Εκδρομή στά Σάλωνα γιά Πασχαλιά.

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Ομάδα τού avclub διοργανώνει εκδρομή στά Σάλωνα γιά το Πάσχα.
Αναχώρηση:M.Πέμπτη (μετά το 6ο Ευαγγέλιο)...
Tήν Μ.Παρασκευή θα επιλεγούν κατόπιν κληρώσεως 8 μέλη τού club νά στολίσουν τόν Επιτάφιο .Ενδυμα ευπρεπές και υποχρεωτικά θά φέρουν μαζί τους και Ανθη τού Αγρού γιά τον στολισμό.
4 ακόμα τυχερά μέλη θά έχουν την τιμή να συμμετέχουν στην Περιφορά τού Επιταφίου.
Αλλα 4 θα περάσουν κάτω απο τον Επιτάφιο.
Μ.Σάββατο πρωί :Περιήγηση στην Περιοχή πρός Αγραν Αρνιών Ελευθέρας Βοσκής..Θα ορισθούν 6 επικεφαλής.
Θα κληρωθούν 4 τυχεροί γιά να φτιάξουν τήν Μαγειρίτσα ...Οι Τυχεροί θά λάβουν επίσης ως δώρο το παραδοσιακό βιβλίο τού Ανδρέα Τσελεμεντέ.
Μ.Σάββατο βράδυ:Oλοι οι εκδρομείς υποχρεωτικά θα παραστούν στην Λειτουργία τής Αναστάσεως τήν οποία θα παρακολουθήσουν έως το τέλος (ώρα λήξεως 04.00π.μ.)σέ ένα Παραδοσιακό Εκκλησάκι έξω απο το Χωριό(απόσταση μέ τά πόδια 8KM).
Θα ακολουθήσει βρώσις τής Παραδοσιακής Μαγειρίτσας (04.00π.μ.-06.00π.μ.).
Kυριακή τού Πάσχα:Xαρούμενο Ξύπνημα στίς 9.00π.μ.
Παρακολούθησις τής Λειτουργίας τής Αγάπης.(Oσοι απουσιάσουν λόγω πολυφαγίας θα επιστρέψουν πάραυτα στούς τόπους τους).
13.00μ.μ.Οι 6 επικεφαλής τής Αγρας Αρνιών Ελευθέρας Βοσκής εάν και εφ´όσον έχουν φέρει εις πέρας τήν αποστολή των θά μεριμνήσουν γιά το ψήσιμο.
Σέ περίπτωση αποτυχίας έχουν προβλεφθεί εναλλακτικές λύσεις-έκπληξη.
Ακολουθεί Γλέντι.
Βράδυ Κυριακής τού Πάσχα:Eλεύθερο.
Δευτέρα τού Πάσχα:Aναχώρησις πουρνό-πουρνό.
Παρακαλούμε πολύ δηλώστε συμμετοχή έως τίς 9/4.
Διαμoνή:Eχουν κρατηθεί 12 πολυτελέστατες 4κλινες Στάνες πού έχουν ανακαινισθεί προσφάτως.Τιμή κλίνης ανά Στάνη 600 ευρώ.
Υ.Γ.
Οσοι συμμετάσχουν παρακαλούνται όπως βάψουν απο 20 κόκκινα αυγά έκαστος γιά το βράδυ τής Αναστάσεως.
Η Οργανωτική Επιτροπή:Χορεύοντας μέ τούς Λύκους.:D
Καλό Μήνα.
Περιμένουμε τίς Συμμετοχές σας.:grinning-smiley-043

δηλωνω συμμετοχη!!!!
επισης θα παρακαλεσω να γινει sticky και να τρεξει και σε scroll αντε παιδια να γνωριστουμε απο κοντα ρε σεις!!!!!!!

Βέβαια το πρόγραμμα είναι ολίγον ..εξοντωτικό και μόνο ελάχιστοι απ τους συμμετέχοντες θα καταφέρουν να επιστρέψουν,αλλά αυτό είναι μάλλον λεπτομέρεια..:grandpa:

Μέσα!!!

Επιτέλους, ήρθε η ευκαιρία που περίμενα για να σας γνωρίσω...................

Ελπίζω να με αφήσετε να γυρίσω και εγώ λίγο το αρνί.-bye-
Αν όχι, ας κάνω και εγώ τη μυροφόρα. Ποτέ δε με άφησαν να την κάνω όταν ήμουν μικρός.

Re: Απάντηση: Εκδρομή στά Σάλωνα γιά Πασχαλιά.

Κύριε, κύριε..

Εγώ θέλω θα στολίσω τον Επιτάφιο.
Θα ντυθώ μάλιστα Μυροφόρα !
Ποιές θα είναι οι άλλες επτά ?:BDGBGDB55:

Εσυ θα ντυθεις Μαγδαληνη . Και θα αυτομαστιγωνεσαι καθε μια ωρα με το φραγγελιο για τις αμαρτιες σου.

Εγω ναμαι στις επτα ευχαριστως .

παιζει καμια αλυκη εκει κοντα ? :flipout:

Εχμμμμ

Την κοψαμε την βασιλοπιτα τσιφ.....εκτος αν εννοεις της επομενης χρονιας .

δεν κόβουν καμιά πίτα?
εγώ είμαι μαθημένος να κόβω...:grinning-smiley-043

Τα αυγά, θα είναι Τουρκίας ?:flipout:, προτείνω, εναλλακτικά να βάψουμε και μερικά πράσινα -bye-
Δεν ξέρω, εάν θα μπορέσω, ελπίζουμε να βάλουμε πούλμαν :flipout::flipout:

Θα ερχόμουν… αλλά Το Σαββατόβραδο θα πρέπει να είμαι σε μια Death Metal συναυλία :music-smiley-006::thrasher::drummer::D

«Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια»

Να μάς δίνετε τον πλήρη τίτλο του νήματος αγαπητέ Σπύρο :flipout::flipout::rofl:

προτείνω αυγά με γέμιση μπέϊκον
dizzy.gif

;)

Να φέρω χαρτοπετσέτες ή θα σκουπιστούμε στο πουκάμισο του Larry ?????:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Εκδρομή στά Σάλωνα γιά Πασχαλιά.

«Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια»

Να μάς δίνετε τον πλήρη τίτλο του νήματος αγαπητέ Σπύρο :flipout::flipout::rofl:

Εμένα μου ήρθαν στο μυαλό άλλοι στίχοι, από τραγουδάκι του Πανούση...:D

Να φέρω χαρτοπετσέτες ή θα σκουπιστούμε στο πουκάμισο του Larry ?????:BDGBGDB55:

θα σκουπιστούμε στο πουκάμισο του Λάρρυ
Χαρτοπετσέτες πάντως φέρε, γιατί όταν έρθουμε στο τσακίρ κέφι κάτι πρέπει να πετάμε στους τραγουδιστές...