Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν μπόρεσα να δω μέχρι το τέλος κάποιο Video...

Παμπαλαιο video....αν θυμαμαι καλα απο τον τιτλο...ελεγε βιρμανια η καποια χωρα διπλα...και φυσικα ακρως ανατριχιαστικο...ενα απο τα δυο video που μου προκαλεσαν απεχθεια πραγματικα...

Κινέζοι πρέπει νάναι , εάν πεθάνει το ζώο χαλάει η ποιότητα της γούνας ,,,, και πέφτει η τιμή της !!!! δεν ξέρω γιατι συμβαίνει αυτό αλλά έτσι έχω ακούσει ,
αλλά τι περιμένετε απο κοινωνίες που εαν το νεογέννητο δεν είναι αγοράκι ΠΕΤΙΕΤΑΙ !!!!!! ΝΑΙ ΠΕΤΙΕΤΑΙ στους δρόμους !!! (σύνηθες φαινόμαινο σε πολλές
επαρχίες στην κίνα!! )

να βρίσω,,να φωνάξω,,,να κλάψω,,,,να ντραπω,,,πραγματικά δεν ξέρω....

Eγω τα εκανα ολα παντως.Τα γουρουνια του κερατα τους ευχομαι να πεθανουν με τον πιο αργο και βασανιστικο τροπο που θα μπορουσε να σκεφτει η φαντασια του πιο αρρωστημενου ψυχοπαθη.Και ευχομαι αυτη η φαντασια να διαρκεσει πολλες μερες/βδομαδες.

Αντί να διαγραφεί, θα πρότεινα να το δείξετε σε όποια κυρία ξέρετε που φοράει γούνες. (τελευταία βλέπουμε και κυρίους)
Είχα προσπαθήσει να το δω παλιότερα, αλλά δεν τα κατάφερα. Οι λίγες σκηνές που είδα με στοίχειωναν για καιρό. Αλλά ενίσχυσαν την απέχθειά μου προς τα γουναρικά.

Γιατι πρεπει να ξερασουμε ομως ?

Θελετε να ανεβασω ενα βιντεακι απο νεκροτομιο με λαθρεμπορειο οργανων.

Μαλλον οχι....

Απαισιο.

Θα επιθυμουσα να διαγραφει.
Μαγαζι με γουνες εχεις φιλε Ντινο και θες να διαγραφει?Κατι τετοια βιντεακια ειναι για να βλεπουν καποια ΖΩΑ τι τραβανε και πως πεθαινουν καποια αλλα ζωακια για να κανουν αυτα επιδειξη των υλικων τους αγαθων .Παρακαλω να γινει sticky!!!!!

Απάντηση: Re: Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν μπόρεσα να δω μέχρι το τέλος κά

Γιατι πρεπει να ξερασουμε ομως ?

Θελετε να ανεβασω ενα βιντεακι απο νεκροτομιο με λαθρεμπορειο οργανων.

Μαλλον οχι....

Προειδοποίησα Ντίνο...αν δεν θέλεις δεν το βλέπεις,και εαν δεν το δείς δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.Δεν ζούμε σε κόσμο Αγγελικά πλασμένο.Προσωπικά δεν ήξερα η δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο.
Ειναι γεγονος πως η παρουσιαση τετοιων θεματων στην κοινη γνωμη βοηθαει στην αντισταση του κοσμου ωστε να μην οδηγειτε στην αγορα προϊοντων που προερχονται απο τετοιες ενεργεις …..αυτο ομως προσκαιρα…..μακαρι οι ενεργειες ολων των οργανωσεων να ειχαν αποτελεσμα μακροπροθεσμο ……δυστυχως η αναζητηση του κερδους δεν εχει φραγμους…..
Ενα σημαντικο ζητημα ειναι η προβολη των εικονων και αν πρεπει να γινετε …..ειναι ενα θεμα που ειναι χρονια προς συζητηση …χωρις να εχει βγει ενα ασφαλες συμπερασμα….
Η μια αποψη λεει οτι πρεπει να βομβαρδιζετε ο κοσμος απο τετοιες εικονες ωστε να ξερει τι γινετε γυρω του ….
Η αλλη αποψη λεει οτι οσο περισσοτερες εικονες τετοιου ειδους βλεπουμε τις συνηθιζουμε και αποκτηνωνομαστε…χωρις να μας κανουνε εντυπωση και να ξυπνανε την συνειδηση μας
Ειναι μια συζητηση που κραταει χρονια …
Πιστευω πως για να μπορει μια εικονα να επηρεασει σωστα θα πρεπει να γινετε με μετρο και προσοχη ….και κυριως στα σχολεια …..δηλαδη και παλι για μενα ειναι θεμα παιδειας ..και εδω τουλάχιστον εγω είναι η πρώτη φορά που καταθέτω τέτοιου είδους video, γιατί πρώτη φορά έπαθα τέτοιο σόκ.

Ρε παιδιά είναι δυστυχώς γνωστά όλα αυτά. Φωτογραφίες από ερευνητικά εργαστήρια έχετε δει για το πως συμπεριφέρονται στα ζώα?
56_UofI_11.18.04.jpg

viv33.jpg

f06_07.jpg

Και μια τρυφερή εικόνα από τη φύση για να μας φτιάξει η διάθεση...μια γατούλα έχει υιοθετήσει κουταβάκια που η μητέρα τους πατήθηκε από αυτοκίνητο

pupptcat4.jpg

pupptcat3.jpg

pupptcat5.jpg

Last edited:
Και μια τρυφερή εικόνα από τη φύση για να μας φτιάξει η διάθεση...μια γατούλα έχει υιοθετήσει κουταβάκια που η μητέρα τους πατήθηκε από αυτοκίνητο

pupptcat4.jpg

pupptcat3.jpg

pupptcat5.jpg

Τώρα μου έφτιαξες την διάθεση Γιωργή....-bye-

παρα πολύ σκληρό δυστυχώς.Το είδα όμως, και πρέπει να τα βλέπουμε όλα αυτά προκειμένου καποια στιγμή να υπάρξει κάποια αντίδραση..
Ευτυχώς που μπήκε εδώ η "γλυκιά" εικόνα με την γάτα και τα κουταβάκια ....

Παιδιά,νομίζω οτι το φταίξιμο είναι περισσότερο των αγοραστών και λιγότερο των εκδορέων. Χωρίς να σημαίνει αυτό οτι οι δεύτεροι δεν έχουν τεράστια ευθύνη. Όταν όμως απο αυτήν την βιομηχανία βγαίνουν εκατομμύρια, και η βάση της αποτελείται απο εργάτες σε περιοχές όπως η Κίνα ή η Βιρμανία τι περιμένουμε ;;; Ο απελπισμένος και πεινασμένος να πεί ευκολότερα δεν την κάνω αυτή τη δουλειά κι ας πεθάνω της πείνας ή η ζάμπλουτη κυρία που με τα χαράς μοιράζει τα ευρουδάκια/δολλαριάκια της για να φοράει τη γούνα του ζώου. Πρέπει πλέον ο " πολιτισμένος" κόσμος να υιοθετήσει πιο ευαίσθητες συμπεριφορές απέναντι στα υπόλοιπα είδη και την φύση γενικότερα.....

Γιατί ναι μεν καταδικάζουμε τον άνθρωπο που πράτει την εκδορά και σκληρή δολοφονία - βασανισμό του ζώου, αλλά δε το κάνει για πλάκα , το κάνει γιατί ξέρει οτι σίγουρα θα μοσχοπουλήσει την πραμάτια του. Αν ήξερε οτι μάταια θα κάνει οτιδήποτε δεν θα έμπαινε στον κόπο.