Εκτυπωτές InkJet HP (τέσσερεις)

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,792
Αθήνα
Όλοι Hewlett Packard: Δύο 870CXiProfessional (40€ έκαστος), ένας 840c (30€) και ένας 710C (20€) - όλοι σε άριστη κατάσταση αλλά θέλουν μάλλον μελάνια γιατί δεν τους χρησιμοποιώ καθόλου και θα ξεράθηκαν.

Για τις τιμές δεν είμαι σίγουρος...
Αν κάποιο μέλος χρειάζεται κάποιον εκτυπωτή από τους παραπάνω αλλά θεωρεί ότι τον έχω ακριβά ας στείλει pm ή ας απαντήσει εδώ να ενημερωθούν και άλλοι
:a0210:
:ernaehrung004:

Last edited:
Τα μελάνια είναι αυτά:

Deskjet 840c Προδιαγραφόμενα: hp15 & hp17, τοποθετημένα: (Μη γνήσιο) & HP17

Deskjet 710c: Προδιαγραφόμενα: hp 51645A & HPc1823A, τοποθετημένα:51645a (42ml) & C1823d (30ml)

Deskjet 870CXi: Προδιαγραφόμενα hp 45 & hp 41, τοποθετημένα 51645A & 51641A

(Το πρώτο είναι το μαύρο και το δεύτερο - μετά το "&" - είναι το έγχρωμο).

Όπως γράφω και στην αγγελία τα τοποθετημένα μάλλον δεν παίζουν - μόνο σαν άδεια cartridges να τα υπολογίζεις...

Πλήρη στοιχεία μπορείς να δείς στο site της Hewlett Packard στα παρακάτω links:

840c

710c

870CXi

(Το support της HP δεν παίζεται...)

Φωτό - ελπίζω - σήμερα...
:ernaehrung004:

Ακριβά δεν είναι, απλά αν υπολογίσει κάποιος και το κόστος των μελανιών παίρνει καινούργιο μοντέλο με τα μελάνια στο κουτί... εδώ σε άλλο φόρουμ προσπαθούσα να χαρίσω κάποιους παλιούς εκτυπωτές που είχα και δεν τους ήθελε κανείς.

Κώστα έχεις δίκιο με δυό παρατηρήσεις μόνο:

1. Οι καινούροι δεν κάνουν όλοι 35 ευρώ... Ο πιό φτηνός κάνει 35 ευρώ και φτάνει μέχρι 800 ευρώ. Π.χ. δες στο Πλαίσιο. Οι 870CXi Professional είναι πραγματικά καλοί επαγγελματικοί εκτυπωτές και δεν κατατάσσονται στους φτηνότερους. Και όταν τους πήρα υπήρχαν φτηνά μοντέλα αλλά οι συγκεκριμένοι ήταν ακριβοί. Ένας αντίστοιχος σημερινός (κατηγορία Officejet) κάνει σήμερα στο Πλαίσιο πάνω από 280 ευρώ!

2. Τα μελάνια των καινούριων είναι μισοάδεια (επίτηδες φυσικά) οπότε γρήγορα τρέχεις για καινούρια...! Το ίδιο και για τα τόνερ των laser... Δεν είναι μυστικό - ρωτάς και σου λένε πόσα ml έχει μέσα το κουτάκι...

Τέλος πάντων, για τον 840c κάποιος έδειξε ενδιαφέρον. Θα δούμε. Εγώ πάντως νομίζω η τιμή είναι χώμα ειδικά για τους 870CΧι. Έχω όμως και τον αντίστοιχο τους σε Α3 μέγεθος οπότε χρησιμοποιώ αυτόν και κάθονται.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Last edited:
O 840c πουλήθηκε εκτός forum.
Η αγγελία δεν ισχύει για τους 870CXi Professional.
Μένει ο 710c.