Eκπληκτική φωτογραφία, ενδυματολογία, casting-Διαφημιση Vodafone

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,159
Αθήνα
Είδατε (δεν λέω ακούσατε... προσοχή!) τη νέα διαφήμιση της Vodafone CU με κύριο θέμα την επανάσταση του 21?

Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η φροντίδα που έχει δοθεί. Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω δεί αντίστοιχη Ελληνική παραγωγή (όχι ότι έχω δει πολλές...)
Καταπληκτική φωτογραφία και επιλογή χώρου γυρισμάτων, ενδυματολογικά άρτιο-πειστικό, χρωματικά πανέμορφο, πολύ καλή και προσεγμένη επιλογή ηθοποιών ακόμα και τα λιγοστά εφέ καπνού μια χαρά είναι.

Μια χαρά γενικώς! Κατά τη γνώμη μου δεν υστερεί σε τίποτα από αντίστοιχες του εξωτερικού.

Γνωρίζετε αν ο υπεύθυνος αυτής της παραγωγής είναι Έλληνας?
Αν ναι, γιατί δεν τον "βουτάνε" να φτιάξει όλη την Ελληνική Μυθ-Ιστορία σε sequel άπειρων επεισοδίων?

Πολλά συγχαρητήρια! Μεγάλη δουλειά.

Last edited by a moderator:
Re: Eκπληκτική φωτογραφία, ενδυματολογία, casting

Έχουμε εξαιρετικούς Έλληνες επαγγελματίες στο χώρο της διαφήμισης, μόνο που κανείς δεν δίνει το ίδιο μπάτζετ και για τον κινηματογράφο...

Σκέψου, πως η μέση ελληνική ταινία των 100 λεπτών κοστίζει όσο η ανωτέρω διαφήμιση των 60 δευτερολέπτων και θα καταλάβεις πολλά...

Απάντηση: Eκπληκτική φωτογραφία, ενδυματολογία, casting

Καταπληκτική διαφήμιση :a0210:! Την είδα τυχαία χθες το βράδυ και έπαθα πλάκα!!

Σίγουρα υπάρχει και αυτή η παράμετρος (ιστορικά πρόσωπα να διακομωδούνται σε διαφημίσεις καταναλωτικών προιόντων) αλλά δεν είναι αυτή η σημασία του νήματος. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσες δυνατότητες έχουμε και δεν τις εκμεταλευόμαστε έστω και εμπορικά...

Για το άλλο σίγουρα δεν έχεις άδικο αλλά θα ήταν θέμα για το εισόγειο και όχι για τις ταινίες.

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Eκπληκτική φωτογραφία, ενδυματολογία, casting-Διαφημιση Vodafone

α, ρε Άδωνις Γεωργιάδης που σας χρειάζεται! :twoguns:

Αλήθεια, μόνο εμένα με τσάτισε αυτή η διαφήμιση?

Τι χρώματα κι αρώματα μου λέτε?

+1000 :a0210:

H καπήλευση των συμβόλων του έθνους από το εν λόγω άτομο, με τσατίζει μακράν περισσότερο...

Απάντηση: Re: Eκπληκτική φωτογραφία, ενδυματολογία, casting-Διαφημιση Vodafone

H καπήλευση των συμβόλων του έθνους από το εν λόγω άτομο, με τσατίζει μακράν περισσότερο...

κι εμένα με τσατίζει ο τύπος αλλά ας μη το πολιτικοποιήσουμε γιατί το θέμα θα πάει αλλού.

Ας μείνουμε περι της διαφήμισης.

Re: Απάντηση: Eκπληκτική φωτογραφία, ενδυματολογία, casting-Διαφημιση Vodafone

α, ρε Άδωνις Γεωργιάδης που σας χρειάζεται! :twoguns:

Αλήθεια, μόνο εμένα με τσάτισε αυτή η διαφήμιση?

Τι χρώματα κι αρώματα μου λέτε?

Όχι φιλε μου δεν τσάτισε μονο εσένα.
Αλλα τελικά εδώ στο Ελλαδιστάν έχουμε μάθει να τα ισοπεδώνουμε όλα και να μην δίνουμε λόγο σε κανένα.
Μήπως να βγει και μια με το πολυτεχνείο με τα παιδιά κρεμασμένα στα κάγκελα την ώρα που μπαίνει το άρμα και αυτά να προσπαθούν να κάνουν κλείσει από το κινητό τους ?

Από ό,τι κατάλαβα το αρχικό ποστ δεν εγκωμίαζε την επιλογή του θέματος για διαφήμιση της vodafone αλλά την άρτια παραγωγή. Κι εγώ την πρώτη φορά που την είδα εντυπωσιάστηκα από τα κοστούμια, τα εφέ, τους ηθοποιούς, την φωτογραφία, τον φωτισμό. Γενικά η παραγωγή είναι άψογη και άθελα του κανείς μελαγχολεί σκεπτόμενος και ενθυμούμενος τις ταινίες με τον Παπαμιχαήλ ως Παπαφλέσσα ή την Καρέζη ως Μαντώ και πόσο κακή παραγωγή είχαν. Η επιλογή των επαναστατών να χρησιμοποιούν κινητό με ξένισε, μου φάνηκε λίγο άκομψη αλλά δεν θα τα πάρω και στο κρανίο. Αυτό έλειπε, να μην μπορούμε να χρησιμοποιούμε την ιστορία μας στις διαφημίσεις μας.