Eizo LCD 19" S1910 Black

iceman

AVClub Enthusiast
22 July 2006
1,239
Αθήνα
Δίνω το ίδιο monitor άμεσα μιας και αγόρασα μεγαλύτερο (εννοείται πάλι ΕΙΖΟ)..
πληροφορίες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24343&page=3
Η τιμή θα είναι καλύτερη μιας και ο φίλος εδω το σκοτώνει κυριολεκτικά στο κεφάλι αλλά και πάλι είναι κρίμα να μένει στην αποθήκη!!

Απάντηση: Re: Eizo LCD 19" S1910 Black

Δίνω το ίδιο monitor άμεσα μιας και αγόρασα μεγαλύτερο (εννοείται πάλι ΕΙΖΟ)..
πληροφορίες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24343&page=3
Η τιμή θα είναι καλύτερη μιας και ο φίλος εδω το σκοτώνει κυριολεκτικά στο κεφάλι αλλά και πάλι είναι κρίμα να μένει στην αποθήκη!!
Μπορει ο φιλος να βρηκε καμια Eizo HD2421W στο saturn σε τιμη σκοτωμα να την ζαχαρωνει και γι αυτο να την σκοτωνει.
:a0210:

Δεν ξέρω τι κάνει ο φίλος, πάντως εγώ την 2421W αγόρασα και γι' αυτό πουλάω την 1910... για την οποία και είπα ότι κάνω και καλύτερη τιμή... αφού λοιπόν καινούργια κάνει 419, πόσα δινεις για ελαφρώς μτχ... ?

Η αγγελία μεταφέρθηκε και είναι πλέον αυτόνομη ώστε να εκφράσετε εδώ το ανάλογο ενδιαφέρον.

Σας ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Eizo LCD 19" S1910 Black

Φιλε μου την 1910s την εχω εδω και 1,5 χρονο ειπα να παρω αλλη μια για να επεκτεινω το desktop μου .
Βρηκα πολυ καλη την τιμη στα 120 ευρω και εκδηλωσα το ενδιαφερον μου.
Το σχολιο μου στο μηνυμα σου ηταν γιατι προσπαθησες να προωθησεις την δικη σου οθονη μεσα απο την αγγελια του φιλου εκμεταλευομενος το ενδιαφερον που δειξαμε λογω της τιμης που ειχε βαλει και μαλιστα σχολιασες οτι η τιμη του ηταν σκοτωμενη.
Ο φιλος ειπε οτι αναβαλει την πωληση του για εναν μηνα οχι οτι δεν θα την πουλησει καθολου.
Γι αυτο μαλιστα επενεβει και ο συντονιστης και μετεφερε την αγγελια σου
Αυτα για την προηγουμενη αγγελια στην δικη σου τωρα. Εαν σκοπευεις να την δωσεις στα 120 εχει καλως εαν οχι θα περιμενω τον φιλο οταν αποφασισει να την δωσει.
Δεν ξέρω τι κάνει ο φίλος, πάντως εγώ την 2421W αγόρασα και γι' αυτό πουλάω την 1910... για την οποία και είπα ότι κάνω και καλύτερη τιμή... αφού λοιπόν καινούργια κάνει 419, πόσα δινεις για ελαφρώς μτχ... ?

Last edited:
Εκανες πολυ καλη επιλογη με την 24 αρα και την πηρες και σε καταπληκτικη τιμη σου ευχομαι παντα τετοια καλοριζικη.

Re: Απάντηση: Re: Eizo LCD 19" S1910 Black

Φιλε μου την 1910s την εχω εδω και 1,5 χρονο ειπα να παρω αλλη μια για να επεκτεινω το desktop μου .
Βρηκα πολυ καλη την τιμη στα 120 ευρω και εκδηλωσα το ενδιαφερον μου.
Το σχολιο μου στο μηνυμα σου ηταν γιατι προσπαθησες να προωθησεις την δικη σου οθονη μεσα απο την αγγελια του φιλου εκμεταλευομενος το ενδιαφερον που δειξαμε λογω της τιμης που ειχε βαλει και μαλιστα σχολιασες οτι η τιμη του ηταν σκοτωμενη.
Ο φιλος ειπε οτι αναβαλει την πωληση του για εναν μηνα οχι οτι δεν θα την πουλησει καθολου.
Γι αυτο μαλιστα επενεβει και ο συντονιστης και μετεφερε την αγγελια σου
Αυτα για την προηγουμενη αγγελια στην δικη σου τωρα. Εαν σκοπευεις να την δωσεις στα 120 εχει καλως εαν οχι θα περιμενω τον φιλο οταν αποφασισει να την δωσει.

Κανένα πρόβλημα φίλε μου! Μακάρι κιόλας όταν ξαναφέρει την αγγελία ο φίλος mezzazine να την πάρεις να επεκτείνεις το desktop (το είχα κάνει και εγώ με μία ΝEC 1830 που έχω ακόμα και μου βρίσκεται!), είναι πολύ καλή φάση !
Τη δική μου την πουλάω πλέον στο 270 ευρώ, τιμή νομίζω που δεν βρίσκεις τέτοια οθόνη...
Αν είναι για λιγότερα προτιμώ να την κρατήσω για καβάτζα ή για TV (με το TV BOX της Acer).
Επίσης ευχαριστώ και για τις ευχές!