Εκτίμηση ηχείων για πώληση

thodoros36

New member
15 October 2010
41
Καλημέρα σε όλους,
Δεν είναι σίγουρος εάν πρέπει να ρωτήσω εδώ....αλλά θα το κάνω:BDGBGDB55:.
1. Έχω μια 5δα ηχείων mission τα δυο μπροστά είναι τα 703 150watt στα 8ohm(Στήλες), το κεντρικό είναι 100watt στα 8ohm (Δεν θυμάμαι μοντέλο mission 70c2 ή κάπως έτσι) τα 2 surround είναι mission 700 75watt στα 8ohm. Σε καλή κατάσταση και ενεργά.
Σε τι τιμή μπορώ να τα δώσω;
2. Διαθέτω και ένα εκπληκτικό (αλλά θηριώδες σε όγκο) sub ενεργό της b&w το asw tm 1000, επίσης σε πολή καλή κατάσταση.
Σε τι τιμή μπορώ να το δώσω;

Σκοπός μου είναι να τα αλλάξω και να πάρω τα crystal audio(με πιστοποίηση tx2) ή ίσως τα b&w mt-25 λόγω χώρου (έχω στενότητα)

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση

Καλημέρα σε όλους,
Δεν είναι σίγουρος εάν πρέπει να ρωτήσω εδώ....αλλά θα το κάνω:BDGBGDB55:.
1. Έχω μια 5δα ηχείων mission τα δυο μπροστά είναι τα 703 150watt στα 8ohm(Στήλες), το κεντρικό είναι 100watt στα 8ohm (Δεν θυμάμαι μοντέλο mission 70c2 ή κάπως έτσι) τα 2 surround είναι mission 700 75watt στα 8ohm. Σε καλή κατάσταση και ενεργά.
Σε τι τιμή μπορώ να τα δώσω;
2. Διαθέτω και ένα εκπληκτικό (αλλά θηριώδες σε όγκο) sub ενεργό της b&w το asw tm 1000, επίσης σε πολή καλή κατάσταση.
Σε τι τιμή μπορώ να το δώσω;

Σκοπός μου είναι να τα αλλάξω και να πάρω τα crystal audio(με πιστοποίηση tx2) ή ίσως τα b&w mt-25 λόγω χώρου (έχω στενότητα)

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση

Καλησπέρα!

Μπορείς να καταχωρίσεις τα στοιχεία των ηχείων σου στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις εδώ: [ Πρόσκληση Απόσυρσης ]. Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου πολύ σύντομα, με μια πρόταση ποσού απόσυρσης.

Επίσης, φρόντισε να ορίσεις τη μορφή του νέου συστήματος που επιθυμείς να αποκτίσεις (2.1, 5.1, 7.1 κ.λ.π.) στα αντίστοιχα πεδία της φόρμας.

Να είσαι καλά! -bye-

Last edited: