Μιλάμε για τηλεόραση που έχει ελάχιστη διαθεσιμότητα (όπως είπε και ο Υπερίων) και σε περίπτωση προβλήματος ο αγοραστής θα βρεθεί σε δύσκολη θέση... Πέραν τούτου η 5ετής εγγύηση (που συνιστάται, ιδίως σε εκθεσιακά προϊόντα) κοστίζει εξτρά (και μάλιστα αρκετά).και γιατί δεν δίνεις 114 ευρώ ακόμα να την πάρεις καινούργια? εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα...
http://www.skroutz.gr/s/1567894/Sony-KDL-46HX750.html
+1Ακόμα και καινούργια να πάρει (κάποιο στα 935 δηλώνει άμεση διαθεσιμότητα) υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ελαττωματικού προιόντος και αδυναμία αντικατάστασης. Νομίζω πως τον συμφέρει :
1) Να καταφέρει να δει το demo και αν του αρέσει και δεν έχει τα γνωστά θέματα να το πάρει.
2) Αν δεν του αρέσει ή δεν του το φέρνουν να παρει την καινούργια.
Σε καμία περίπτωση μην παρει το demo χωρίς να παίξει μπροστά του. Μιλάμε για τηλεόραση η οποία πολύ πιθανόν να έχει παίξει δεκαοκτάωρα από τον περασμένο Μάιο...
Εχω βρει την τηλεοραση 46 HX750 800 ευρω με πενταετη εγγυηση τελευταιο εκθεσειακο κομματι.Να την παρω η να περιμενω τα νεα μοντελα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.