tigergreg Banned 24 June 2008 3,304 ΑΘΗΝΑ 6 February 2011 #21 ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ.
VaSiLiS-T Supreme Member 10 January 2007 8,208 παλλληηηηηνιηηηη 6 February 2011 #22 οχι βρε το κουρδιστίρι πρέπει να μπαίνει εκει !!
VaSiLiS-T Supreme Member 10 January 2007 8,208 παλλληηηηηνιηηηη 6 February 2011 #23 tigergreg said: ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 75-80 ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΡΕΛ ΤΑ 403-404 ΚΛΠ. ΕΧΩ ΠΑΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΑΝ "ΠΑΡΗ ΑΝΑΠΟΔΗ" ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ. Click to expand... τα θυμάσαι τα πρώτα xt yamaha ? έχουν στείλει κοσμακι με τον αστραγαλο φιτίλια στο ΚΑΤ όταν γύρναγε η μανιβέλα πίσω με όλη τη συμπίεση πάνω της ...
tigergreg said: ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 75-80 ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΡΕΛ ΤΑ 403-404 ΚΛΠ. ΕΧΩ ΠΑΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΑΝ "ΠΑΡΗ ΑΝΑΠΟΔΗ" ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ. Click to expand... τα θυμάσαι τα πρώτα xt yamaha ? έχουν στείλει κοσμακι με τον αστραγαλο φιτίλια στο ΚΑΤ όταν γύρναγε η μανιβέλα πίσω με όλη τη συμπίεση πάνω της ...
Φίλιππος Φ. Supreme Member 12 February 2007 3,910 Αθήνα 6 February 2011 #24 VaSiLiS-T said: τα θυμάσαι τα πρώτα xt yamaha ? έχουν στείλει κοσμακι με τον αστραγαλο φιτίλια στο ΚΑΤ όταν γύρναγε η μανιβέλα πίσω με όλη τη συμπίεση πάνω της ... Click to expand... Το kickback του XT ήταν χάδι μπροστα στου DT400 !!!! Καθε μανιβελιά ήταν προσκλητήριο σε γύψο :smile:
VaSiLiS-T said: τα θυμάσαι τα πρώτα xt yamaha ? έχουν στείλει κοσμακι με τον αστραγαλο φιτίλια στο ΚΑΤ όταν γύρναγε η μανιβέλα πίσω με όλη τη συμπίεση πάνω της ... Click to expand... Το kickback του XT ήταν χάδι μπροστα στου DT400 !!!! Καθε μανιβελιά ήταν προσκλητήριο σε γύψο :smile:
VaSiLiS-T Supreme Member 10 January 2007 8,208 παλλληηηηηνιηηηη 6 February 2011 #25 Φίλιππος Φ. said: Το kickback του XT ήταν χάδι μπροστα στου DT400 !!!! Καθε μανιβελιά ήταν προσκλητήριο σε γύψο :smile: Click to expand... το φόβου ήταν όλα :BDGBDGB53: ακόμα και παπάκι μου χει φορέσει μια κοπανιά στην γάμπα ... :AFADF0:
Φίλιππος Φ. said: Το kickback του XT ήταν χάδι μπροστα στου DT400 !!!! Καθε μανιβελιά ήταν προσκλητήριο σε γύψο :smile: Click to expand... το φόβου ήταν όλα :BDGBDGB53: ακόμα και παπάκι μου χει φορέσει μια κοπανιά στην γάμπα ... :AFADF0:
tigergreg Banned 24 June 2008 3,304 ΑΘΗΝΑ 6 February 2011 #26 ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ HOREX. KOYΤΣΑΙΝΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ....