Εκπτώσεις-Προσφορές.

αυτη η σελιδα ειναι η "χαρα του παιδιου". κριμα που τοσα χρονια ψωνιζα ακριβα απο bangood , αυτα τα φτηνα. ολο το temu ειναι φθηνο αλλά ψαχνοντας για ψιλολογια της drillpro (και οχι μονο) που τουλαχιστον εμενα μου εχουν βγει ποιοτικα , ειναι τοσο φθηνα που τα αγοραζεις για πλακα απλα για να τα δεις . ετσι για καποιον νεοεισερχομενο στο χωρο , εχει πολλα και ενδιαφεροντα σε ψιλοαναλωσιμα
https://www.temu.com/search_result.html?search_key=drillpro&search_method=user&refer_page_el_sn=200010&srch_enter_source=top_search_entrance_10032&_x_vst_scene=adg&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=search&_x_ads_account=9049954896&_x_ads_set=22372500160&_x_ads_id=177223064575&_x_ads_creative_id=740839831159&_x_ns_source=g&_x_ns_gclid=Cj0KCQjwjdTCBhCLARIsAEu8bpItZerhq79FqJyMIU8Y87UHp14s4-iAhVKvH9FyDjufid1JEj8q-t0aAg-FEALw_wcB&_x_ns_placement=&_x_ns_match_type=b&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=Cj8KCQjw6s7CBhC5ARIuAEV2GfhQ5UErscKpfKg3hfHQuCorhi3o5QvH2nTZhYdiU9j1l6AfXHI9QrtRYRoClEA&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICEViGO7vwe3_30hlVXen0aLj&_x_ns_keyword=τεμου.&_x_ns_targetid=kwd-2300179354471&_x_ns_extensionid=&_x_sessn_id=08z3s72qnl&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1750406838047_r82b5k4kce&refer_page_sn=10032&filter_items=2:0&is_back=1&no_cache_id=ei373

Last edited:
αυτη η πενσα ειναι εξαιρετικη! την πηρα δωρο απο το τεμου για κατι αλλες αγορες που εκανα.
αν και κοστιζει 10 ευρω ειναι ιδια η nsw των 40 ευρω!
βλεπεις οι μεγαλες μαρκες φτιαχνουν τα προϊοντα τους στη κινα πια ολες σχεδον. και εταιριες οπως η (αγνωστη) tacoma ή αλλες αγνωστες ειναι οι πραγματικοι κατασκευαστες που πουλανε και στο temu
τον αλλο μηνα θα παραγγειλω και τα κοφτακια της
πηρα και αλλη πενσα πολυ φθηνη της tacoma , πολυ καλη κι αυτη νομιζω με κανα 6 αρι ευρω

https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1750408689454_0t58dnwpb1&refer_page_sn=10045

αυτη των 5-6 ευρω ειναι ιδια με τουτη που στο σκρουτζ εχει απο 18
https://www.skroutz.gr/s/19503867/NWS-205mm-Pensa-Isia-Mikous-205mm-109-69-205.html

Νικόλα τα προιόντα που εικονίζονται στις φωτό από το link που έβαλες, είναι βέβαιο ότι είναι μαιμουδίσματα της NWS. Απλά για να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες περί μαιμού, αν προσέξεις γράφουν πάνω τους "Suszhou". Το ότι έχουν αντιγράψει τα σήματα της NWS δεν τα κάνει τα ίδια με τα τελευταία (τα οποία εξακολουθούν, όπως και τα Knipex, να παράγονται στη Γερμανία).
Αν είναι αντίστοιχα ποιοτικά με τα NWS δεν το γνωρίζω. Μπορεί να είναι καλύτερο value for money για τα λεφτά που ζητάνε, αλλά της NWS σίγουρα δεν είναι.

• Like
Reactions: nickolas

Έκπτωση 5€ για αγορές από 50€ και άνω μέσω εφαρμογης Lidl plus (για σημερα Σαββατο 21/6)​

Νικόλα τα προιόντα που εικονίζονται στις φωτό από το link που έβαλες, είναι βέβαιο ότι είναι μαιμουδίσματα της NWS. Απλά για να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες περί μαιμού, αν προσέξεις γράφουν πάνω τους "Suszhou". Το ότι έχουν αντιγράψει τα σήματα της NWS δεν τα κάνει τα ίδια με τα τελευταία (τα οποία εξακολουθούν, όπως και τα Knipex, να παράγονται στη Γερμανία).
Αν είναι αντίστοιχα ποιοτικά με τα NWS δεν το γνωρίζω. Μπορεί να είναι καλύτερο value for money για τα λεφτά που ζητάνε, αλλά της NWS σίγουρα δεν είναι.

σωστος αλλά εδω ειναι το θεμα. ισως λογω τεραστιας ζητησης απο μεγαλες αγορες, (κινα, ινδια κλπ) ισως και για λογους κοστους , τα αυθεντικα εργοστασια εχουν παραχωρησει την παραγωγη σε άλλα. το ιδιο γνωριζουμε οτι συμβαινει με ολες τις μεγαλες εταιριες, απο την honda μεχρι τη makita.
και ανα κρατος ή ανα αγορα εχουν ενα ή περισσοτερα εργοστασια που συνεργαζονται.

ετσι εκτιμω οτι οι συγκεκριμενοι κινεζοι παραγουν με προδιαγραφες γερμανικες ακριβως τα ιδια που παραγουν τα πρωτυπα εργοστασια στη γερμανια (ή ιαπωνια κλπ)
το λεω αυτο γιατι πραγματικα οι πενσες που ηρθαν στα χερια μου ειναι εξαιρετικες , πολυ ανωτερες απο αλλες των 5-10 ευρω του ανταγωνισμου
αν αυτα που εχω στα χερια μου ειναι μαιμουδες, τοτε τι να πουν οι υπολοιπες πενσες του ανταγωνισμου σε αυτη τη κατηγορια τιμης, απο παρκσαιντ μεχρι tactix και bacho ακομα

δεν μπορω να ειμαι απολυτος για το αν ειναι ολοιδιες οι nws γιατι δεν εχω καμια nws αυθεντικη στα χερια μου
σιγουρα ομως στην τιμη τους δεν εχουν ανταγωνισμο καθως ειναι αρκετα ανωτερες και ποιοτικα και σαν λειτουργια απο αλλες της κατηγοριας τιμης τους.
βεβαια η ποιοτητα θα φανει και στο χρονο, τι να πεις για τις υπολοιπες της αγορας στα 5-10 ευρω που σκουριαζουν απο το πρωτο χρονο? (με πρωτες και καλυτερες τις παρκασαιντ :) )
πιστευω οτι αξιζουν την προσοχη μας και γιατι οχι την αγορα τους
ετσι ακομα και αν σκουριασουν (λεμε τωρα) το κοστος ειναι τοσο μικρο που δεν θα το κλαιμε
αλλωστε δεν ειναι πολυπλοκα εργαλεια για να πει κανεις οτι υποβαθμιζουν καποια κρυφα μερη για συγκρατηση του κοστους

Last edited:
Για τους λάτρεις (.....) της Ryobi,

Η εταιρεία panagiotidis-tools.gr τρέχει μια προσφορά με διάφορα εργαλεία RYOBI.

Αυτό που εντοπισα και αξίζει ΠΟΛΥ, είναι η 8ah 18v μπαταρία στη σειρά one+

στα 90 ευρώ την οποία τσιμπησα

Τόσο καλή η τιμή, που ελπίζω να, μην είναι και λάθος.....

• Like
Reactions: Χιωτης
Καλοριζικη!! Φοβερή τιμη, δεν υπαρχει πουθενά τοσο φτηνα!!
Για δες ημ. Παραγωγής αμα παραλαβεις. αν ειναι 2024 η 2025 7α παρω και εγω!!

• Like
Reactions: Ali Malik
Καλοριζικη!! Φοβερή τιμη, δεν υπαρχει πουθενά τοσο φτηνα!!
Για δες ημ. Παραγωγής αμα παραλαβεις. αν ειναι 2024 η 2025 7α παρω και εγω!!
Ευχαρίστως Μιχάλη!

Είναι τόσο καλή η τιμή, που πιστεύω ότι την έχουν μπερδέψει με την 5Αh.....

Για να δούμε τι θα δούμε!