ΕΚΘΕΣΕΙΑΚΗ SONY HX750

Zucchero

New member
9 November 2012
31
Εχω βρει την τηλεοραση 46 HX750 800 ευρω με πενταετη εγγυηση τελευταιο εκθεσειακο κομματι.Να την παρω η να περιμενω τα νεα μοντελα?

46" Sony με 200 Hz πραγματικά στα 800 ευρώ και με πάνελ Samsung δεν νομίζω ότι θα βρεις στα νέα μοντέλα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συν το ότι φέτος θα βγάλει μοντέλα με παθητικό 3D (θετικό αυτό) αλλά με πάνελ LG (αρνητικό για το μαύρο και την αντίθεση).

Τα νέα μοντέλα θα ξεκινούν απο αρκετά ανεβασμένες τιμές (θα χρειαστείς πάνω απο 1000 αρχικά για 46'') και δεδομένου οτι θα περάσει καιρός μέχρι να δοκιμαστούν απο αξιόπιστα sites (reviews) και απο κατόχους, καθώς και να πέσουν οι τιμές θα πας καλοκαίρι και ... βλέπουμε! Πέραν βέβαια του ότι καθόλου σίγουρο δεν μπορεί να θεωρείται οτι θα είναι και καλύτερες των περσινών (όπως η HX750)!

Αφού έχεις βρει εκθεσιακή έχεις και πλεονεκτήματα: μπορείς να την δοκιμάσεις πριν την πάρεις για 1) light bleeding (διάχυση φωτός στις 4 γωνίες), 2) clouding (ανομοιομορφία φωτισμού στην οθόνη, φαίνεται όπως και το 1 σε μαύρο φόντο) 3) banding.
Αν σε ικανοποιεί σε αυτούς τους τομείς (και συνολικά) παρ'την (άποψη μου). 800eyro και με 5ετή εγγύηση θεωρείται καλή τιμή...

Και αυτά στα λέει κάποιος που ήθελε την ίδια και δεν την βρήκε πουθενά, οπότε πρέπει να περιμένει αρκετό καιρό για να πάρει νέα τηλεόραση (για εμένα μιλάω:slapface:)!

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Είχα βρεθεί μπροστά σε αντίστοιχη προσφορά την προηγούμενη βδομάδα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Η τηλεόραση ήταν σε μαγαζί σε άλλη πόλη και δεν προέβησα στην αγορά διότι ο πωλητής δε δέχτηκε να τη φέρει να τη δω πριν την αγοράσω παρότι του εξήγησα πως δέχομαι να δώσω προκαταβολή τα 300 και αν δε μου κάτσει τελικά η τηλεόραση να αφήσω στο μαγαζί τα λεφτά της προκαταβολής για να πάρω κάτι άλλο. Μην την πάρεις με τίποτα αν δε δεχτούν να στη δείξουν. Μετά δε θα έχουν μοντέλο για αντικατάσταση και θα μπλέξεις.

Ακόμα και καινούργια να πάρει (κάποιο στα 935 δηλώνει άμεση διαθεσιμότητα) υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ελαττωματικού προιόντος και αδυναμία αντικατάστασης. Νομίζω πως τον συμφέρει :
1) Να καταφέρει να δει το demo και αν του αρέσει και δεν έχει τα γνωστά θέματα να το πάρει.
2) Αν δεν του αρέσει ή δεν του το φέρνουν να παρει την καινούργια.
Σε καμία περίπτωση μην παρει το demo χωρίς να παίξει μπροστά του. Μιλάμε για τηλεόραση η οποία πολύ πιθανόν να έχει παίξει δεκαοκτάωρα από τον περασμένο Μάιο...

και γιατί δεν δίνεις 114 ευρώ ακόμα να την πάρεις καινούργια? εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα...

http://www.skroutz.gr/s/1567894/Sony-KDL-46HX750.html
Μιλάμε για τηλεόραση που έχει ελάχιστη διαθεσιμότητα (όπως είπε και ο Υπερίων) και σε περίπτωση προβλήματος ο αγοραστής θα βρεθεί σε δύσκολη θέση... Πέραν τούτου η 5ετής εγγύηση (που συνιστάται, ιδίως σε εκθεσιακά προϊόντα) κοστίζει εξτρά (και μάλιστα αρκετά).

Ακόμα και καινούργια να πάρει (κάποιο στα 935 δηλώνει άμεση διαθεσιμότητα) υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ελαττωματικού προιόντος και αδυναμία αντικατάστασης. Νομίζω πως τον συμφέρει :
1) Να καταφέρει να δει το demo και αν του αρέσει και δεν έχει τα γνωστά θέματα να το πάρει.
2) Αν δεν του αρέσει ή δεν του το φέρνουν να παρει την καινούργια.
Σε καμία περίπτωση μην παρει το demo χωρίς να παίξει μπροστά του. Μιλάμε για τηλεόραση η οποία πολύ πιθανόν να έχει παίξει δεκαοκτάωρα από τον περασμένο Μάιο...
+1

Αν έπαιζε 18ωρα τι σημασία έχει; Δηλαδή μέσα σε μια τριετία που ένα σπίτι αγόρασε μια led tv θεωρείται ότι έφαγε τα ψωμιά της και "χάλασε" επειδή παίζει πολλές ώρες;

να ξέρω να μην κοιτάζω μεταχειρισμένες.

Την ειδα να παιζει το γνωστο τρειλερ του james bond απο blueray σε πολυ φωτεινο χωρο οποτε δεν μπορω να καταλαβω και πολλα πραγματα απο clouding banding κλπ δεδομενου οτι ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα τα θεματα.(κατοχος sony crt).Η τηλεοραση πρεπει απο οτι καταλαβα να παιζει demo εδω και εξι μηνες.

ενα προιον που βγαινει απο το κουτι του κανεις δεν ξερει τι εχει συμβει και αν εχει προβλημα.Για 100-150 ευρω καινουρια.Και να εχουν διαθεσιμοτητα σιγα μην παραγγειλουν.Πρωτα θα πλασαρουν το εκθεσιακο και αν τους πεις οχι θα παραγγειλουν

Εχω βρει την τηλεοραση 46 HX750 800 ευρω με πενταετη εγγυηση τελευταιο εκθεσειακο κομματι.Να την παρω η να περιμενω τα νεα μοντελα?

Εγω φιλε μου την πηρα πριν δεκα μερες περιπου, 800 ευρω με πεντε χρονια εγγυηση και ειναι μια χαρα.Ειμαι ενθουσιασμενος μπορω να πω και ευτυχως που την πηρα γιατι στην αρχη φοβομουν να σου πω την αληθεια(ηταν και σε μενα εκθεσιακο κομματι για κανα μηνα απο'οτι μου ειπε ο υπαλληλος και επειδη δεν ηθελα να την παρω μου εδωσε την πενταετη εγγυηση).Ρωτησα και εγω εδω (οπως και εσυ τωρα) γνωμες πριν την παρω και αν θες διαβασε τι μου απαντησαν.Παντως μονο σε ραφι βρηκα 2 κομματια ,και γυρισα αρκετα μαγαζια .....