Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,394
- 483
Αναμεσα στα διαφορα παλινδρομικα και μαλλον αγωνιωδη ονειρα που κανω τωρα στην ηλικια μου, και περιλαμβανουν την Ελλαδα ειναι αυτο οπου βρισκομαι καπου στην Αθηνα, καπου σε καποιες στασεις λεοφορειων ψαχνοντας καποιο δρομολογιο που δεν γνωριζω, για να γυρισω σπιτι μου που δεν ξερω που ειναι...
και εκει κυριως σε εσπερινη νυχτερινη ατμοσφαιρα, βρισκεται καποιο περιπτερο. Φωτισμενο...
Και λεω, ααα... μεχρι να βρω ακρη ας ψαξω να βρω κανα περιοδικο να παρω μαζι μου σε ταξιδι, και αρχιζω να ψαχνω...
Πτηση....Ηχο.... και μετα σκεφτομαι μην εχασα το αεροπλανο.
Ας το δεχτει ο Θεος και ας τυχει να συναντηθουμε εκει πανω να του πω ποσο τον ευχαριστω για τον χρονο που εζησα σε αυτην την χωρα με την μοναδικη του προσφορα για να ενημεροθω η ισως και κατι παραπανω.
Αιωνια του η μνημη.
και εκει κυριως σε εσπερινη νυχτερινη ατμοσφαιρα, βρισκεται καποιο περιπτερο. Φωτισμενο...
Και λεω, ααα... μεχρι να βρω ακρη ας ψαξω να βρω κανα περιοδικο να παρω μαζι μου σε ταξιδι, και αρχιζω να ψαχνω...
Πτηση....Ηχο.... και μετα σκεφτομαι μην εχασα το αεροπλανο.
Ας το δεχτει ο Θεος και ας τυχει να συναντηθουμε εκει πανω να του πω ποσο τον ευχαριστω για τον χρονο που εζησα σε αυτην την χωρα με την μοναδικη του προσφορα για να ενημεροθω η ισως και κατι παραπανω.
Αιωνια του η μνημη.