Εκτυπωτές/pc "κατεβαστήρια"/ups

n_olympios

Supreme Member
17 June 2006
3,624
Χαρίζονται τα παρακάτω ως έχουν:

2015-05-06%2014.38.45_zpsgoso11lr.jpg

1. Δέκτης DVB Necobox
2 & 10. Samsung ML-2010 ασπρόμαυροι laser εκτυπωτές. Αχρησιμοποίητοι, λειτουργούν κανονικά αλλά δεν έχουν μελάνι.
3. UPS της Socomec, μοντέλο NET-750D-PL, χρειάζεται μπαταρία (μάλλον).
4 & 5. UPS της Mustek, μοντέλο Powermust 637 Plus. Χρειάζονται μπαταρία.
6. Εκτυπωτής έγχρωμος inkjet Lexmark Z2320. Αχρησιμοποίητος (ούτε μια φορά), λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχει μελάνι.
7, 8 & 9. 3 PC παλιότερης τεχνολογίας, ιδανικά για downloaders με χαμηλή κατανάλωση. Αν θυμάμαι καλά ο παλιότερος είναι P3 και ο νεότερος Pentium. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περαιτέρω πληροφορίες, πείτε μου. Λειτουργικά και τα 3, με cd-rom ή/και dvd/rom, δίσκο, κάρτες δικτύου, ήχου και usb.
11. Εκτυπωτής έγχρωμος laser Samsung CLP-310. Νομίζω πως λειτουργεί, αλλά δεν έχει μελάνια.

Περιοχή Μεσόγεια. Επικοινωνία είτε στο παρόν θέμα είτε με πμ.

Ευχαριστώ!

Συγχαρητήρια για την κίνηση σου ! :SFGSFGSF:

Δηλώνω ενδιαφέρον για το 3 (UPS της Socomec) και το 11 (Εκτυπωτής Samsung CLP-310) ή εναλλακτικά έναν από τους lazer εκτυπωτές Samsung

Δικά σου Χάρη!

Προσθέτω τα εξής:

12. Δορυφορικός δέκτης DVB YU-MATU IQ plus series
13. Lexmark Z2320 (βρήκα κι άλλον χοχο) λειτουργικό χωρίς μελάνια

Συγχαρητήρια.
Με ενδιαφέρει ένας από τους δύο ασπρόμαυρους Samsung ML-2010.

Αν δεν προχωρησει με καποιο απο τα παιδια δηλωνω ενδιαφερον για οποιοδηποτε ups :) Επισης αμα εχεις κανενα χαλασμενο printer μας λες (θελω τα μοτερ )
Ευχαροστω!!

Μωρέ μπράβο ζήτηση οι laser! Θυμίζω πως δίνονται "ως έχουν" και χρειάζονται μελάνια, έτσι?

- Το UPS της Socomec και ο CLP-310 πάνε στον Xmoran
- Το ένα UPS της Mustek πάει στο Νάσο
- Το άλλο UPS της Mustek πάει στον DJman
- Ο ένας Ζ2320 πάει στο Δημήτρη Μανωλάκο (επικοινώνησε μέσω πμ)
- Ο άλλος Ζ2320 πάει στον basdel33
- Ο ένας ML-2010 πάει στον Messenger
- O άλλος ML-2010 πάει στο Στέργιο (μη σκας, θα τον ρίξω στο ΚΤΕΛ και θα τα βρούμε)
- Στα μέλη kont και mondomio, ζητώ συγνώμη αλλά δεν έχω άλλους...

Επισης αμα εχεις κανενα χαλασμενο printer μας λες (θελω τα μοτερ )

Χαλασμένο εκτυπωτή δεν πρέπει να έχω άλλον, γιατί νομίζω πως είχα κάνει παλιότερα μια εκκαθάριση και είχαν φύγει στην ανακύκλωση. Αν πετύχω κάτι θα σε ενημερώσω.

Παρακαλούνται τα μέλη που θα πάρουν τα πράγματα να επικοινωνήσουν μαζί με πμ για τη διαδικασία.

...να επικοινωνήσουν μαζί ΜΟΥ με πμ για τη διαδικασία, προφανώς...

Απάντηση: Re: Εκτυπωτές/pc "κατεβαστήρια"/ups

Μωρέ μπράβο ζήτηση οι laser! Θυμίζω πως δίνονται "ως έχουν" και χρειάζονται μελάνια, έτσι?

- Το UPS της Socomec και ο CLP-310 πάνε στον Xmoran
- Το ένα UPS της Mustek πάει στο Νάσο
- Το άλλο UPS της Mustek πάει στον DJman
- Ο ένας Ζ2320 πάει στο Δημήτρη Μανωλάκο (επικοινώνησε μέσω πμ)
- Ο άλλος Ζ2320 πάει στον basdel33
- Ο ένας ML-2010 πάει στον Messenger
- O άλλος ML-2010 πάει στο Στέργιο (μη σκας, θα τον ρίξω στο ΚΤΕΛ και θα τα βρούμε)
- Στα μέλη kont και mondomio, ζητώ συγνώμη αλλά δεν έχω άλλους...

Χαλασμένο εκτυπωτή δεν πρέπει να έχω άλλον, γιατί νομίζω πως είχα κάνει παλιότερα μια εκκαθάριση και είχαν φύγει στην ανακύκλωση. Αν πετύχω κάτι θα σε ενημερώσω.

Παρακαλούνται τα μέλη που θα πάρουν τα πράγματα να επικοινωνήσουν μαζί με πμ για τη διαδικασία.

Oι Laser είναι ιδανικοί για εξοχικά, γιατί δεν στεγνώνουν τα μελάνια...
Ευχαριστώ και στέλνω pm.

Re: Απάντηση: Εκτυπωτές/pc "κατεβαστήρια"/ups

Edit αυτό πήγαινε για πμ, όχι για δημοσίευση.

Καλησπέρα θα μ ενδιεφεραν οι δορυφορικοί δεκτες αν είναι ακόμη διαθέσιμοι. DVB Necobox & DVB YU-MATU IQ plus series. Ευχαριστώ

Βεβαίως και είναι διαθέσιμοι.

Όσοι δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για να πάρουν τα πράγματα, κάντε το γρήγορα γιατί την άλλη εβδομάδα ό,τι υπάρχει ακόμη εδώ φεύγει για ανακύκλωση.