είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
σε άλλα φόρουμ υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνουμε "αόρατοι"
εδώ δεν είναι ενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία.
Αυτή η απενεργοποίηση είναι συνειδητή η απλά έχει ξεφύγει ?

Δημήτρη σαφώς και μπορώ να μπω σαν guest αλλά έτσι δεν θα έχω την δυνατότητα να δω κάποιες φώτο η κάποια link.. και όχι μόνο !
τον τελευταίο καιρό που έμπαινα σαν guest ούτε λίγο ούτε πολύ
είπανε εκφράσεις "εξαφανισμένοι" και "ξαφνικά ανησυχούντες"
αν όμως υπήρχε η δυνατότητα του "αόρατος" τουλάχιστον η
διαχειριστική ΟΜΑΔΑ θα γνώριζε ότι δεν ήμουνα εξαφανισμένος
διότι για αυτούς θα φαινόμουν με ένα αστέρι δίπλα από το όνομα μου

Οχι Ναθ , δεν είμαστε πράκτορες αλλά δες τα παραπάνω....

Γιά να μην λέμε και οτι θέμε το ´ανησυχούντες´λέχθηκε γιά την ´ξαφνική´ανησυχία(και τού Νήματος πού ανοίχθηκε) βάσει τών στοιχείων τής Aλέξαινας..
Τώρα το γιατί ένα γνωστό μέλος μπαίνει σαν guest είναι προσωπική του υπόθεση..

Aπ´εκεί και πέρα άμα σε κάποιους φταίνε τά Κουμπιά τής Αλέξαινας,πρόβλημα τους και όχι ολόκληρου τού Φορουμ.........

Last edited:
ας μεινουμε στην προταση στου Κοκαρ

Κωστα θα το δουν οι Admins και η ΓΔ και θα σου απαντηθει η ερωτηση

Καλημερα σου!!!

Και θα παρακαλούσα να μάς αναφέρεις που γνωρίζεις για τους 20 διπλούς Λογαριασμούς που ανέφερες στο θέμα Little Taste.
'δηλαδή 2 είχαν διπλό λογαριασμό ?
εγώ προσωπικά γνωρίζω πάνω από 20 μέλη που για τον Α η Β λόγο
έχουν στο AVclub διπλό λογαριασμό !
μην με ρωτήσεις ονόματα......ψάξτε και είμαι 100% σίγουρος ότι
θα τους βρείτε και με το παραπάνω.' post 702 απο Kokar θεμα Little Taste..

Oταν γράφεις δημοσίως κάτι τέτοιο είτε λές ψέμματα είτε ´υπονοείς πώς εχεις ειδικές σχέσεις με την Admin Team γεγονός που προσωπικά δεν το πιστεύω,αλλά οπως το γράφεις είναι σάν να ρίχνεις απαράδεκτες Υπονοιες για τους Admin..
Διαλέγεις και παίρνεις.

Re: Απάντηση: είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

Και θα παρακαλούσα να μάς αναφέρεις που γνωρίζεις για τους 20 διπλούς Λογαριασμούς που ανέφερες στο θέμα Little Taste.
'δηλαδή 2 είχαν διπλό λογαριασμό ?
εγώ προσωπικά γνωρίζω πάνω από 20 μέλη που για τον Α η Β λόγο
έχουν στο AVclub διπλό λογαριασμό !
μην με ρωτήσεις ονόματα......ψάξτε και είμαι 100% σίγουρος ότι
θα τους βρείτε και με το παραπάνω.' post 702 απο Kokar θεμα Little Taste..

Oταν γράφεις δημοσίως κάτι τέτοιο είτε λές ψέμματα είτε ´υπονοείς πώς εχεις ειδικές σχέσεις με την Admin Team γεγονός που προσωπικά δεν το πιστεύω,αλλά οπως το γράφεις είναι σάν να ρίχνεις απαράδεκτες Υπονοιες για τους Admin..
Διαλέγεις και παίρνεις.

βιάζεσαι Σπύρο μου, βιάζεσαι .....
αυτό που γνωρίζω από τα ίδια τα μέλη το έμαθα και όχι από τους admin !

Απάντηση: Re: Απάντηση: είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

βιάζεσαι Σπύρο μου, βιάζεσαι .....
αυτό που γνωρίζω από τα ίδια τα μέλη το έμαθα και όχι από τους admin !

Αφου λοιπόν τομαθες απο 20 μέλη(δηλαδή 20 μέλη ενημέρωσαν εσένα για διπλούς λογαριασμούς:eek:)δώσε τά στοιχεία που έχεις και να εισαι σαφέστερος απο την αρχή.
Οπως τογραψες το μήνυμα αφήνεις πάντως βαρύτατες υπόνοιες,πού εκθέτουν άδικα οσους δουλευουν για να κρατιέται το φορουμ.
Επομένως θα περιμένω να στειλεις τους διπλούς λογαριασμούς(πού μάλιστα έχουν χρησιμοποιηθεί κιόλας)τών 20 μελών που γνωρίζεις.
Θα προσφέρεις περισσότερα απο την ανησυχία για την Αλέξαινα.
Μεχρις τοτε δεν πιστευω τιποτα αποσα γράφεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

Αφου λοιπόν τομαθες απο 20 μέλη(δηλαδή 20 μέλη ενημέρωσαν εσένα για διπλούς λογαριασμούς:eek:)δώσε τά στοιχεία που έχεις και να εισαι σαφέστερος απο την αρχή.

θέλω να πιστεύω ότι κάνεις χιούμορ, ιδιόμορφο μεν αλλά χιούμορ !!!!!
γνωρίζεις ότι εγώ έχω σχέση όχι μόνο μέσα από το φόρουμ
και ότι έχω συναντηθεί και με πολλά μέλη για καφέ ( δεν μιλάω για το verde )
και πάνω στην κουβέντα έχει ειπωθεί και αυτό.

edit:
τα στοιχεία που θέλεις μπορείς να τα βρεις άλλα ΟΧΙ απο έμενα
τρόπος υπάρχει...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

θέλω να πιστεύω ότι κάνεις χιούμορ, ιδιόμορφο μεν αλλά χιούμορ !!!!!
γνωρίζεις ότι εγώ έχω σχέση όχι μόνο μέσα από το φόρουμ
και ότι έχω συναντηθεί και με πολλά μέλη για καφέ ( δεν μιλάω για το verde )
και πάνω στην κουβέντα έχει ειπωθεί και αυτό.

Καθόλου Χιούμορ..
Οταν γράφεις γιά 20 σε Δημόσιο Post (εσύ τογραψες)προφανώς το εννοείς.
Ολα τά άλλα ´Καπου ακουσα κάτι για κάποιους´λέγεται Διασπορά Ψευδών Ειδήσεων...............

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

Καθόλου Χιούμορ..
Οταν γράφεις γιά 20 σε Δημόσιο Post (εσύ τογραψες)προφανώς το εννοείς.
Ολα τά άλλα ´Καπου ακουσα κάτι για κάποιους´λέγεται Διασπορά Ψευδών Ειδήσεων...............

ας με διαψεύσει το διαχειριστικό team...

Συνειδητά είναι απενεργοποιημένη η επιλογή invisible. Είναι διαθέσιμη μόνο στον γενικό διαχειριστή, τον αναπληρωτή γενικό διαχειριστή καθώς και στο τεχνικό team και μόνο. Το τεχνικό team είναι εδώ για να διασφαλίζει την ομαλή τεχνική λειτουργία της διαδικτυακής μας κοινότητας και όχι να ψάχνει πιο μέλος μπαίνει invisible ή όχι και να ενημερώνει τους υπόλοιπους. Εξάλλου τι κακό έχει να φαίνεσαι ότι διαβάζεις το φόρουμ, αφού το διαβάζεις.
Από εκεί και πέρα το τεχνικό team έχει πολλά εργαλεία στη διάθεσή του, τα οποία δουλεύουν το καθένα με διαφορετική φιλοσοφία για να μπορεί να βρίσκει αρκετά πράγματα σε σχέση με τα μέλη του φόρουμ και πάντα σύμφωνα με τον κανονισμό που αυτά αποδέχθηκαν κατά την εγγραφή τους εδώ. Αυτά τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στη γενική διαχείριση κάθε φορά και μόνον.

Συνειδητά είναι απενεργοποιημένη η επιλογή invisible. Είναι διαθέσιμη μόνο στον γενικό διαχειριστή, τον αναπληρωτή γενικό διαχειριστή καθώς και στο τεχνικό team και μόνο. Το τεχνικό team είναι εδώ για να διασφαλίζει την ομαλή τεχνική λειτουργία της διαδικτυακής μας κοινότητας και όχι να ψάχνει πιο μέλος μπαίνει invisible ή όχι και να ενημερώνει τους υπόλοιπους. Εξάλλου τι κακό έχει να φαίνεσαι ότι διαβάζεις το φόρουμ, αφού το διαβάζεις.
Από εκεί και πέρα το τεχνικό team έχει πολλά εργαλεία στη διάθεσή του, τα οποία δουλεύουν το καθένα με διαφορετική φιλοσοφία για να μπορεί να βρίσκει αρκετά πράγματα σε σχέση με τα μέλη του φόρουμ και πάντα σύμφωνα με τον κανονισμό που αυτά αποδέχθηκαν κατά την εγγραφή τους εδώ. Αυτά τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στη γενική διαχείριση κάθε φορά και μόνον.

σε ευχαριστώ για την απάντηση που μου έδωσες
Αν όμως είχες διαβάσει αυτό
θα σου είχε λυθεί η απορία σου......

edit:
Υ.Γ
για το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε ενημερωθεί και ο Μιχάλης....

Last edited:
Να σου απαντήσω πως ο υπεύθυνος δικτύου στην δουλειά σου ξέρει πότε μπαίνεις στο avclub είτε μπαίνεις επώνυμα, είτε μπαίνεις ως guest. Αυτό μπορεί να το δει από τη δραστηριότητα που έχει ο υπολογιστής σου στο δίκτυο. Δεν υπάρχει κανένας admin που να περιμένει να δει αν υπάρχει το όνομα kokar στα συνδεδεμένα μέλη ενός φόρουμ για να καταλάβει κάτι. Άσε που άλλα φόρουμ βγάζουν στο κάτω μέρος της κεντρικής τα μέλη που συνδέθηκαν τις τελευταίες 12-24 ώρες σαν τα μέλη που βρίσκονται online κάποια ορισμένη στιγμή.
Αν υπάρχει τόσο περίπλοκο πρόβλημα με τη δουλειά σου, να σου φτιάξουμε ένα δεύτερο account το οποίο θα το χρησιμοποιείς μόνο για να βλέπεις θέματα χωρίς να απαντάς τις ώρες γραφείου. Αυτό όμως ή οτιδήποτε άλλο σε συνεννόηση από πριν με εμάς. Μπορείς να στείλεις ένα πμ σε μένα ή το send και θα βρούμε κάποια λύση.
Αυτά φυσικά αφορούν όλα τα μέλη του φόρουμ μας. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Όποιος έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας και με συνεργασία πάντα κάποια κοινά αποδεκτή λύση θα βρεθεί.

Επισης να προσθεσω στα λεγομενα του Γιωργου οτι οταν καποιος δεν εχει κανει login δηλ. ειναι guest δεν μπορει να βλεπει ετσι και αλλιως την λιστα των μελων που ειναι συνδεδεμενα στο φορουμ για να γνωριζει με μια απλη ματια αν καποιος ειναι μεσα η οχι. Αυτο το ειχα υλοποιησει οταν ημουν admin για διαφορους τεχνικους λογους και οχι μονο. Ενας απο τους λογους ηταν και για να μην μπορει να δει κανεις απο μια εταιρια αν δεν εχει κανει login την λιστα με το ποιος ειναι μεσα.

Last edited:

Να σου απαντήσω πως ο υπεύθυνος δικτύου στην δουλειά σου ξέρει πότε μπαίνεις στο avclub είτε μπαίνεις επώνυμα, είτε μπαίνεις ως guest. Αυτό μπορεί να το δει από τη δραστηριότητα που έχει ο υπολογιστής σου στο δίκτυο. Δεν υπάρχει κανένας admin που να περιμένει να δει αν υπάρχει το όνομα kokar στα συνδεδεμένα μέλη ενός φόρουμ για να καταλάβει κάτι. Άσε που άλλα φόρουμ βγάζουν στο κάτω μέρος της κεντρικής τα μέλη που συνδέθηκαν τις τελευταίες 12-24 ώρες σαν τα μέλη που βρίσκονται online κάποια ορισμένη στιγμή.
Αν υπάρχει τόσο περίπλοκο πρόβλημα με τη δουλειά σου, να σου φτιάξουμε ένα δεύτερο account το οποίο θα το χρησιμοποιείς μόνο για να βλέπεις θέματα χωρίς να απαντάς τις ώρες γραφείου. Αυτό όμως ή οτιδήποτε άλλο σε συνεννόηση από πριν με εμάς. Μπορείς να στείλεις ένα πμ σε μένα ή το send και θα βρούμε κάποια λύση.
Αυτά φυσικά αφορούν όλα τα μέλη του φόρουμ μας. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Όποιος έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας και με συνεργασία πάντα κάποια κοινά αποδεκτή λύση θα βρεθεί.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν και αναγνωριζω το προβλημα του kokar,αλλα περαν αυτου μαλλον σε λιγο ολοι θα βαλουμε φερετζεδες.Προσωπικα διαφωνω ακομη και με την μη αναγραφη των πραγματικων ονοματων,γιατι ετσι υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα.