Εκ μέρους polakis/kkaloudis...

Status
Not open for further replies.

Panosfg

New member
1 December 2006
19
Ποστάρω εκ μέρους των μελών Polakis (Μπιτζέλης Πολύκαρπος) και kkaloudis (Κώστας Καλούδης) για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποδείξουν οτι άδικα έφαγαν το ban και πως είναι διαφορετικά τα 2 άτομα αυτά και διαφορετικά τα 2 τους account. Αν είναι δυνατόν δηλαδή!

Παρακάτω σας παραθέτω φωτογραφία με την τηλεόραση του polakis την 70αρα και το που είναι τοποθετημένη, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ και έχει φτιαχτεί πρόσφατα στο service και είναι μια χαρά. Επίσης παραθέτω και φωτό της απόδειξης της τηλεόρασης (όπου η εγγύησή της ισχυει μέχρι 18 Νοέμβρη 2010) καθώς και φωτό από το serial number της τηλεόρασης. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα παραθέσω και ανάλογες φωτό από το σπίτι του Κώστα Καλούδη στην Καλλιθέα με φωτό της απόδειξής του και του serial number πίσω από την τηλεόραση του...Τί άλλο θέλετε για να πιστείτε? Αριθμούς ταυτότητας κλπ? Έλεος...

Να λοιπόν οι πρώτες φωτογραφίες:

http://img574.imageshack.us/gal.php?g=img0011d.jpg

Το account που έφτιαξε ο kkaloudis έγινε από το σπίτι του Κώστα Καλούδη στην Καλλιθέα και μάλιστα από iphone4 χρησιμοποιώντας wifi και χωρίς να ξέρουν κάτι περί ίδιας ip κλπ...

Παρακαλώ για άρση των ban των polakis και kkaloudis

Last edited:
Re: SONY KDS 70R2000 SXRD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μία μικρή παρατήρηση από μένα. Ο κος Καλούδης γράφτηκε στο forum χθες και πόσταρε 11 αγγελίες σε λιγότερο από 24 ώρες. Ισως κατά λάθος έχει την εντύπωση ότι εδώ είναι site αγοραπωλησιών, αγγελιών ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Για τα υπόλοιπα θα απαντήσει η Γ.Δ. και η τεχνική υποστήριξη του forum.

Re: SONY KDS 70R2000 SXRD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μία μικρή παρατήρηση από μένα. Ο κος Καλούδης γράφτηκε στο forum χθες και πόσταρε 11 αγγελίες σε λιγότερο από 24 ώρες. Ισως κατά λάθος έχει την εντύπωση ότι εδώ είναι site αγοραπωλησιών, αγγελιών ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Για τα υπόλοιπα θα απαντήσει η Γ.Δ. και η τεχνική υποστήριξη του forum.

1) Σχετικά με το ότι ο Κώστας γράφτηκε χθές. To site δεν είναι στρατός για να θεωρείται κάποιος παλιός "καραβανάς" ή νέος "αρούρης". Διαφορετικά να μας το πουν ότι ξέρετε κάτι εδώ έχουμε ιεραρχία με βάση το πότε έχουμε γραφτεί

2) Βάσει κανονισμών ο Κώστας δεν ξεπέρασε τα όρια στις αγγελίες οποτε νομίζω ότι είναι δικαίωμά του να ποστάρει αυτές τις 11 αγγελίες.
Άρα μπορεί να βάλει ακόμη μία!!!

3) Νομίζω ότι από τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν έχουν παραβεί κάποιον κανόνα του forum η απόταξή τους από το site είναι το λιγότερο βεβιασμένη και ανυπόστατη

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ την αποκατάσταση του ονοματός τους διαφορετικά θα θεωρήσουν ότι οι moderators είναι άτομα προκατειλημένα...

Ορίστε και οι υπολοιπες αποδεικτικες φωτογραφίες από τον Κώστα Καλούδη που είναι υπαρκτό πρόσωπο κι όχι ψεύτικο:

http://img179.imageshack.us/gal.php?g=img0020wm.jpg

Απαιτούν άμεσες απαντήσεις και ενέργειες...

Δεν απαντάω σαν admin αλλά σαν απλό μέλος, γιατί κάποια πράγματα με βάζουν απλά σε σκέψεις.

Ο χρήστης kkaloudis έκανε εγγραφή εχθές χρησιμοποιώντας κοινό ip (και όχι μόνο) με τον χρήστη polakis και ανέβασε 11 αγγελίες χωρίς να έχει γράψει ούτε λέξη στο υπόλοιπο forum.
Ακόμη και αν ισχύουν όσα λέει ο "δικηγόρος" τους μιλάμε για καθαρό rule abuse.

Θα ήθελα να ήξερα δύο πράγματα...
1) Είχε σκοπό ο κύριος kkaloudis να λάβει μέρος στο avclub σαν χρήστης ή απλά ψάχνει να βρει πως θα πουλήσει τα πράγματά του;
Ο χώρος των αγγελιών είναι καθαρά για να εξυπηρετούνται οι χρήστες του forum και όχι αυτοσκοπός.

2) Οι χρήστες που γκρίνιαζαν παλιά επειδή δεν μπορούσαν να ανεβάσουν αγγελία αν δεν είχαν κάνει πρώτα 70 post στο υπόλοιπο forum αυτό είχαν στο μυαλό τους; Να μπορούν να μπαίνουν χρήστες με αυτοσκοπό να πουλήσουν και να φύγουν;

Ερωτηση:

Γιατι ολη αυτη την διαδικασια δεν την εκανες με πμ ?

Θα ειχες και ποιο αμεσα αποτελεσματα

Ακομη, γιατι ο polakis δεν πηρε ενα τηλεφωνο να ξεκαθαρισει την ολη υποθεση ?

Απαιτουν κιολας.....

edit: Αναφερομαι στον Panosfg

Το οτι γραφτηκε χθες και εβαλε αγγελιες δεν λεει απολυτως τιποτα. Το παιδι μετακομιζει και πουλαει καποια απο τα πραγματα του. Ποιος σας λεει οτι δεν θα ασχοληθει με το φορουμ; Δικαιωμα του ειναι να κανει οτι θελει το παιδι. Απο την στιγμη που του επιτρεπουν να βαλει αγγελιες δεν παρεβη κανενα rule φιλε. Οπως επισης δεν καταλαβαινω πως χρησιμοποιηθηκε κοινο ip. Η εγγραφη στο site εγινε απο iphone4 με wifi συνδεση του Κωστα. Που να ξερουν τα παιδια ποια ip ειναι κλπ. Δηλαδη ο Κωστας δεν μπορει να γραφτει απο το pc του σπιτιου του; Αν ειναι δυνατον...

Ο polakis ποιον να παρει τηλεφωνο; Δεν καταλαβα...υπαρχει καποιο τηλεφωνο των admin για εξηγησεις;

Απάντηση: Re: Εκ μέρους polakis/kkaloudis...

Το οτι γραφτηκε χθες και εβαλε αγγελιες δεν λεει απολυτως τιποτα. Το παιδι μετακομιζει και πουλαει καποια απο τα πραγματα του. Ποιος σας λεει οτι δεν θα ασχοληθει με το φορουμ; Δικαιωμα του ειναι να κανει οτι θελει το παιδι. Απο την στιγμη που του επιτρεπουν να βαλει αγγελιες δεν παρεβη κανενα rule φιλε.

Πολλά λέει ιδίως όταν αποδέχεται την κατωτέρω διάταξη:

2.8. Ειδικοί Κανόνες
Α. Αγγελίες
α) Ο χώρος αγγελιών του AVCLUB δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των μελών και δεν είναι χώρος αγγελιών με την ευρύτερη έννοια ούτε προσφέρεται για παρεμπόριο .

Καθόλου δικαίωμα δεν έχει να κάνει ότι θέλει το παιδί. Δεν πρόκειται να κωδικοποιήσουμε κάθε συμπεριφορά για να καλύψουμε και την παραμικρή περίπτωση. Μερικά πράγματα κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα. 11 αγγελίες με το καλημέρα εντάσσονται απολύτως στο πνεύμα της παραπάνω διάταξης.

Ασχέτως τι λέει και τι δεν λέει, είναι φανερό ότι η χρήση ως (μοναδικού) στοιχείου μίας κοινής IP για αναγνώριση (και ενδεχόμενο μπανάρισμα μελών λόγω διπλής εγγραφής) είναι τουλάχιστον τραβηγμένη! Και αυτό γιατί κοινή IP μπορεί να υπάρχει σε πλήθος περιπτώσεων. Πχ, πολλοί ISP τύπου Cosmote, Vodafone, Wind, έχουν σχετικά περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων IP, οπότε η κοινή χρήση είναι μάλλον κανόνας αντί για εξαίρεση για τους συνδρομητές τους. Μία άλλη περίπτωση είναι η χρήση του proxy ενός ISP (δε νομίζω να είναι μεμπτό να χρησιμοποιεί κάποιος proxy), και μία τρίτη (και πολύ κοινή) είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ενός κοινού τοπικού δικτύου (σπιτικό, εταιρικό, δημόσιας χρήσης wifi, κλπ).

Μήνυμα πρώτο στο συγκεκριμένο θέμα:

Παρακαλώ για άρση των ban των polakis και kkaloudis

Μήνυμα τέταρτο στο συγκεκριμένο θέμα:

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ την αποκατάσταση του ονοματός τους διαφορετικά θα θεωρήσουν ότι οι moderators είναι άτομα προκατειλημένα...

Απαιτούν άμεσες απαντήσεις και ενέργειες...

μήπως το πρόβλημα δεν είναι η δυνατότητα συμμετοχής στο φόρουμ, αλλά η μη δυνατότητα να ποστάρουν όσες αγγελίες θέλουν;

Και τελικά, δεν είναι καθόλου κομψό, όταν μπαίνεις στο σπίτι κάποιου αντί να χαιριετίσεις και να συμμετάσχεις στις συζητήσεις και στη γνωριμία να κάθεσαι στο τραπέζι και να ρωτάς "τί έχετε να φάμε;;;" ή να λες "εγώ πρώτα τρώω και μετά μιλώ" .

Re: Απάντηση: Εκ μέρους polakis/kkaloudis...

Ασχέτως τι λέει και τι δεν λέει, είναι φανερό ότι η χρήση ως (μοναδικού) στοιχείου μίας κοινής IP για αναγνώριση (και ενδεχόμενο μπανάρισμα μελών λόγω διπλής εγγραφής) είναι τουλάχιστον τραβηγμένη!

Δεν είναι μόνο το ip. Είναι και άλλοι παράγοντες, για αυτό και αν είδες έγραψα...

Ο χρήστης kkaloudis έκανε εγγραφή εχθές χρησιμοποιώντας κοινό ip (και όχι μόνο) με τον χρήστη polakis και ανέβασε 11 αγγελίες χωρίς να έχει γράψει ούτε λέξη στο υπόλοιπο forum.;

Δεν γνωρίζω τι ήθελε να κάνει ο kkaloudis ως νέο μέλος, ο polakis πάντως έχει αρκετά μηνύματα, τα περισσότερα δεν βλέπω να έχουν σχέση με αγγελίες. Και εφόσον ο λόγος που έφαγε το ban είναι η κοινή IP με τον kkaloudis, είναι άδικο κατά τη γνώμη μου, και πολύ τραβηγμένο...

Btw. Τι πάει να πει "και όχι μόνο"; Ακόμα και από κοινό υπολογιστή να γράφει κάποιος με έναν άλλο (πράγμα που συνήθως αποδεικνύεται από την χρήση των ίδιων browser και των κοινών cookies που παραμένουν στον υπολογιστή μετά την επίσκεψη σε ένα site), χρειάζεται προσοχή για να αποδειχθεί ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, κι όχι κάποιος φίλος, συγκάτοικος, συγγενής που χρησιμοποιεί τον ίδιο υπολογιστή. Εκτός και αν απαγορεύεται η εγγραφή στο φόρουμ (σε όποιο φόρουμ) σε δύο άτομα που κατοικούν σε ένα σπίτι και χρησιμοποιούν τον ίδιο υπολογιστή...

Last edited:
Re: Απάντηση: Εκ μέρους polakis/kkaloudis...

Δεν γνωρίζω τι ήθελε να κάνει ο kkaloudis ως νέο μέλος, ο polakis πάντως έχει αρκετά μηνύματα, τα περισσότερα δεν βλέπω να έχουν σχέση με αγγελίες. Και εφόσον ο λόγος που έφαγε το ban είναι η κοινή IP με τον kkaloudis, είναι άδικο κατά τη γνώμη μου, και πολύ τραβηγμένο...

Btw. Τι πάει να πει "και όχι μόνο"; Ακόμα και από κοινό υπολογιστή να γράφει κάποιος με έναν άλλο (πράγμα που συνήθως αποδεικνύεται από την χρήση των ίδιων browser και των κοινών cookies που παραμένουν στον υπολογιστή μετά την επίσκεψη σε ένα site), χρειάζεται προσοχή για να αποδειχθεί ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, κι όχι κάποιος φίλος, συγκάτοικος, συγγενής που χρησιμοποιεί τον ίδιο υπολογιστή. Εκτός και αν απαγορεύεται η εγγραφή στο φόρουμ (σε όποιο φόρουμ) σε δύο άτομα που κατοικούν σε ένα σπίτι και χρησιμοποιούν τον ίδιο υπολογιστή...

Ακριβως αυτο. Συμφωνω απολυτα. Αλλη δουλεια δεν ειχε ο Πολ απο το να κανει 2ο account. Ειναι τοσα χρονια μελος στο φορουμ ρε παιδια ημαρτον! Δεν θα μπορουσε να βαλει απο το δικο του acount τις αγγελιες; Ημαρτον δηλαδη. Και που να ξερει δηλαδη ή που να θυμαται απο ποιο pc γραφτηκε στο φορουμ; Και επαναλαμβανω, ο polakis πηγε στο σπιτι του Κωστα στην Καλλιθεα και μεσω του iphone4 και του ασυρματου ιντερνετ του Κωστα και εφτιαξαν το account του Καλουδη για να μπει στο φορουμ το παιδι! Και μιλατε για ιδιο ip κλπ; Αν ειναι δυνατον! Που να θυμαται το παιδι; Ελεος...

Και στην τελικη τι φταιει ο polakis αν ο Καλουδης ηθελε να ποσταρει αγγελιες αμεσως; Ο polakis τουλαχιστον δεν φταιει σε τιποτα και κατα την γνωμη μου το ban του πρεπει να αρθει...Ειναι κριμα...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΜΜΙΑ 10ΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ο Polakis. Είμαι μαζί με τον φίλο μου Παναγιώτη και γραφω από τον δικό του λογαριασμό. Θέλω να δηλώσω ότι αυτό το ban που έφαγα το θεωρώ τραγικό και ανήκουστο ενώ δεν φταίω πραγματικά σε τίποτα. Πήγα να εξυπηρετήσω τον φίλο μου Κώστα και φτιάξαμε μαζί έναν λογαριασμό για εκείνον (kkaloudis) για να τον χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα αυτός. Δεν με απασχολεί από εκεί και πέρα τί θα έκανε ο Κώστας και αν θα έβαζε αγγελιες. Σας παρουσιάσαμε ξεκάθαρες αποδειξεις ότι έχουμε 2 ΤΗΛΕΟΡΑΣEIΣ SONY SXRD KDS70R2000 και ο Κώστας θέλει να πουλήσει την δική του. Εμένα η δική μου ζει και βασιλεύει By the way.

Το account το κάναμε από το iphone4 το δικό μου και χρησιμοποιήσαμε την ασύρματη σύνδεση Internet του Κώστα. Ούτε ξέρω πραγματικά τί γίνεται με τις IP χωρίς πλάκα! Η ΙP από που βγαινει για να μάθω. Είναι ίδια επειδή χρησιμοποίησα το iphone4 το δικό μου ή επειδή χρησιμοποίησα το internet του Κώστα? Θυμάμαι εγώ τώρα δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2008 που είμαι μέλος με ποιά ip γράφτηκα? Είναι δυνατόν? Χρησιμοποιώ γύω στα 10 διαφορετικά pc και μπαίνω Internet, που να θυμάμαι από ποιο Ip γράφτηκα? Ή είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει? Για εξηγήστε μου να καταλάβω δηλαδή...

Πραγματικά δεν έκανα τίποτα εσκεμμένα, και παρακαλώ τους moderators να άρουν το ban. Δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω τίποτα επίτηδες και αν έκανα κάτι λάθος έγινε εν αγνοία μου. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ, δεν είχα ανάγκη για 2ο account και δεν με απασχολεί το θέμα καν πραγματικά!!!

Χρησιμοποιώ καθημερινά το φόρουμ και είναι κρίμα να μείνω εκτός για ένα μήνα για κάτι που δεν φταίω...

Ευχαριστώ και αναμένω την επίσημη τοποθέτηση των moderators. Και επαναλαμβάνω, είμαι άσχετος από IP και τέτοια...Και δεν είχα καμία πρόθεση...

Συγγνώμη που χρησιμοποίησα το account του φίλου Παναγιώτη και αν σας κούρασα...

Μπιτζέλης Πολύκαρπος (Polakis)

IP είναι η ''ταυτότητα'' του router σου όταν συνδέεσαι στο internet,αυτή την ''ταυτότητα'' την παρέχει ο εκάστοτε provider(διαφορετική IP ανά διαδικτυακή σύνδεση),και στην Ελλάδα μιας και έχουμε οι περισσότεροι Dynamic ips αλλάζει κάθε φορά που κάνεις restart το router.Τα επιπλέον δεδομένα που εμφανίζονται κατά την επίσκεψη σου (όχι μόνο εδώ,γενικολογώ) είναι η ip,ο provider (μέσα από το host name) όπως και browser αλλά και το λειτουργικό του Υπολογιστικού συστήματος που χρησιμοποιείς.Όσον αφορά τα υπόλοιπα,θα τοποθετηθεί η Δ.Ο.

Last edited:
Μετά από μελέτη των δεδομένων, καταλήξαμε στα παρακάτω:

- αναιρείται το ban στον χρήστη Polakis.
- αναιρείται το ban στον χρήστη kkaloudis, αλλά δεν του επιτρέπεται να ανεβάσει άλλες αγγελίες για έναν χρόνο.
- ο χρήστης Panosfg λαμβάνει infraction καθότι κατά παράβαση του Κανονισμού έκανε δημοσίως τα παράπονά του, και όχι μέσω PM όπως προβλέπεται.

Το νήμα κλειδώνεται.

Καληνύχτα σε όλους..

Status
Not open for further replies.