El Eternauta [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 42.9%
  • Καλή

Votes: 1 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    7

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά

Netflix | Imdb

"Αφού μια καταστροφική τοξική χιονόπτωση εξολοθρεύει εκατομμύρια, ο Χουάν Σάλβο και άλλοι
επιζώντες στο Μπουένος Άιρες πρέπει να αντισταθούν σε μια εξωγήινη αόρατη απειλή."

30 Απριλίου 2025

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Eternaut | First Look
Netflix

• Like
Reactions: more peers
Πώς και δε το ξεκίνησε κανείς? Φαίνεται ενδιαφέρον και με καλή βαθμολογία. Θα πάει download folder για το επαγγελματικό ταξίδι από Δευτέρα.

Το έχω ξεκινήσει αλλά θέλει φοβερή υπομονή. Δεν έχει καμία σχέση με αμερικανιές. Ειδικά στο ότι δεν εξηγεί και το παραμικρό και χτίζει την ιστορία σιγά σιγά. Φαίνεται πολύ καλό, αλλά όπως είπα, θέλει να έχεις κέφι για να το δεις.

Κατάλληλοι και καλοί ηθοποιοί που δεν έχουν ξεπηδήσει από πρακτορείο, ρεαλιστική δράση (όπως πρέπει), ατελείωτοι κοινωνικοι στοχασμοί "what if". απίστευτη απεικόνηση της δυστοπίας (αναρωτιέμαι τι μπάτζετ πήγε στα εφφέ!).
Έπρεπε να είχε τα διπλά επεισοδια ή τουλάχιστον να απέφευγε το κλιφχανγκερ (δεν μου ταίριαξε)

η σειρά της χρονιάς για μένα - εξαιρετική

YΓ αυτά τα κλιφχαννγκερς... είναι στιγμές που αναρωτιέσαι αν γίνονται εσκεμμένα για να μας "εκπαιδεύσουν" στην ανοιωθήλα...

Για μενα ειναι Η ανακαλυψη !

Θρυλος σειρα και τι αισθητικη ρε μαγκες... Σκεφτητε τι δημιουργικο μυαλο ειχε ο Αργεντινος που το επινοησε μεσ στα 60ς.

Αρκετο καιρο δεν ειχα δει σειρα που να με συγκλονισει και τωρα μου ηρθαν 2 ταυτοχρονα. Αυτη και ο Παϊσιος (την οποια ειδα ολη μαζεμενη προσφατα.

Εξαιρετικη, και ενα τεραστειο μπραβο στους Αργεντινους. Περα απο ολα αυτα τα λαμπογυαλισμενα των αμερικανων με βαρετους υπερηρωες.

Ψηφισα 5*

Είδα το πρώτο επεισόδιο. Αρκετά καλό, θα την συνεχίσω την σειρά, έτσι και αλλιώς είναι 6 επεισόδια, οπότε και να μην μου αρέσει τελικά σαν σύνολο, δεν θα έχω φάει πολλές ώρες για αυτήν.

Αποκλειεται να μην σου αρεσει.
Εχω δει ολα τα παντα με ζομπι εξωγηηνους μικροβια κλπ μεχρι αηδιας... Στην αρχη καλα μετα ολα επαναλαμβανονται με βαρετο τροπο.

Αυτο παιζει σε τελειως αλλο επιπεδο. Σασπενς μυστηριο και δεν καταλαβαινεις ποια και τι οντοτητα ειναι απο πισω.

Και παλι ζητω η Αρτζεντινα !

• Like
Reactions: tiniakos
Είδα και το δεύτερο επεισόδιο, αρκετά καλό μέχρι τώρα αν και ίσως ένα τσικ λίγο πιο αργό από ότι το ήθελα...πάνως καλό, θα δω και τα επόμενα....

Πάει και το τρίτο επεισόδιο, συνεχίζει να είναι καλό, άλλα αρχίζω λιγάκι να βαριέμαι, θέλω λίγο να πάρει μπρος η σειρά, νιώθω ότι τα 3 πρώτα επεισόδια είναι σαν εισαγωγή...

Έχω δει τα 4 πρώτα.
Ενδιαφέρουσα σειρά, απελπιστικά αργή και κάπου τα έμπλεξε στο 4ο επεισόδιο. Μόλις τα δω όλα θα γράψω περισσότερα.

• Like
Reactions: karamela
Έχω δει τα 4 πρώτα.
Ενδιαφέρουσα σειρά, απελπιστικά αργή και κάπου τα έμπλεξε στο 4ο επεισόδιο. Μόλις τα δω όλα θα γράψω περισσότερα.
Ναι το είπα και πριν, τα 3 πρώτα είναι λίγο αργά και κάπως κουράστικα, είναι μόνο 6 επεισόδια οπότε εντάξει θα την τελειώσω, αν ήταν παραπάνω επεισόδια θα την είχα μάλλον παρατήσει...μέχρι τώρα θα την έβαζα ένα 7. Θα δω και τα άλλα 3 και θα επανέρθω...

το τελείωσα νεράκι. και αφου το τελείωσα διάβασα ολα οσα σχετίζονται με αυτη την υπέροχη σειρά. το κόμικ αυτό που απο οτι λένε μεταφέρθηκε με απόλυτο σεβασμό στην οθόνη , κουβαλάει αρεκτό μύθο μαζί του, αν σκεφτεί κανεις οτι ο συγραφέας του Έκτορ Έστερχελντ, ο οποίος μέσω των ιστοριών του έβρισκε τον τρόπο να στηλιτεύει τις χούντες που ταλάνιζαν την πατρίδα του, στάση που πλήρωσε με την ίδια του την ζωή απειχθει οταν το 1977, και ενώ κυκλοφορούσε κρυφά από το ένα κρησφύγετο στο άλλο, υπαγορεύοντας τα σενάριά του από τηλεφωνικούς θαλάμους, απήχθη από το στυγνό καθεστώς του Στρατηγού Βιδέλα, και έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς ποτέ. Την ίδια τραγική μοίρα είχαν και οι τέσσερις κόρες του. οποτε το εργο του αυτοματα περναει στη σφαιρα του μυθου. Είναι αδύνατον λοιπον να δει κάποιος τις πρώτες σκηνές από αυτή τη νέα δυστοπία και να μην κολλήσει. βασικό και πολυ πετυχημένο συστατικό η απώλεια του ψηφιακού κόσμου. και ταυτόχρονα της ψευδαισθήσης της επίπλαστης επικοινωνίας που δημιουργεί. τρομακτικό αν το αναλογιστεί κανείς. Οι τύποι εντωμταξυ έχουν κανει απίστευτη δουλειά και έχουν ρίξει πολλα λεφτά τα special effects γιατί ειναι άψογα. Και βέβαια δε θα μπορούσε να μην υπάρξει δευτερος κύκλος αφού ολα ειναι ανοιχτά και δεν έχει δώσει καμία ουσιαστική εξίγηση για το τι συμβαίνει κυρίως όσο αφορά τον πρωταγωνιστή που με μια φράση βάζει φωτιά σε αλλα σενάρια: "daja vu"....