Είναι σύνηθες? Σας έχει ξανατύχει?

19 June 2006
35,670
attachment.php

Έχω να μπω στο mail μου 4-5 μέρες, πάντως τέτοια ειδοποίηση και στοιχεία του κινητού δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή, τι κάνει κάποιος που δεν έχει κινητό?

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    40 KB · Views: 214
Έχω να μπω στο mail μου 4-5 μέρες, πάντως τέτοια ειδοποίηση και στοιχεία του κινητού δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή, τι κάνει κάποιος που δεν έχει κινητό?

My account has been locked
Share

* Gmail
* Blogger
* Buzz
* Orkut
* Google Reader
* Google Bookmarks
* » More

Comment Print

If we detect abnormal usage that may indicate that your account has been compromised, we may temporarily disable access. It will take between one minute and 24 hours for access to be reinstated, depending on the behavior detected by our system.

Unusual account activity includes, but is not limited to:

1. Receiving, deleting, or downloading large amounts of mail via POP or IMAP in a short period of time. If you're getting the error message, 'Lockdown in Sector 4,' you should be able to access Gmail again after waiting 24 hours.
2. Sending a large number of undeliverable messages (messages that bounce back).
3. Using file-sharing or file-storage software, browser extensions, or third party software that automatically logs in to your account.
4. Leaving multiple instances of Gmail open.
5. Browser-related issues. Please note that if you find your browser continually reloading while attempting to access your Inbox, it's probably a browser issue, and it may be necessary to clear your browser's cache and cookies.

If you feel that you have been using your Gmail address according to the Gmail Terms of Use, please contact us.

Υ.Γ Μήπως άρπαξες κανα spam???

Εμένα μου βγάζει υπενθύμιση το gmail ότι δεν έχω βάλει τηλέφωνα για να μπορούν να ανακτήσουν το λογαριασμό σε περίπτωση που κάτι συμβεί....

Και ούτε πρόκειται να βάλω.....

Αλλά αυτό ακόμα δεν μου το έχουν κάνει...

I've just had this happen on one my Gmail accounts. Verifying it with my mobile number has reactivated it, although I had to change my password. Interestingly, looking at my Gmail account activity it shows this (where nnn is my IP address) :

Browser * United Kingdom (81.nnn.nnn.nnn) 2:36 pm (0 minutes ago) Browser United Kingdom (81.nnn.nnn.nnn) Apr 18 Mobile Montenegro (77.222.3.20) Apr 18
Therefore it shows that someone compromised my account from elsewhere, according to the mobile entry at 77.222.3.20. It's always worth checking account activity, particularly when something odd happens -- but a lot of folk don't realise there's a link at the foot of the page in most browsers where you can view details. On mine I would expect to see access from Browser, IMAP and Google Notifier -- and that's all. Therefore, Google suspending my account was a good move.

A look-up on this spurious IP revealed:
IP address: 77.222.3.20
Reverse DNS: adsl-lns3-l788.crnagora.net.
Reverse DNS authenticity: [Could be forged: hostname adsl-lns3-l788.crnagora.net. does not exist]
ASN: 8585
ASN Name: INTERNET-CG (Crnogorski Telekom a.d.Podgorica)

Y.Γ Πάντως με το κινητό φαίνεται ότι είναι οκ διαδικασία...

Απάντηση: Re: Είναι σύνηθες? Σας έχει ξανατύχει?

Υ.Γ Μήπως άρπαξες κανα spam???

Τι να σου πω βρε Εμίλ........πάντως από τα 5 σημεία που αναφέρεις παραπάνω, δεν εμπίπτει ο λογαριασμός μου σε κανένα. Δεν θέλω να τους δώσω το κινητό μου....τις pip@s blue είναι αυτές??

Re: Απάντηση: Re: Είναι σύνηθες? Σας έχει ξανατύχει?

Τι να σου πω βρε Εμίλ........πάντως από τα 5 σημεία που αναφέρεις παραπάνω, δεν εμπίπτει ο λογαριασμός μου σε κανένα. Δεν θέλω να τους δώσω το κινητό μου....τις pip@s blue είναι αυτές??

Το να τους δώσεις το κινητό σου,δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνο,εάν είναι κρυπτογραφημένη η σελίδα(λουκετάκι)δεν υπάρχει πρόβλημα....και μην ξεχνάμε,googe είναι.

Πωπω το φακέλωμα είναι must στην εποχή μας facebook,google ,yahoo ολοι ενα πραγμα εχουν στο μυαλό του.Πως θα μάθουν τα πάντα για εμάς,για εμπορική εκμετάλευση φυσικά...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είναι σύνηθες? Σας έχει ξανατύχει?

Το να τους δώσεις το κινητό σου,δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνο,εάν είναι κρυπτογραφημένη η σελίδα(λουκετάκι)δεν υπάρχει πρόβλημα....και μην ξεχνάμε,googe είναι.

Και τι είναι η Google?? Στο τέλος θα μας ζητάνε και τι μάρκα σώβρακο φοράμε...δεν βλέπω κανένα λόγο για να τους δώσω το κινητό μου. Εν πάση περιπτώσει, όταν έκανα την εγγραφή, μου ζήτησαν και τους έδωσα εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γιατί δεν την χρησιμοποιούν για να μου στείλουν τον κωδικό???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είναι σύνηθες? Σας έχει ξανατύχει?

Και τι είναι η Google?? Στο τέλος θα μας ζητάνε και τι μάρκα σώβρακο φοράμε...δεν βλέπω κανένα λόγο για να τους δώσω το κινητό μου. Εν πάση περιπτώσει, όταν έκανα την εγγραφή, μου ζήτησαν και τους έδωσα εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γιατί δεν την χρησιμοποιούν για να μου στείλουν τον κωδικό???

Mail με παράπονο τότε.Και μαζί με το παράπονο ζήτα τους και τον λόγο που έκλεισε ο λογαριασμός σου.

Re: Απάντηση: Re: Είναι σύνηθες? Σας έχει ξανατύχει?

Καλά επειδή ακριβώς είναι google δεν πρέπει να το δώσεις, αλλά.....

Είναι γνωστό το φακέλωμα που κάνει η google, με τα βανάκια της(Street Wireless), με τους agents της, με, με, με.....

Μην το δώσεις, στείλε μήνυμα στο support της και ρίξε ένα ξέχεσμα, αλλά το πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι "είδανε" περίεργες "κινήσεις" και στο κατέβασαν προσωρινά....για δική σου ασφάλεια.....

Υ.Γ Ρε μήπως έβλεπες κανένα Zeitgeist και την ίδια ώρα ήσουν Logged In στο gmail account σου????:award::award::award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είναι σύνηθες? Σας έχει ξανατύχει?

Μην το δώσεις, στείλε μήνυμα στο support της και ρίξε ένα ξέχεσμα, αλλά το πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι "είδανε" περίεργες "κινήσεις" και στο κατέβασαν προσωρινά....για δική σου ασφάλεια.....

Υ.Γ Ρε μήπως έβλεπες κανένα Zeitgeist και την ίδια ώρα ήσουν Logged In στο gmail account σου????:award::award::award:

Όχι καλέ......ένα Zeitgreecest έβλεπα από τους παπαγάλους του Μέγκα και έριχνα κάτι ''καντήλια''.....λες να είχα ξεχάσει το μικρόφωνο ανοιχτό??:D:D