Εκθεση 'Ηλεκτρονικα' θα γινει φετος?

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388
Καθε χρονο τετοια εποχη ειχαμε την εκθεση electronica στο Ελληνικο. Φετος θα γινει παλι,που? ποτε?
Εχετε καμια πληροφορία?

Σεραφειμ τωρα που το λες νομιζω εχεις δικαιο, πως μου κολησε Νοεμβριο. Θα εχουμε αυτο το Μαρτιο να δουμε απο κοντα κανενα δεκτη?

Μετα απο τα περσινα και αυτα που γραψαμε καποιοι εδω (αληθειες) θα το σκεφτουν πολυ να τους εχουν σε λειτουργια.

Γιαννη δε θυμαμαι καθολου τι λεγατε εγω πιο πολυ για να δω δεκτες παω σαν ιδιωτης

Γιαννη δε θυμαμαι καθολου τι λεγατε εγω πιο πολυ για να δω δεκτες παω σαν ιδιωτης

Ναι και εμεις ολοι ετσι πηγαμε.
Απλα καποια πραγματα που ειχαμε διαβασει για καποιους δεκτες αλλα και γενικως οι εντυπωσεις που ειχαμε πριν τους δουμε δυστηχως ηταν κατω του αναμενομενου.
Ετσι τοτε γραψαμε καποιοι αυτο που ειδαμε και καποια συμπερασματα προχειρα που βγαλαμε και υπηρξαν διαμαχες.
Που σιγουρα θα επεσαν στην αντιληψη με καποιο τροπο αυτων που δημιουργησαν την εκθεση.

Mια παρεμφερή έκθεση κάπου είδα διαφημίζεται για την περιοχή του αεροδρομίου.Ξέρει κανείς τίποτε ;

Εγώ θυμάμαι πριν 2 χρόνια μια έκθεση που είχε γίνει στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο και πριν 8 μήνες στο MEC στη Παιανία. Δεν θα γίνει και φέτος έστω και από άλλο διοργανωτή;

Η έκθεση Multielectronika θα πραγματοποιηθεί του χρόνου και θα ονομάζεται Indelex Electronica. Αναρτήθηκε η αφίσα της εκδήλωσης στο http://www.expoline.gr/expoline_blue/gr/index.html

Θα γίνει έκθεση με δορυφορικά μέσα στο 2010 έστω και από άλλον διοργανωτή;