ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΝΕΚΡΟΣ?

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,714
Θεσσαλονικη
Οσο περνουν οι μερες μετα την εκτελεση ? του εν λογω κυριου,στριβιλιζει στο μυαλο μου το ερωτημα αν οντως ειναι νεκρος.Ας κανουμε μια υποθεση,υπηρχαν μερικοι 5-7 σωσιες του εν λογω κυριου,που προφανως ηταν και ειναι στη διαθεση των Αμερικανων και δεν νομιζω να ειχε κανενας τους τον ηθικο ενδοιασμο να εκτελεσει καποιον απο αυτους ,αντι τον πραγματικο.Δεν νομιζω να ηταν τοσο αφελεις και σιγουρα δεν ειναι,να αφησουν την εκτελεση του Σανταμ στους Ιρακινους χωρις τον απολυτο ελεγχο της εκτελεσεως απο αυτους καιτα δρακοντια μετρα ασφαλειας.Δεν θεωρω καθολου μα καθολου πιθανο, κατα την ωρα της εκτελεσεως να μην βρισκοταν ανθρωποι της CIA κλπ,και να ελεγχουν τα παντα,οποτε η ιστορια με το βιντεο του Ιρακινου ειναι παραμυθι.Αν ο σκοπος τους ειναι ο διαμελισμος του Ιρακ,η εκτελεση ηταν και και ειναι μια βολικη αφορμη για το ξεσπασμα ταραχων κλπ που θα οδηγησουν στο διαμελισμο της χωρας.Αλλα ποιος θα μπορεσει να οδηγησει τους οπαδους του Σανταμ στις καταλληλες ενεργειες για την πραγματοποιηση του σχεδιου,εκτος απο τον ιδιο? μεσω καποιου δικου του προσωπου,βλ κορη.Ο Σανταμ <εντελως> νεκρος δεν βολευει σε κανενα,λιγο νεκρος ειναι μαλλον καλλιτερα,βολευει

Θεωρίες πολλές θα βγούν (όπως και με Χίτλερ,Ελβις κτλ), αλλά είτε είναι ζωντανός σε μπουντρούμι ή Βραζιλία είτε νεκρός, με αυτήν την εκτέλεση που όλοι είδαμε (και κυκλοφορεί και με όλες στις λεπτομέριες στο διαδύκτιο) έχει πεθάνει μια για πάντα αυτός και ότι συμβόλιζε.
Οτι άλλο ποτέ δεν θα το μάθουμε.

Last edited:
Το ότι συμβολίζει θα ήθελε ολόκληρη η ανθρωπότητα να πεθάνει, αλλά δυστυχώς δεν πέθανε. Και μάλιστα είναι είδος που καρποφορεί και με το μανδύα της δικτατορίας (Σανταμ, Πινοσετ κ.α.) και της δημοκρατίας (Μπους, Μπλερ κα).

Ίσως δεν μάθουμε την αλήθεια για πολλά χρόνια ή ποτέ.
Όπως δεν ξέρουμε αν ο Χίτλερ πράγματι αυτοκτόνησε στην αυλή της καγκελαρίας, ποιός σκότωσε τον Κένεντυ, ποιός σκότωσε και που είναι θαμμένος ο Τζίμη Χόφα, τι γίνεται στην Area 51 στο Rosewell.
Εμείς κάνουμε εικασίες.

Re: Απάντηση: ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΝΕΚΡΟΣ?

οχι δεν πεθανε ..........

δουλευει σε Πιτσαρια !!!!!! στη Βαγδατη ......

.....μουααααααχαχαχαα

κοίταξε Βαγγέλη....

είναι συνομωσία...

Alphabet killers....

Πρώτα έφαγαν τον Σαντάτ....

Άργησαν λίγο, αλλά κατάφεραν τελικά να φάνε και τον Σαντάμ...

...σειρά τώρα έχει η Μαρί-Σαντάλ !

Ποιος ξέρει, με τον καιρό ίσως ενδιαφερθούν και για τον Σάντα-Κλάους.

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Τελοσπάντων, πέρα από την πλάκα, για ό,τι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να μας προσφέρονται από αξιόπιστα άτομα και φορείς, πάντα θα υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας. Εγώ πάντως τον έχω για νεκρό.

Re: Απάντηση: ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΝΕΚΡΟΣ?

κοίταξε Βαγγέλη....

είναι συνομωσία...

Alphabet killers....

Πρώτα έφαγαν τον Σαντάτ....

Άργησαν λίγο, αλλά κατάφεραν τελικά να φάνε και τον Σαντάμ...

...σειρά τώρα έχει η Μαρί-Σαντάλ !

Ποιος ξέρει, με τον καιρό ίσως ενδιαφερθούν και για τον Σάντα-Κλάους.

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Τελοσπάντων, πέρα από την πλάκα, για ό,τι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να μας προσφέρονται από αξιόπιστα άτομα και φορείς, πάντα θα υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας. Εγώ πάντως τον έχω για νεκρό.

Ελπίζω να μη φάνε και τον Σαντάνα, και τον Σαν-τα-χιόνια και μετά τους ανοίξει η όρεξη για τον Β-αντάμ και τον κάπταιν Α-ντάμα :grinning-smiley-043

Οποιος δεν εχει πιστει ας δει το εν λογο video της εκτελεσης. Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος αμφισβητησης αμα το δεις. Αμα εχεις γερα νευρα για να το δεις φυσικα.

Απάντηση: Re: ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΝΕΚΡΟΣ?

Οποιος δεν εχει πιστει ας δει το εν λογο video της εκτελεσης. Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος αμφισβητησης αμα το δεις. Αμα εχεις γερα νευρα για να το δεις φυσικα.

.......ωχ παει ο Σωσιας ο καημενος .........

πλακα κανω .... :flipout:

Δεν νομιζω να αμφισβητησα 100% την εκτελεση,απλως ενα προβληματισμο εθεσα τοσο απο την <κρυφη> καμερα της εκτελεσεως, που <ξεφυγε> απο την εποπτεια καποιων,οσο κυριως απο την ξαφνικη εκτελεση και τους λογους που εγινε αυτη την δεδομενη στι.Μπορει ολα να εγιναν οπως μας τα δειχνουν και τα λενε

Οσο με ποιον ειναι ο Σανταμ στον αλλο κοσμο,δεν νομιζω να μην τα λενε και να εκφραζουν τους προβληματισμους τους μαζι με τον Αδολφο

Έχει σημασία; Το θέμα είναι ότι, και ζωντανός να είναι, δε μπορεί να ξαναπάρει την εξουσία. Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί οι επενδύσεις μου σε δολλάρια ακόμα να συνέλθουν...