπος φίλε μου.
Σκοτώνει για τα «λεφτά» και βασανίζει τα ζώα για πλάκα
( βλέπε τον ηλίθιο τον κύπριο σε άλλο thread )
και δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και κάτι μάγκες που
το παίζουν κυνηγοί και βγαίνουν παγανιά και βαράνε ότι βρουν
άσχετα αν επιτρέπετε η όχι.
Το ξανάλεω ότι τα πιο βάρβαρα ένστικτα τα έχει ο «άνθρωπος»

Δεν γίνεται να το δεις αυτό το video ολόκληρο.Ούτε τη χάρη να τα σκοτώσουν δεν τους έκαναν πριν τα απαλλάξουν από τη γούνα τους!!!

okay, ας ζούμε καλύτερα στην ψευδαίσθηση του όμορφου κόσμου μας...

Re: Απάντηση: Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν μπόρεσα να δω μέχρι το τέλος κά

Σε ποιά χώρα να είναι άραγε;

προσωπα δεν φαινονται! απο κατι φωνες και ομιλιες που ακουγονταν απο πισω, μου φανηκε οτι ειναι απο ινδια μερια, πολυ πιθανο να κανω λαθος ομως

Tα @@ φαίνεται δε θέλουν να κάνουν τρύπα στη γούνα και γι'αυτό τα γδέρνουν ζωντανά....
Αίσχος!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν μπόρεσα να δω μέχρι τ

προσωπα δεν φαινονται! απο κατι φωνες και ομιλιες που ακουγονταν απο πισω, μου φανηκε οτι ειναι απο ινδια μερια, πολυ πιθανο να κανω λαθος ομως

Ναι κάπου προς τα εκεί υπέθεσα κι εγώ...
Εκεί ούτως ή άλλως η ανθρώπινη ζωή δεν μετράει. Θα μετρούσε του ζώου;

Πάντως κι εγώ δεν μπόρεσα να το δω μέχρι τέλους. Είδα μέχρι την μέση και το έκλεισα...

Αυτό ήταν πραγματικά σκληρό!

Δείξτε το σε όσους φοράνε γούνες.

Δύσκολα μπορώ να φανταστώ ότι θα ξαναφορέσουν.

Τι χάλια είναι αυτά ρε παιδία....:furious3::furious3::furious3:

οϋτε μέχρι την μέση δεν το έφτασα.

Ο όρος κτηνωδία είναι λίγος για να το περιγράψει:furious3::furious3::furious3:

Εγω απο τις περιγραφες σας καταλαβαινω οτι προκειτε για μια ακομα κτηνοδια απο καποια κτηνη προς ενα κακομοιρο Ζωακι......

Ελεος ρε παιδια μην τα κοιτατε τετοια βιντεο !!!!!!

θα παθετε στην ψυχη σας .......

ειμαι πολυ δειλος για να βλεπω τετοια βιντεο πλεον.......
οταν ημουν 20 αρης τα εβλεπα ανετα !!! τωρα εχω σιχαθει τους ανθρωπους πλεον γιατι η διαστροφη τους ΔΕΝ εχει ορια........

Μου φαινεται πως για να επιβιώσει ο πλανήτης και τα υπόλοιπα είδη που τον κατοικούν πρέπει να αφανιστούμε εμείς , αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία. Έχουμε καταντήσει ο καρκίνος της γής με όλα αυτά.