ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,725
Αθήνα
Έφτασε και η περίοδος εκπτώσεων (;;;;) , φαντάζομαι ότι πολλά μέλη θα κάνουν μια βόλτα στην αγορά (είτε έχουν, είτε δεν έχουν TV), προτείνω λοιπόν όποιος θέλει να καταθέτει κάποια αξιόλογη προσφορά που εντοπίζει, για παράδειγμα:
Sony KDL-40W3000 – 1649 - Perfect shop (από skroutz)

Sony KDL-40W3000 – 1799 - Plaisio (από site) και επίσης

Sony KDL-40W3000 + RDR-HX650/B-160GB – 1899 - Plaisio (από site σε 12 άτοκες)

Δεδομένου ότι στο φυλλάδιο εκπτώσεων του Πλαισίου το DVDR έχει τιμή 249,00 , νομίζω ότι σαν πακέτο είναι συμφέρουσα και καλή αγορά για κάποιον που χρειάζεται και τα δύο.

Εάν θεωρείται διαφήμιση, η αναγραφή τιμών και καταστημάτων, παρακαλώ να διαγραφεί το post.

Εάν είναι σε λάθος μέρος να μετακινηθεί.

[FONT=&quot]Ευχαριστώ.[/FONT]

Έφτασε και η περίοδος εκπτώσεων (;;;;) , φαντάζομαι ότι πολλά μέλη θα κάνουν μια βόλτα στην αγορά (είτε έχουν, είτε δεν έχουν TV), προτείνω λοιπόν όποιος θέλει να καταθέτει κάποια αξιόλογη προσφορά που εντοπίζει, για παράδειγμα:
Sony KDL-40W3000 – 1649 - Perfect shop (από skroutz)

Sony KDL-40W3000 – 1799 - Plaisio (από site) και επίσης

Sony KDL-40W3000 + RDR-HX650/B-160GB – 1899 - Plaisio (από site σε 12 άτοκες)

Δεδομένου ότι στο φυλλάδιο εκπτώσεων του Πλαισίου το DVDR έχει τιμή 249,00 , νομίζω ότι σαν πακέτο είναι συμφέρουσα και καλή αγορά για κάποιον που χρειάζεται και τα δύο.

Εάν θεωρείται διαφήμιση, η αναγραφή τιμών και καταστημάτων, παρακαλώ να διαγραφεί το post.

Εάν είναι σε λάθος μέρος να μετακινηθεί.

[FONT=&quot]Ευχαριστώ.[/FONT]

Και οι δύο προσφορές είναι σε καλή τιμή. Εγώ είδα το πρωί αυτή του perfectshop και επειδή εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα αγοράσω TV, άρχισα να σκέφτομαι μήπως να βιαζόμουν λίγο. Από την άλλη μάλλον σύντομα θα δούμε και άλλες αντιδράσεις από άλλα καταστήματα.

Πάντως η W3000 είναι από τις καλές 40άρες με μόνη σοβαρή έλλειψη τα 100hz, που όπως έχουν αναφέρει πολλοί δεν είναι και πανάκεια.

Την είχανε στο ράφι τόσο καιρό στο μαγαζί ανοιχτή για να την βλέπουν οι πελάτες.