Εκθεση σκαφών.

alfaalfa

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,279
Εκθεση σκαφών.

Υπάρχει καμμία ναυτική έκθεση σκαφών / Ναυτικό Σαλόνι τώρα κοντά ?

Αντώνη ,

Σε ευχαριστώ , κάτι είχα καταλάβει αλλά δεν μπορούσα να το επιβεβαιώσω.

Είναι αρρώστια παλιά, πριν κολλήσω στο άρμα του av, είχα "σπρώξει", ένα σκασμό λεφτά σε φουσκωτά και εξωλέμβιες, ένεκα το ψαροντούφεκο.
Ωστόσο οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, εάν βρω χρόνο, ίσως δώσω το παρών στην έκθεση.

Απάντηση: Re: Εκθεση σκαφών.

Είναι αρρώστια παλιά, πριν κολλήσω στο άρμα του av, είχα "σπρώξει", ένα σκασμό λεφτά σε φουσκωτά και εξωλέμβιες, ένεκα το ψαροντούφεκο.
Ωστόσο οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, εάν βρω χρόνο, ίσως δώσω το παρών στην έκθεση.

Τώρα δεν έχεις καθόλου σκάφος ή έχεις και δεν πολυασχολείσαι;

Re: Απάντηση: Re: Εκθεση σκαφών.

Τώρα δεν έχεις καθόλου σκάφος ή έχεις και δεν πολυασχολείσαι;

Τώρα έχω μια πολυεστερική 4.60, με μια παλιά 25αρα!!!, δυστυχώς παρέα δεν έχω διότι το σπόρ, είναι όπως και να το κάνουμε, "συλλογικό".
Πέρασαν από τα χέρια μου 2 πολυεστερικά βαρκάκια και ένα κάρο φουσκωτά.-bye-

Έλα Σκύρο, θα 'μαι από το Μάιο και για 4-5 μήνες. Έχει ψάρι (κατά περιόδους και κατά τόπους), αλλά εγώ θα 'μαι πάνω στο σκαφάκι και θα κάνω καθετή, γιατί με τη μυωπία που κουβαλάω, μπορεί να σου χτυπήσω κάνα μπούτι για ροφό... :captain: -bye-

Η έκθεση δεν έλεγε και και πολλά πράγματα παρότι μάλλον μου έδωσε μία πολύ καλή λύση σε ότι έψαχνα.

Οπώς αναφέρθηκε οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται . Προσωπικά πρώτα αγόρασα σκαφάκι (ή μάλλον σκάφη - προ άπειρων ετών) και μετά αυτοκίνητο-bye-