- 19 June 2006
- 35,670
Έχω να μπω στο mail μου 4-5 μέρες, πάντως τέτοια ειδοποίηση και στοιχεία του κινητού δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή, τι κάνει κάποιος που δεν έχει κινητό?
Υ.Γ Μήπως άρπαξες κανα spam???
Τι να σου πω βρε Εμίλ........πάντως από τα 5 σημεία που αναφέρεις παραπάνω, δεν εμπίπτει ο λογαριασμός μου σε κανένα. Δεν θέλω να τους δώσω το κινητό μου....τις pip@s blue είναι αυτές??
Το να τους δώσεις το κινητό σου,δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνο,εάν είναι κρυπτογραφημένη η σελίδα(λουκετάκι)δεν υπάρχει πρόβλημα....και μην ξεχνάμε,googe είναι.
Και τι είναι η Google?? Στο τέλος θα μας ζητάνε και τι μάρκα σώβρακο φοράμε...δεν βλέπω κανένα λόγο για να τους δώσω το κινητό μου. Εν πάση περιπτώσει, όταν έκανα την εγγραφή, μου ζήτησαν και τους έδωσα εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γιατί δεν την χρησιμοποιούν για να μου στείλουν τον κωδικό???
Το να τους δώσεις το κινητό σου,δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνο,εάν είναι κρυπτογραφημένη η σελίδα(λουκετάκι)δεν υπάρχει πρόβλημα....και μην ξεχνάμε,googe είναι.
Και τι είναι η Google?? Στο τέλος θα μας ζητάνε και τι μάρκα σώβρακο φοράμε...δεν βλέπω κανένα λόγο για να τους δώσω το κινητό μου. Εν πάση περιπτώσει, όταν έκανα την εγγραφή, μου ζήτησαν και τους έδωσα εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γιατί δεν την χρησιμοποιούν για να μου στείλουν τον κωδικό???
Μην το δώσεις, στείλε μήνυμα στο support της και ρίξε ένα ξέχεσμα, αλλά το πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι "είδανε" περίεργες "κινήσεις" και στο κατέβασαν προσωρινά....για δική σου ασφάλεια.....
Υ.Γ Ρε μήπως έβλεπες κανένα Zeitgeist και την ίδια ώρα ήσουν Logged In στο gmail account σου????:award::award::award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.