Εκτός θέματος μηνύματα

akoufou

Senior Member
14 March 2010
394
Ρόδος
Κου-κου!

Από την τεχνική υπηρεσία πήραμε αυτό:

vlahos seems to have multiple personalities using adok13 and vlahos sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!

χμμμ, interesting my dear Watson!
Λοιπόν θέλω να κάνω μία πρόταση εδώ στο φόρουμ και είπα να τη βάλω εδώ στα νέα. Μια και η πλατφόρμα είναι αρκετά αλληλεπιδραστική (μέσω κοινωνικών δικτύων κτλ) πως βλέπετε το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας ομάδας μελών/πελατών της εταιρείας που θα μπορούμε να υποβάλλουμε κάπως πιο οργανωμένα τα αιτήματα για εμπλουτισμό, βελτιώσεις κτλ. Άλλο ένα club με μερικές χιλιάδες μέλη π.χ. και άλλο ο καθένας να λέει στη σελίδα βάτε αυτό ή το άλλο κτλ.

Re: Νέα για την OTE TV

κοιτα τα post μου και κοιτα και τα δικα σου,να δεις αμα υποστηριζω καποια πλατφορμα.
πάντως το alter ego σου που μοιράζεστε και την ίδια IP είναι πολύ φανατικός οπαδός της Γερμανίας :)

πάντως το alter ego σου που μοιράζεστε και την ίδια IP είναι πολύ φανατικός οπαδός της Γερμανίας :)
το οτι εχουμε την ιδια ip δεν σημαινει οτι ειμαστε το ιδιο ατομο.

το οτι εχουμε την ιδια ip δεν σημαινει οτι ειμαστε το ιδιο ατομο.

Συμφωνώ, όσοι είναι πίσω από το ίδιο ρούτερ πρακτικά μοιράζονται την ίδια ip και μόνο το mac adress τους, τους διακρίνει για το σέρβερ π.χ.
Φιλτράρισμα με βάση την ip λοιπόν μπορεί να είναι και λαθος, αν και ´σήμερα οι σέρβερ διάβάζουν πολύ περισσότερα στοιχεία για να κάνουν
match ένα χρήστη.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό στο νήμα, έτσι δεν είναι;
Ενδιαφέροντα νέα υπάρχουν; ΘΑ υπάρξουν προσεχώς; Θέλετε να οργανωθούμε να πιέσουμε λίγο για διάφορα θέματα, όπως το PVR που πολλοί το ζητάμε εδώ π.χ. ή είναι καλύτερο να αναλώνονται ώρες, bits & bytes σε ανώφελες κόντρες;

Re: Συζήτηση περί ενδεχομένου κυκλοφορίας δέκτη pvr από την ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Το συμπέρασμα είναι ένα ότι ο ΟΤΕ με τις κινήσεις του και με τις προσδοκίες που προβάλει στο ορίζοντα έχει δημιουργήσει μια θετική σχέση με τον πελάτη αντιθέτως με τη νοβα που λόγω τιμολογιακής πολιτικής και υποβάθμισης τελευταία του προϊόντος της έχει πετύχει μία σχέση μίσους με τους υφιστάμενους και τους πρώην πελάτες της.
Βρείτε μου έναν που έχει φύγει από τη νόβα και μιλάει με γλυκά λόγια για αυτήν.

Re: Συζήτηση περί ενδεχομένου κυκλοφορίας δέκτη pvr από την ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Βρε Παναγιώτη, αυτά ανήκουν σε άλλο νήμα... μη λέμε τα ίδια πάλι...

Εντάξει Αντώνη έχεις δίκιο παραφέρθηκα σήμερα αλλά δεν αντέχω με πολλά που γράφονται εδώ μέσα.

Καλημέρα σε όλους
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας με ΟΤΕ εκτός από το 13888. Κάποιο σταθερό ίσως...

Re: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Τελικα,το καλυτερο συστημα το εχουν οι Ισπανοι,με τις διαφορετικες ωρες.Αλλα προφανως οι Αγγλοι ετσι το θελουν το συστημα και κανεις δεν μπορει να τους αλλαξει αποψη.
Εγω που βλεπω και τα ''μικροτερα παιχνιδια'',προσπαθω να μη μαθω το αποτελεσμα των αγωνων ττων 5,ωστε να δω καμια μαγνητοσκοπηση Σαββατο βραδυ,αν δεν παμε πουθενα ή Κυριακη πρωι!
Παντως,σημερα το μεσημερι,πρεπει να ημουν ο μονος που κυκλοφορουσε με μπλουζα Γουεστ Χαμ !:drummer: (εχω ''φτιαξει'' μερικες μπλουζες απο διαφορες ομαδες της P.L.!)

Αληθεια,δεν υπαρχει κανενα νημα να μιλαμε,για τις ποδοσφαιρικες διοργανωσεις του ΟΤΕ;