Είναι καλό το timing για Blu Ray ?

Αφού έψαξα πολλές επιλογές media player – BD player – DVD player και συνδυασμούς αυτών αποφάνθηκα ότι αυτό που μου ταιριάζει στα 200 είναι ένα BD player που να παίζει MKV από εξωτερικό σκληρό [να’ναι καλά ο μπατζανάκης μου τυχαία χθες σε συζήτηση μου είπε ότι έχει 1 ΤB ταινίες MKV]

και κατέληξα στα εξής :
LG BD560 Blu-ray Player

Western Digital My Book 1 ΤB

Αφού έψαξα πολλές επιλογές media player – BD player – DVD player και συνδυασμούς αυτών αποφάνθηκα ότι αυτό που μου ταιριάζει στα 200 είναι ένα BD player που να παίζει MKV από εξωτερικό σκληρό [να’ναι καλά ο μπατζανάκης μου τυχαία χθες σε συζήτηση μου είπε ότι έχει 1 ΤB ταινίες MKV]

και κατέληξα στα εξής :
LG BD560 Blu-ray Player

Western Digital My Book 1 ΤB

Πολυ ωραια σκεψη. Αλλα με τους υποτιτλους πως παει αραγε?

Με το 570 τι διαφορες αραγε εχει?

Αν το παρεις γραψε εντυπωσεις σε παρακαλω.

Αγόρασα το Samsung BD 6900 είναι ένα 3D Blue Ray παίζει μια κλάση πάνω από το Sony 550 που είχα πριν

Σε τι ? Βασικα αν ειναικαλυτερο στην ποιοτητα εικονας με ενδιαφερει, οχι τα εξτρα :rolleyes:

πιο media player υποστιριζει συνδεση BD drive για PC ;;;;;

Νομίζω το EGREAT EG-R1 υποστηρίζει. Δεν το έχω δοκιμάσει (μόνο με DVD-ROM) αλλά νομίζω ότι μπορεί.
Εξάλλου παίζει αρχεία *.m2ts αν τα βάλεις σε ένα stick.

Έκατσα και διάβασα το νήμα πιστεύοντας οτι θα διαβάσω κάτι περισσότερο για Blu-ray. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Θέλω να κάνω τα εξής σχόλια

1 Υπάρχει ολόκληρη κατηγορία για media players. Επίδοξοι αγοραστές αυτών μπορούν να ρωτάνε αυτά που ρωτάνε εκεί.

2 Καλό είναι άμα δεν ξέρουμε να ρωτάμε. Πολύ καλό μάλιστα. Αλλά ΚΑΙ δεν ξέρουμε ΚΑΙ βάζουμε και links για να πείσουμε οτι πχ αγοράσαμε/αποφασίσαμε σωστά ; Να πείσουμε ποιόν ; Τους εαυτούς μας ;

Πληροφοριακά το fullhd είναι μια light ενημερωτική σελίδα. Δεν κάνει σε καμία περίπτωση αυστηρά reviews. Είναι ξεκάθαρα ενημερωτική. Δεν μπορεί να είναι επιχείρημα το "...είναι καλό, το λέει και το fullhd..."

Πάμε on topic τώρα

Το ερώτημα είναι : Είναι καλό το timing για Blu Ray ?

Η απάντηση είναι ναι. Τα players όπως πολύ σωστά πρόλαβε να πεί κάποιος στην αρχή, είναι φθηνά (έχει και κάτω από 120 ευρώ, έχει και αγγελίες, έχει και προσφορές καταστημάτων, γενικά έχει), τα δισκάκια από το play είναι πολύ φθηνά πλέον. Απορώ που γίνεται κουβέντα για το πώς θα βρούμε δισκάκια. Τί σημασία έχει αν δεν είναι από το τοπικό video club ; Δεν κάνουν δλδ αυτά από το internet ;

Σίμος

Αγαπητέ Σίμο
Όσον αφορά τα δικά ποστ,,,,, γιατί στα δικά αναφέρεσαι ως επί το πλείστον,
Για το Νο 1 βάση του misfits7 ότι υπάρχει media player που δέχεται DVD- rom ρώτησα εάν υπάρχει media player που να δέχεται Blu-ray rom ,που πιστεύω είναι σχετικό με το νήμα.
Για το Νο 2 ,,,,Και ρωτάω ,,,,Και διάβασα ένα σωρό σελίδες μέχρι να αποφασίσω τι ταιριάζει σε εμένα, δεν έχω να πείσω κανέναν ούτε τον εαυτό μου, δεν είχα ,ούτε έχω πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση μου.
Και τα λινκ τα έβαλα για να βοηθήσω τον συμφορουμιτη μας .
Όσον αφορά το fullhd πολλοί εδώ μέσα και πιο έμπειροι το χρησιμοποιούν , και δεν το χρησιμοποίησα σαν επιχείρημα εξάλλου δεν εκθειάζει την επιλογή μου απλώς την χαρακτηρίζει τίμια πρόταση
Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον εάν έχεις παρόμοια σχόλια για τα ποστ μου να τα αναφέρεις στους συντονιστές του φόρουμ που αυτοί εξουσιοδοτήθηκαν για αυτήν την δουλειά και αυτοί θα κρίνουν
on topic τώρα
Ναι συμφωνώ μαζί σου, τα players είναι πλέον φθηνά
Φιλικά Γιώργος