Σκέφτομαι να το ξεκινήσω, δεν είμαι σίγουρος όμως.
Pros & cons, ιδέες, εμπειρίες, συμβουλές κ.λπ. όλα ευπρόσδεκτα.
Pros & cons, ιδέες, εμπειρίες, συμβουλές κ.λπ. όλα ευπρόσδεκτα.
θυμάμαι πριν από χρόνια στο χωριό έναν συμμαθητή υπέρβαρο (1,77 ύψος περίπου 150 κιλά τότε-ύστερα έφτασε τα 220 και εγχείρηση στο στομάχι με καλά αποτελέσματα),να κατασκευάζει έναν χαρταετό με διάμετρο γύρω στα δυόμιση μέτρα..Ίσως και μεγαλύτερο...Μόλις τον αμόλησε στην κυριολεξία τον παρέσυρε και τον πήγε πενήντα μέτρα μακριά..Ευτυχώς είχε γρασίδι κάτω...Εκείνη την ημέρα, είχε 7 με 8 μποφόρ στο σημείο..
Γιατί δεν φτιάχνεις κάτι παρόμοιο..Θα σου έρθει και πιο οικονομικά..Και που ξέρεις..Αν φυσάει καλά,μπορεί να μπεις και σε τροχιά.![]()
Έχει την πλάκα του όμως:
Σπύρο, επειδή ξέρω ότι είσαι μεγάλος προβοκάτορας (σικ), θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Αλλά θα απαντήσεις ειλικρινά!
![]()
Αν το αγόραζες και το αμολαγες θα μπορούσες να γυρίσεις βίντεο κλιπ για το κλασικό άσμα της λαογραφίας μας το "Παπάκι πάει στην Ποταμιά"..
Θα τα έβγαζες τα έξοδα αγοράς από τους subscribers στο youtube.![]()
Εγω λεω ξεκινα το.
Μια ζωη την εχουμε και ειναι πολυ fun.
Kαι γυμναζει χερια ομους σπονδυλικη στηλη.
Επειδη εγω τους βλεπω σχεδον καθε μερα ( εχουμε δυο χωρους αφιερομενους σε παραλιες) οπου κανουν kite surf αλλα ξεκινουν πρωτα με τον χειρισμο του ανεμου και της κινησης στασης του σωματος (power), φαινονται πολυ ευτυχεις. Καποιος παραγοντας που με κανει σκεπτικο και αποφασισα οτι "δεν ειναι για μενα" ειναι ο χωρος που χρειαζεται και δεν εχω, και οτι θελει πολυ προετιμασια και μερεμετια πριν κανεις το σπορ καθαυτο. Εμενα μ'αρεσουν αυτα που πας, ψεκαζεις σκουπιζειs τελειωνεις. Αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα.
Ειμαι αρκετα τεμπελης για να προετοιμαζω πολυ ωρα το γεγονος. Δεν εχω υπομονη.
Αν δεν εισαι λιγο τεμπελης με τις προετιμασιες πακεταρισματα μετακινησεις....ολα αυτα τα βαλε βγαλε ευθυγραμμισεις τρομπες φουσκωματα κουβαληματα...
Και καλυτερα ειναι να πηγανεις σε μερος που να ειναι και αλλοι. Οχι μονος.
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι τις στιγμες που θα το κανεις θα νοιωθεις πολυ High.
Αν εχεις κατα νου το kitesurf αρχισε με kitesurf θα βρεις εξοπλισμο μεταχειρισμενο σε αντιθεση με το να αγορασεις κατι που μετα και θα το βαρεθείς και δεν θα μπορεις να το μεταπωλησεις .Ενδεικτικα και για kite surf και για power kiting θα χρειαστεις 2-3 μεγεθη αετων αναλογα με τις καιρικες συνθηκες .Και το ενα και το αλλο ασχετα με τι βλεπεις στο youtube ειναι αρκετα επικίνδυνα για να αρχισεις μονος σου οποτε το kitesurf ειναι ασφαλεστερο γιατι μπορεις να απευθυνθείς σε μια σχολη και να μαθεις τα βασικα ...Στο power kiting θα πρεπει να πειραματιστεις μονος σου με οτι συνεπάγεται αυτο για την ασφαλεια σου .Ενδεικτικα ενα φοιλ 3 τετραγωνικων σε ριπη μπορει να σε αιφνιδιασει να σε σηκωσει μερικα μετρα απο το εδαφος και μετα να σκασεις κατω με ολα ...Αν ειναι δυο μετρα οκ αν ειναι 5 ....Ναι αλήθεια, το έχω κατά νου αλλά και εγώ διστάζω να ρίξω χρήμα ακριβώς από τον φόβο ότι θα το βαρεθώ σχετικά γρήγορα.
Ότι πληροφορία έχεις καλοδεχούμενη.
Το σκεφτόμουνα αρχικά σαν συνδιασμό γυμναστικής, fun time αλλά και εξάσκησης ώστε να περάσω στο (kite) surf.
Τι αξίζει για να ξεκινήσει κανείς (αν, γιατί δεν το έχω αποφασίσει ακόμη):
πας σε μπάρα (2line)? handles (4 line)? σε depower (οπότε μιλάμε για πολλά χρήματα)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.